Искам да кажа ... (181) през април 2021

• 59 906
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Бургас
Така е, момичета, прави сте! Неглижирам си здравето, много при това. Благодаря ви за подкрепата.
С ниско кръвно съм и малка промяна да има в границите,получавам тези симптоми.
Легнах си след айряна, поспала съм. Сега съм по-добре.
Ще трябва да ходя на лекар, няма мърдане.

# 1 336
Добро утро. Будна съм от час.  Днес ме чака напрегнат ден, стиснете ми палци всичко да е наред.
Карз, още другата седмица бягай на лекар.
Другото забравих.
Хубав, слънчев и усмихнат да е денят ви.

# 1 337
  • На брега на реката
Добро утро!

Съни, стискам!

Мони, все по-добре да става и всичко лошо да е зад гърба ти!

Мари, поздрави щерка си и от мен! Браво на детето!

Айала, честита да е девойката! Здрава, щастлива, успешна и с късмет да е!

Мери, дано сте по-добре вече, а за кражбата, какво да кажа....няма власт, но има Господ!

Карзче, и аз ще те мъмря! Всички от темата държим, в най-скоро време да отидеш на лекар! Обещай?!
А за Козуначко, точно навреме се сещаш и аз като Никитка мисля, че вчера  имаше РД! Липсва ми Белинда със страхотното си чувство за хумор! И други хора ми липсват от темата, дано са добре и да се завърнат, когато и да е!

На работа съм днес, но поне яйцата отметнах вчера, козунаците - утре! Дано времето е хубаво!
Светли празници, момичета!

# 1 338
Добро утро и от мен.
Съни, стискам ти всичките палци.
За днес планът при нас е неизвестен. Никой не знае кога и какво ще правим, но всеки знае, че нещо ще се прави. Да видим.

# 1 339
Добро утро!

Мони, браво! Все към подобрение да вървиш!

Карз, за бой си!

Мери, дано днес да сте добре и в кондиция всички!

Вчера и на мен ми се отели волът от работа,  къде в 8 се прибрах...

Днес, чудо невиждано, поспах. Събудих се в 5, но се натиснах, та до сега.

Тук продължава гадната есен, къде е слънцето се пита в задачата?! 🥶 Трябва да ида до града да пазарувам и да чистя пролетно, а то хич не ме мотивирва това време...

# 1 340
Мари, браво на девойката!

Честита да е щерката на Айяла (със закъснение)

Всички болни да оздравяват. Карз, на лекар, веднага 🙂

Ние ще сме работни. Само в неделя и на Гергьовден ще се почива.
Децата ще боядисат яйца при баба си, при майка сме на Великден, при свеки на Гергьовден. Уредила съм се аз 😁

Снощи направих козунак за работа, дано не съм се изложила, че нещо не се надигна.

# 1 341
Добро утро!
Съни,стискам силно!
Карз,как си днес?
Планове за деня нямам,освен боядисване на косата и други разкрасителни процедури.
Хубав ден!

# 1 342
  • гр.София
Добро утро 🍀
Рано станах! Боядисах си косата, направих баница и сладко от смокини за козунака, пералнята върти, кафе и капучино пих 😁
По късно с приятелка ще се виждам, ММ е на работа!
Хубав ден от мен 🤗

# 1 343
  • Бургас
Добро утро!

Браво, Деси, каква си чевръста.

Мони, все по-добре ще си вече!

Мери, дано сте по-добре днес. Дано имате късмет и с намирането на откраднатите вещи.

Съни, Flowers Four Leaf Clover

Пия кафе още и се чудя откъде да я подхвана. Братовчедките са вече тук в пълен състав и започва въртележката. Ще искат да са постоянно заедно и аз пак ще съм гара разпределителна, сакън децата да не прекарат две минутки с едната рода в повече от другата. Ей затова много ме товарят семейните празници последните години.

Ще ми се все пак да направя козунаци, но ще трябва един ден да меся, друг да пека. Имам време да си избера рецепта до утре.

Хубав да е денят ви, момичета!

# 1 344
  • София
Добро утро.
Чак на 10.05 съм на работа,а вчера къде 16 си бих шута още.
Днес съм на вода,разпети петък е
Утре яйца и козунак от моя

Карз,ще те тупам.
Мони,измъчи се.

# 1 345
  • Ямбол
Добро утро.

Изпих кафето и се чудя разсъних ли се вече или ми има нещо. До късно дивяхме снощи, а от обяд я захванахме. Ще ми мине.

Хубаво е, че ще имам доста почивни дни и ще имам време да си почивам качествено, само да не ми бяха съобщили, че в първия ден след голямата почивка, ще ми влизат на проверка. Аман вече, за втори път тази година. От толкова училища и учители по математика, все мен ли се пада да проверяват. Да влиза, ще се подготвя, но и няма да си мълча този път, че преди имахме лек сблъсък и ме беше намъмрила за някаква дреболия, само за да се покаже, че е над мен. През толкова гадости минах и нищо не може да ме събори. Но все пак да стискате палци на 10 май.

Мони вече да е все по-добре.

Карзче, хич не чакай повече, а отиди да видиш от какво се получава това. Може и от емоции да е, нали сподели, че нещо съдбовно ти се случва.

Спокоен и слънчев петък!

# 1 346
  • Бургас
Морген!
Благодаря момичета! Днес съм ок. Гледам да не си давам много зор на работа, въпреки, че има такава.
Обещавам, че ще отида на лекар!

# 1 347
  • на Мелмак
Привет, мацки!

Честито на щерката на Айлала!

Карзче, да не повтарям Hug

Обичам да се събуждам на тишина и птичките да се надпяват. Съжалявам само, че е за кратко.
Хубав да е денят ви!

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 11:21 от etty775

# 1 348
Добро утро!
Айяла, да е здрава дъщеря ти!
Мари, аз също не обичах математиката, и  не я разбирах, че там се иска постоянство, а аз не съм от постоянните... Омъжих се за математик, в отбора по математика на ПУ беше. Да ти кажа, добра партия съм избрала, защото той помага по математика, аз съм по хуманитарните науки.
Лиляна, стиснати палци!

Предложете ми оригинален подарък за именик. Програмист е, ще бъдат новодомци, заедно сме по почивки и празници... Нищо не ми идва като идея. Купили сме уиски от една безмитна зона, но това е допълващ подарък, основния ни се губи.

# 1 349
Лято, според мен е добре нещо, което не ангажира  само програмиста, а цялото му семейство. И да не е задължаващ- примерно картина без да знаете в какъв стил е обазавеждането им или поредния сервиз, или икона.

Общи условия

Активация на акаунт