Отговори
# 1 875
ето засадената бейби бреза.. Grinning
Скрит текст:

агент, не всичко е стоки, сделки, пазарлъци, програми и програмиране..не е толкова сложен и черен живота, колкото го описваш, мисля...

# 1 876
  • София
Животът е приказен!

Нова тема ще дойде и нея ще заключат.

# 1 877
Кръговратът на живота... Thinking

# 1 878
У нас не съм аз песимистът. За мен животът е дар и трябва да се изживее всеки миг с мерак.

Анонимисче, браво! И подпорка си му сложила, тъй се прави с младите дръвчета. Дано се хване и да живее.

# 1 879
  • Варна
Супер е да имаш озеленен двор. И съседите ако са добродушковци....
Имам си аз 6дка, граничат с гора. Но има време за бягство от циливилизациона.

# 1 880
Е, Виви, то ний не живеем на Луната. В София хората масово живеят (далновидните) в радиус 20 км. Щъкат си дневен туризъм и после айде на чистичко и природа у дома. То това не е извън цивилизацията, по-скоро обратното, извън гетото. Няма да казвам колко пъти сме забравяли отключена входната врата, че ще се изкуши някой да ни обере.

# 1 881
  • Варна
Знам Бази. Парцелът е над река Батова, вливаща се в морето. Няма живущи, засега. Мисля, че е част от Натура. Дървена къща, соларни панели -бъдещи планове.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 20:38 от Viviana91

# 1 882
  • Агент под прикритие
агент, не всичко е стоки, сделки, пазарлъци, програми и програмиране..не е толкова сложен и черен живота, колкото го описваш, мисля...
Възможно е.... Simple Smile
Похвалих те за "богатото" въображение, но разбирането на текстове, употребени в ролята на метафори, е друга бира. Там е според желанието и възможностите на четящия. По-малко според желанието и повече според възможностите, ако ме разбираш какво се опитвам да ти кажа.... Grinning

# 1 883
  • София
Тия дни никой не те разбира, не знам какво ти става.

# 1 884
  • Агент под прикритие
Тези, които не ме разбират, питат какво съм искал да кажа, за да уточня. Другите коментират това, което те са разбрали.
Пак за възможности иде реч... Grinning

# 1 885
  • София
Дет се вика, толкоз си можеш.

Какво е искал да каже автора не е в дискусиите на форума. Ни си автор, ни някой мре да те разбира.
Извинявам се! Лори и да не те разбира, пак те разбира!
Cheers!

# 1 886
  • Варна
Трябва да имаме седмица на хайку писания.
Преядох.  Doiche beer. Наздраве!🍺

# 1 887
  • Агент под прикритие
Дет се вика, толкоз си можеш.
Може... Не споря. Grinning
За всеки случай, тези, вторите, ги избягвам в живота... по обясними причини. Joy

# 1 888
  • София
Той живота теб те избягва, споко.

Вивка
Ядох.
Пих.
Умрях.
Добре, че скоро е Великден.
Възкресение.

# 1 889
  • Варна
Wenderbar ,Wenderbar 😄