Отговори
# 2 055
стискам палци да са само последните два..лошо става като влезеш в серия.. Hug

# 2 056
  • Варна
Продължават да се изнасят. Това е хубаво.

Горджи, чакаме си новата тема.

# 2 057
До сега висях на опашка за козунак и вече го отметнах от листа за покупките.
 Все се чудя на това природно-социално недоразумение селянин от градски тип ( пишман пезевенк тарикат ) - няма равен на себе си ! Наблюдвах екземпляр от женски пол на зряла възраст - идеален кандидат за изследване от някой, който иска да направи пробив в психологията и не се съмнявам, че Юнг и Фройд биха му се поклонили на труда ! 

# 2 058
Опашка за козунак? При това изобилие на пазара.
Лане, ти да не ни се включваш някъде от миналото с машина на времето.

# 2 059
  • София
Тема като си взема обедния сън.
Желание за анкета?

# 2 060
  • Варна
Има, има опашки. Особено пред разни фурни и фурнички, които рекламират гръмко "ръчно правен домашен козунак" или другите, които искат по 8-10 лв само заради името, а всъщност стоката им не струва и половината.

# 2 061
Хайчето е права, че пред някой фурни е потоп за бутикови козунаци. Козунака който взех струва 3.50 от напълно нормална фурна без бутикови неща. Просто си пазарувам от там когато имам време и ми харесват нещата които правят. Качеството за сега не е променено с години, дано и  в бъдеще да е така. Simple Smile   

# 2 062
  • Варна
От бутиков козунак на бутикова фурна очаквам бутикови усещания или най-малкото да не ми се лепи като излишни кила. Ама като не го осигуряват, няма да им платя бутиковите цени.

# 2 063
Предвид Разпети петъка, на постно меню:

Хайче, това и за теб става, без филийките.

# 2 064
  • Варна
Ох, как му дремнах половин час...

# 2 065
Я виж аз къде (ще) дремя... Wink

# 2 066
  • Агент под прикритие
Липсва само наргилето... Grinning

# 2 067
Търся си оребрена истинска скара. Цена до 200 кинта. Не искам да е тип оребрен тефлонов тиган, а реална с тръбно оребряване. Ако някой има и е доволен, да сподели. Simple Smile

# 2 068
предполагам питаш щот знаеш че съвременните сички са боклуци. ако ли не го казвам ас

# 2 069
  • София
Най- добрата ми покупка евър, по- голямата, към 60 лв беше.
Имам зидано барбекю, тенапяки скара, сувла и ползвам тази само

https://zora.bg/product/1600w

Общи условия

Активация на акаунт