Отговори
# 2 025
  • Варна
Ще цитирам една приятелка:" Къде ги намират такива балъци."

# 2 026
освен жени има и мъже, които обичат да ги мачкат явно...

# 2 027
  • Агент под прикритие
Ще цитирам една приятелка:" Къде ги намират такива балъци."
Хайде сега... Къде? Те такива като неговата имат нюх за това. Очевидно е, че няма да проявят интерес към такива, които имат топките да им се изправят насреща. Simple Smile

Все едно някой побойник да тръгне да скача на някой, който е в неговата или по-висока лига... Grinning

# 2 028
  • Варна
Злоупотребата с чужди емоции и слабости ми е крайно отвратителна.

# 2 029
  • Агент под прикритие
Две мнения няма за това, но те не го приемат така. Нито едната, нито другата страна.

Когато един човек допусне определено поведение от отсрещните, той мълчаливо показва, че е ок с това поведение и те вече знаят, че няма да има последствия от това, че го правят и ще продължават да си го правят. А това за хора, които цял живот не са поемали отговорност за последиците от действията си, е манна небесна. Grinning
Ако не се поставят някакви здравословни граници в отношенията навреме, след това вече трябва или да се примиряваш, или да режеш до кокал. Времето за средното положение е отдавна минало.
А, за съжаление, човешката природа е такава: докато не му се каже, че дадено поведение може да бъде проблем за други, той ще продължи да си го прави. Simple Smile

# 2 030
  • Варна
Тайче, Сиофор. Същата работа.

# 2 031
  • Варна
За парче месо, ах и ох или кеш правят крайни компромиси.

# 2 032
  • Агент под прикритие
За парче месо, ах и ох или кеш правят крайни компромиси.
Правят се. Зависи от това колко точно си го "закъсал".... Grinning

Имам доста сложна дилема в момента: да ям ли сладолед или не. Joy

# 2 033
  • Варна
Хай, LDL холестерола ти висок ли е?

# 2 034
  • Варна
Да. Гранично висок го дават. И CHOL холестерола също.

# 2 035
  • Варна
Не случайно те попитах. Единият клон на родата са с диабет. Холестеролът също влияе. А лошия може да скочи рязко от стрес. Имам роднина, с педантична диета. Стриктен е , но стреса му докара диабет тип 2. Беше с отлично здраве.
Но се ожени.😄😉

# 2 036
  • Агент под прикритие
Хайче, за холестерол нагъвай джинджър с лимон. Пари, та си @#$%^ майката, но върши чудеса. Може и с добавка мед, за по-приятен вкус.
Повечето медикаменти за холестерол рушат бавно и сигурно кръвоносните съдове, така че докато имаш избор, е хубаво такива да са ти последния възможен такъв.

# 2 037
  • Варна
И при нас има диабетици в рода, та затова се наплаших сама себе си и сега ще опитам да съм стриктна Simple Smile

Навън нещо топло станало бе. Излязох да плащам сметки и да купя това онова, препотих се.

# 2 038
  • Варна
Холестерелът се саморегулира от организма. Диетата влияе около 30% на оформянето му.
Хай, не е непоправимо, споко. И доза егоизъм добави, Хай. Доставяй си лични удоволствия. Не се пренатоварвай.

# 2 039
  • Агент под прикритие
Дядо ми (по бащина линия, лека му пръст) беше с диабет с инсулин на инжекции, баба ми (по майчина линия) е с диабет, приема хапчета. Диабета обаче НЕ е диагноза по наследствена линия, той се придобива, а причини (външни) колкото искаш. И при баба, и при дядо е в следствие на стрес от преживян инцидент.

С инсулина трябва много да се внимава, защото стойности в двете крайности (твърде много/твърде малко) са фатални и потенциално смъртоносни.

Общи условия

Активация на акаунт