Искам да кажа ... (181) през април 2021

• 59 840
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 75
  • Canada
Благодаря, момичета, мн мило 🤗

Руми, още не съм, возят ме като куфар 😁

Тути, фризьора на Але ме прави. Вади кичури, после матира и накрая маза с розАво😁

# 76
  • Бургас
Фонсе, много си джиджна! ❤️

# 77
Фонсче,ти всякак си хубавица! Пу-пу.
Тути,ти пък къде качваш? 😆 Не ни лъжи!

# 78
  • Euskal Herria
Фонс, много ти отива този цвят, много е хубав.

# 79
И аз искам при фризьора на Алето.

Ени, навсякъде качвам, имам корем, целулит и баджаци;)
Това не съм аз, слушала бях за метаболизма след едни години;), ама се надявах да ме подмине.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 06:46 от tuty

# 80
Добро утро!

Тути, не е лошо да си видиш хормоните, даже и профилактично.

Вчера много се заморих, та не отидох да си взема телефона, днес ще е. Щеше ми се някаква вижданка с дружките, имах и план за градинарстване, но май времето няма да позволи. Ще видим. Ще отметна традиционния слугинаж и разкрасяване и ще видим по натам.

# 81
  • на Мелмак
Добро утро!

Още е тъмно и тихо, ще си пусна кафе и после на работа Simple Smile

Доволна съм от почивните ми дни, добра работа свършихме, дано следващите почивни да почина Grinning

Тути, аз вече го приемам философски:wink:

Много хубави малки краченца видях Heart Eyes

Фонси, чудесна си!

# 82
Добро утро!
Котката ме събуди преди час и чета;)
Добре че е събота 😀

# 83
  • На брега на реката
Добро утро!

Изтървах Фонсчето, но ви вярвам, че е прекрасна, защото съм я виждала преди!

Плана за деня е фитбол и мързел! Харесва ви, нали? Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубав да е и вашия ден!

# 84
  • гр.София
Добро утро 🍀
Пием кафе и отиваме към нашите 🙂
Хубав уикенд от мен!

# 85
  • Ямбол
Добро утро.

И аз като Марето, че и по-високо, да извикам ваканцияяяяя. Пфуууу, много я чаках. Направо вече щях да гръмна.

Вчера се видяхме с колеги, посмяхме се, много ни е приятно заедно, голям екип сме, ама на, все ни затварят. Хайде да се стопля вече трайно и да ни отворят училището. Амин.

Не видях Фонс, но по думите ви разбирам, че е прекрасна. Миналата седмица вече от няма и какво хванах дъщеря ми да ме намаца. Сега нали не ходя никъде и рискувах, то пък стана сполучливо. Направи ми тъмно червени кичури, които много добре се сливат с моя цвят и сега съм с червен отенък.

Моят план за деня е - сега съм в магазина, после почивка, после ще довърша оформлението на цветята на терасата, а утре, ако не е много мокро ще се занимавам и с градинката.

Приятна събота!

# 86
Добро утро. Събудих си се както ежедневно, но кефа, че е без аларма е много голям.
Фонсето, не я видях, но за мен е секси мацка всякак. Лиляна, ако може и ти да пуснеш косата ти! Когато е измита, когато имаш време....много стимулиращо действат всички снимки в темата. Мен най- много ме стимулират козунаците и ги чакам с нетърпение. Simple Smile . Тути, душичке, давам ти не съвет, а направо план за действие- гинеколог, ендокринолог и тест с глюкоза за ИР. Ако всичко е ок, поне ще си спокойна. Ако не е- ще знаеш, че зад всяко пораснало дете стои майка със стаж и обвиняваш перименопаузата за всичките ти проблемни места по тялото.
За днес плана и при мен е разкрасяващ. Ще си слагам маска с брингараж на косата. Дано да даде сили на косицата ми и повече косми на скалпа дочакат прегледа при трихолог. Но се оплаквам предварително, че много мразя да си измия косата, да изляза от банята, да сложа маската на косата, да кеся още час и после пак в банята....Мрън.
Буб, твоят план за деня ми хареса и да знаеш, че много ти се радвам.

# 87
Добро утро.
Вторият ден на месеца си беше като първия. Добре, че днес е събота. С детето ще пътуваме, а е ужасна мъгла и влага. Трябва да се навличаме.
Хубав и усмухнат да е денят ви.

# 88
  • при моите деца .....
Добро утро....
И днес станах с аларма....
Не спах добре.... МЦ - потоп, става през час, час и половина....
И аз трябва да под хвана пак режим, но не намирам мотивация....
Обвинявам предменопаузата 😂🤣
Не ми е много смешно....
Хубав ден!

# 89
Съни, лек път!

Маре, какво е брингараж? Иначе и аз мразя да измия коса  и после да кеся с нещо и пак да мия. Това само с оцветяващите шампоани ми се налага, де, за това и ги ползвам рядко. Сега съм намазана със зехтин поради липса на друго 😂

Фонс и аз я опуснах, но знам, че си е красавица 😍

Лилс, и твоята нова прическа звучи много интересно.

Общи условия

Активация на акаунт