Отговори
# 2 010
Начи, Лори, ти с тая сутрешна романтика толкова захар насипа, че не козунаците, шоколадите ще трябва да спра. Да викам катафалката освен Sunglasses

# 2 011
  • София
И аз съм без глутен, без млечни продукти, без сладко... без кафе...

# 2 012
  • Варна
Кой ви заблуждава с тези диети?Слоновете пасат, но дебелеят. При самата мисъл за ограничение, назрява бунт.

# 2 013
  • Агент под прикритие
Всичко в прекомерни количества е вредно. Организма си иска всичко необходимо и то във възможно най-естествен вид, а не заместители.

Нещо, което служи предимно за постигане на ефект в краткосрочен план, а в дългосрочен е неясно, си е чиста проба scam.

Добро утро! Grinning

# 2 014
Сами по себе си обикновено мачкат психиката диетите, но ако ножът е опрял в кокала и има заболяване или опасност за такова, ограничаването на определени храни/количества е решаващо.

Лори, аз си харесах от темата с картинките:
Скрит текст:

# 2 015
  • Агент под прикритие
Ем... нова технология ще да е това... Медицината се развива. JoyJoyJoy

# 2 016
  • Варна
Кой ви заблуждава с тези диети?Слоновете пасат, но дебелеят. При самата мисъл за ограничение, назрява бунт.

Е, моята не е заради килата. Захарта и инсулина ми са на горна граница. Аман вече. И проклетите хапове ми разкатават стомаха.

# 2 017
  • Варна
Ще се редуцира, Хай. Но и стреса влияе на захарта

# 2 018
  • Агент под прикритие
Имало и приятни свекърви: Joy
Скрит текст:

# 2 019
  • Варна
Точно в 2,22 ч., снощи приключих.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 13:24 от Viviana91

# 2 020
Хай, метформин?

# 2 021
  • Агент под прикритие
Четейки в момента темата "Подходящ ли съм за нея?", главата ми не може да побере как автора очевидно не може да се усети, че от последните 6-7 страници пещерните троли и интригантите с кривите огледала го взимат за дъвка? (емотикона с пляскане по челото)

ПП: Хаха, заключиха я. Крайно време беше... Grinning

# 2 022
  • София
Ти що не въртиш с колелото ми си тук бре,нали почиваш.

# 2 023
  • Варна
Агент, не мога да възприема , че има толкова мекушави мъже. Първосигнално съчуствам. Но зная, че има и ужасни цербери, който унижават всички. Той сам си слага въжето и очаква аплаузи за палача. Асоциацията ми е " Подходящ ли съм за гей?"

# 2 024
  • Агент под прикритие
Ти що не въртиш с колелото ми си тук бре,нали почиваш.
Аз почивам, но другите от бандата не. Grinning
Освен това, днес пак хладно тук. Слънцето е "тука има-тука нЕма"...Joy

Агент, не мога да възприема , че има толкова мекушави мъже. Първосигнално съчуствам. Но зная, че има и ужасни цербери, който унижават всички. Той сам си слага въжето и очаква аплаузи за палача. Асоциацията ми е " Подходящ ли съм за гей?"
Мекушавостта не е въпрос на пол или сексуални наклонности, така че подобна асоциация не може да съществува. Wink
Причините за това човек да остане мекушав произхождат почти винаги от детството/ранните младежки години.
За останалото знаеш: ясно изразените жертви привличат основно насилници.

Общи условия

Активация на акаунт