Спам тема(Първоаприлски лъжовен Спам!) - от 01.04. до 30.04.21г.

• 24 754
  • 1 462
  •   1
Отговори
# 1 260
Ако някой прави козуначени кифлички, да ме викне. Ши до'да. Grinning За хапването.

# 1 261
  • София
Taa година само ши ям. Отменям Великден Simple Smile и ще си почивам Simple Smile

# 1 262
Тоз пък с тъз муцака....Joy..ненаЕде се, ейййъ...

Много харча ве. Некой да ме спре...че ще ошушкам заплатата...койтуйнящо..възмутена съм.

# 1 263
  • Euskal Herria
Лун, козунак и козуначено руло брои ли се?
В момента пека рогчета, идеални са за бира или бяло винце Wink. Е, в краен случай - и айрян.

# 1 264
  • На Марс
Много харча ве. Некой да ме спре...че ще ошушкам заплатата...койтуйнящо..възмутена съм.

дай си заплатата щия пазя Simple Smile

# 1 265
# 1 266
На мен ми трябват за начукване..на пържолите.

# 1 267
  • На Марс
тия моа месат само маска за лице ве ... ако се меси туй нещо Simple Smile

# 1 268
ДД ви! Grinning
Ний наште пробни козунаци почти ги ометохме. Ма те само 2. Утре следобеда мисла пак ше прая. Да видим. Grinning
Па зарад дитето мое и курабии да подхвана. Сладкиша непременно ше си го напрая. Даже може би 2. Та да има да раздавам. И още работа съм си намислила и ... нема мий скучно. Joy

# 1 269
То па голямо весело до печката да си строена пет дена....
Мани мани Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 270
Тетооо ... ся щти пусна снимка на козунака, та да видиш, че не седа до печката. Немам го тва търпение. Немам. И не ща и да го имам, де, ама тва е друга тема. Joy
Агнешкото не го уважаваме. Бе мисо мои и дан готвя, че щте сме и на гости. Яйцата отнемат повичи времи, ама се пак веднъж годишно е Великден. Ше се прежалим.
Оо, аз и работна ше съм. Тва некак си го беших забраила. Joy
А ти де ше се юрнеш, а? А? Кажи, та да те последвами. Wink

# 1 271
  • Euskal Herria
Потвърждавам мнението на Инчето за висенето до печката. Изхитрих се, направо на конвейр са козунаците. Вече за четвърти път правя. И без много месене и врътня цял ден около тях. Дори и не е нужно да е топло помещението; може и в хладилника да втасват.

# 1 272
Янче, само за хладилника дет не съм се сетила. Joy Ама верно си е идея. Слагаш там, ако искаш да втасват по-бавно или ... въобще да не втасват. Е, тука май според зависи. Я, кажи, Янче, твойта врътка с хладилника. Grinning Да взаимствам.
Скрит текст:
Ква съм подла начии ... се крада нещо от някой. Joy

# 1 273
Лун, козунак и козуначено руло брои ли се?
В момента пека рогчета, идеални са за бира или бяло винце Wink. Е, в краен случай - и айрян.
Поникнаха ми криле, Ян. Laughing Чувствам се добре гледкано гуси.

# 1 274
  • Euskal Herria
Инче, в темата за козунаците от миналата година го споделяха. И тази реших и аз да опитам. Като си замеся вечерта тестото за козунака, слагам в голям съд, похлупвам (или завивам с фолио) и го прибирам в хладилника. Или на терасата, ако са ниски температурите. До сутринта е втасало, само вадиш, изчакваш малко да се стопли, плетеш формите и като втасат, печеш
Ползвам рецептата на Морена, жива и здрава да е. Без много месене (не ползвам машина, всичко на ръка правя), даже не е и нужно да е топло помещението. Единствено да няма течение. Последните пъти правя с бавно втасване - замесвам и оставям. Върша си останалата работа, не седя да го дебна. След няколко часа го проверявам, обикновено а-ха да излезе от съда. Оформям, изчаквам да се надигне (това обикновено е бързо)  и пека. Може и след като сплетеш да го сложиш във фурната и постепенно да загрееш, пак ще стане.

Лун, ми заповядайте, де! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт