Искам да кажа ... (181) през април 2021

• 59 833
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 60
  • Germany
Добро утро!
Али, опитай и с по дълъг прием на пробиотици. Дано скоро се нормализират нещата!
Деси, а защо чак във вторник ще ти определят диоптъра? Не направиха ли прегледа след като ти разшириха зениците?
Мари, аз скъсих едни дънки на детето в сушиляната и оттогава марковите не ги суша там. Според мен нямаш много опции.
Пак ме боли глава, не спах добре и съм кисела. Но днес е почивен ден тук и ще си направим една разходка всички заедно Simple Smile
Хубав да ви е петъка!

# 61
Мони,те сега така се носят,късички,да се вижда глезена. 😃
Добър ден!
Але,можеше да пробваме да сменим дисплея,ако си е ок самия телефон,но сигурно вече си купила нов. 😊 Да се оправя корема. Много неприятно.
Пече слънчице при нас. Обаче малката кокона не си одобри дрешките,които й облякох и не иска да излезем. 😂 Ако ще... Сърдитко Петко,празна му торбата.
Хубав петък! ☀

# 62
  • гр.София
Карзче, лекоатлет е!
Мони, защото трябват очила за компютър, и трябваше да седна на такъв, а с разширените зеници нямаше как, проблем имам само с близкото четене и отблясъците на мониторите, та затова вторник Simple Smile иначе ми слага лупи, за да ми види как виждам надалеко Simple Smile много не съм наясно, но така разбрах!

# 63
Привет в априлската тема.
Момичета проблем с пролактина имали ли сте? /отклонението е нагоре Sad/

# 64
Ени, мерси Simple Smile Почти съм сигурна, че ми го предложи това и като го помлях, ама няма смисъл. Той е и морално поостарял. Харесах и поръчах друг в Техномаркет, след работа ще мина да го взема.

Говорох с ЛЛ, накара ми се, че съм спряла лекарствата и съм започнала да се храня по-либерално. Каза, че няма как за 3-4 дни да се нормализират нещата. Та накупих пак пробиотици и ще си пия и ям тъпите варени картофи...

# 65
Благодаря за съветите, момичета. Изпрани са вече, чакам да тестваме.
И сега да кажа на висок глас ВАКАНЦИЯ УРА! Наздравиците ще ги оставя за малко по- късно.
Поли, сигурна ли си, че изследването е взето в точния ден и по начина по който трябва? Какви са ти оплаквнията?
Синеочка много модно го раздава от малка. Ени, дръж се, ще става и по- зле.

# 66
  • На брега на реката
Привет, Поли!

Не мога да съм ти полезна, за жалост!

# 67
  • Бургас
Поли, нямам си наидея за какво иде реч!

Цял ден газ до дупка. Къде чета, къде скролвам, къде вдявам..... Екшън на макс!
Пия бира и релаксирам!
Имам нужда след днешният ден.

Наздраве!

# 68
  • Canada
Поли, какво конкретно те интересува, имам близка с подобен проблем.

От днес съм пак в отбора на блондинките, с ягодови оттенъци засега, после трябва да станат мока/карамел.

# 69
Фонс, без снимка не вярваме;)
Ям зрънчо и се чудя кога ли ще започна да диетувам.
На какъв лекар да ходя, имам чувството че качвам от въздуха вече. Ендокринолог или?

# 70
Фонси, ти всякак си красива!
Мони, забравих да ти пожелая успешна операция!

# 71
  • Canada
Мони, стиснати палци и от мен!

Тути, грам не ти вярвам, изглеждаш чудесно ❤

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 23:09 от Foncé

# 72
Продължавам да си държа на думата!

# 73
Много ти е хубав цветът, честито! Много ти отива, не го сменяй. Това с каква боя го постигна или смесвахте няколко?

# 74
Ей, красавице 😍
Фонс, престраши ли се да шофираш по нашите улици 😁

Здрасти, Поли.
Всички болни са се оправят!

Общи условия

Активация на акаунт