Искам да кажа ... (181) през април 2021

• 59 842
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 90
О, ето и Боби знае кой е виновен за всичко лошо.
Али, това е билка (аюрведична) от сорта на къната. Продава се на прах, после се прави на каша, престоява малко, мажеш, стоиш и пак миеш. Други видове са алма, тулси, брахми.

# 91
Добро утро!
Тути,разбирам те,защото и при мен напоследък се получава нещо подобно. През целия ден карам на кафета и тичане, сядам за кратко и през повечето време съм в движение, и това ако беше преди известно време,щях да съм се свършила,както се казва,но аз имам чувството,че е обратното и пълнея точно от въздуха.
Мари,ти се продължаваш с къната. При мен това висене за няколко часа много ме тормози, но пък много ми помага за косата.
Фонс я видях,страхотна Hug
Вчера бях у дома и цял ден прекарах в градината. Много добре ми се отрази. Разсадих си доста пролетно-летни цветя. Преместих един божур на друго място. Днес обаче е леко мрачно и го дават дъжд тук,та май ще се пропусне.
Хубав ден на всички!

# 92
Алма имам, но ползвах само веднъж. Много ми е клепането. Иначе сега съм решила да плакна косара с вода с ябълков оцет. Веднъж го пробвах, но трябва повече да вудя ефект.
Винаги съм качвала много. И сега е така. Качвам бързо и лесно, свалям бавно и трудно. От месец съм отново на диета, то цял живот съм на диета,  отпусна ли малко и отиде по дяволите. Сега обаче отпуснах за година и половина и сигурно толкова ще ги боря.

# 93
Хрис, не съм се къносвала от месеци. Страх ме е, че при миенето на къната ще ми опадат повече косми. Аз нямам проблем с висенето с нещо на главата. Гадно ми е да измия косата, да я намажа, после пак да се събличам и да я мия отново.

# 94
  • Ямбол
Маре, днес няма да я мия, но примерно утре вече ще забравя да кача снимка. Така е на втори ден от измиване:
Скрит текст:

# 95
Лилс, много хубава плътна и дебела коса 🤩 Обаче не знам защо в моята глава си руса...

# 96
Видях кичурите, справила се е щерката. Лиле, а в моята глава беше с къдрава/чуплива коса Simple Smile... Ето още едно доказателство, че трябва по- често да си припомняме как изглеждаме със снимков материал.

# 97
  • На брега на реката
Чудесна коса, Лилс и браво на щерката, справила се е перфектно!

Признавам, че и в моята глава, беше с кестенява, чуплива коса! Blush

# 98
  • Ямбол
Косата ми се мени според сезона. Лятото изсветлява доста, зимата е кестенява, до тъмно. Допреди 7-8(може би и повече) години я изсветлявах леко и затова някой може да ме помни по-руса. Сега съм я оставила, че все още почти нямам бели косми. Ама ме хванаха лудите и реших да ѝ дам лек нюанс. Косата ми е много тънка, но все още гъста и затова изглежда плътна. И е чуплива, но при изсушаването се изправя, ако я скъся и не я суша с четка, остава чуплива. Щерката наистина добре се справя, те се цапат едни други с приятелки. Тя в момента е половината червено(тъмно), половината черно(ляво и дясно). Мен ме прави с фолио. На слънцето изглежда още по-интересно, с лек тъмно лилав оттенък.

# 99
Добро утро.

За косите говорите, моята пада много. По цели кичури. И заради нея също отидох на ендокринолог. От изследванията се видя висок пролактин и витамин д на латентен минимум. Другите хормони на жлезата нямат отклонения. Та прочетох в нета за някакъв тумор на хипоталамуса и за това ви питах дали сте имали такива отклонения, надявам се да не е това. По скоро да е от възрастта и се надявам с лекарства да го вкарам в норма. В сряда ще ходя на лекар отново.
Фонс ако е удобно пиши ми. Отклонението е 20 единици над нормата Sad и като бонус цикъла го няма.

# 100
Не знам дали сте пробвали оризова вода,но напоследък е много хит в социалните мрежи. Дават я за по-бърз растеж май. Миете ориза или се кисне,не знам точно,и после поливате след миене на косата. Аз не съм го пробвала,че моята си расте доволно. 😆 Вече не личи карето дето правих. И вчера се замислих да се мина с машинката на черта,но ме достраша,че ще сътворя някоя беля и се отказах.
При нас за сега пече. Да видим до кога.
Тути,Хрис,и аз съм така с килата. Едно време колко ядене поглъщах и бях на щека,сега ям предимно вечер. На обяд ако хапна,е нещо малко от остатъците на Синеочка,ноо килата си стоят непроменени. При мен обаче движението е малко,та и на това го отдавам,но не само.

# 101
Добро утро!

Изпуснах Фонс, но съм сигурна, че е прекрасна.

Аз очаквам близките месеци да започне косопадът, добре, че ми се заздрави в последно време. Така и не се научих да правя домашни маски.

За килограмите имам да свалям 5-6-7, засега бързо вървят надолу с това недоспиване пък да видим.

При нас времето изглежда облачно май няма да става за разходка. Иначе предните два дни разходихме количката. Много ѝ харесва на малката мишка, дано така да остане 😃.

Хубав уикенд на всички пожелавам! 😊

# 102
Поли, никакви такива мисли да не ти минават. Знам че е голям филм докато стигнеш до лекаря, но не се поддавай на внушения. Гуш🤗

# 103
  • София
Фонс я изпуснах, жалко, сигурна съм, че изглежда страхотно!
Лили, хубав нюанс!
Последен ден карантина за мен, нямам търпение да си видя внуците!
Моята коса е много бухнала и търся начини да я укротя. Приемам съвети.
Успешен ден!

# 104
Мери, с масла, кристали, нещо утежняващо пробвала ли си?
Искам и аз да се оплаквам от бухнала коса;)
На Лили косата не е тънка в никакъв случай, много жива и обемна е.

Общи условия

Активация на акаунт