Лидл 150 - Априлска цветно-веселяшка (надяваме се)

• 130 435
  • 2 485
  •   1
Отговори
# 2 175
Не е като на картинката, толкоз ядки нема, нема. По-рехавко са, чувствително...

# 2 176
🍫 е супер, метнете ми един купон на мен! Имаше такъв на Линдт, но не го правят вече, поне тук изчезна.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 16:31 от evhen

# 2 177
  • Бг-мама
У дома много , много се хареса шоколада . На път сме да купим за трети път по три.
Въпрос на вкус е.
Аз днес взех пак от питата с кашкавала . Пробван е на пица , зачервява се чудесно.
И естествено гащури взех , то вие сте като секта. Как да пропусне човек. Няма да ме разпознават иначе ,че съм от бг мамите.

# 2 178
  • велико търново
Ходих само за краставици и нямаше.
Та се прибрах с тениска от цветните (S, доста са уголемени) и клин 3/4. Купих преоценени от Делукс едни такива като тортелини с пълнеж от скариди и раци.
Снощи краставици също нямаше.
Днес по обяд имам краставици на редовна цена с етикет. Взех 2 бр. На кас. Бележка пише акция - 20 ст.
Същото и с репички. Имаше 10 касетки сега само 10 връзки останали.

# 2 179
  • в кукувиче гнездо
Месечино, то пък да не мислиш, че има много бадеми в шоколада-два три, колкото за цвят са. Няма да ти е много солено...Simple Smile

Цветовете на гащурите да, много бозави. Кораловото стои като избеляло. Черно не нося. То и сивото не ме кефи, че винаги съставът е по-калпав. И всяка година от трите им цвята с мъка избирам по един. А, сега се сетих, че имам едни хубаво, наситено розово от тях, не избеляло, а бонбонено. Значи има понякога де...

Взех два буркана с пуешко месо аз. Вода за уста. И от червените насипни ябълки-много вървят вкъщи.
Това твърдение не е вярно. Тъй като това ми е любимия шоколад и го купувам непрекъснато мога да заявя, че в шоколадът има много бадеми, цели, хрупкави. Усеща се лек солен вкус.

# 2 180
За теб много. За мен недостатъчно.

# 2 181
съмнявам се да има 2-3 бадема в шоколада. сега ще ме карате да го отварям да го пробвам....целия.
ей, уголемени ли са фланелките, ужас. за нас, тапите, нищо няма.

# 2 182
Бадемите са дори прекалено много!

За любителите на сладко-соленото.
Скрит текст:
В Т-маркет всяка година по Великден зареждат тези яйца на Сорини, лилавият пакет е солен карамел, страхотни са!

# 2 183
  • в кукувиче гнездо
Бадемите са много, ще снимам отворен шоколад при първа възможност. Не са нито за цвят, нито са два - три.

# 2 184
И аз споделям, че шоколадът много ми харесва и бадемите му са тамън!

# 2 185
  • София
Ние купуваме от шоколада с цели лешници. Превъзходен! Имам много лешници.
Този с бадемите ще го потърся и купя.

# 2 186
Ето го моят, отвореният - и в изядената част имаше :

Цели бадеми са, но са по-дребни от тези в пликчето.

# 2 187
ММ не хареса неговите къси гащи..дълги идват май. Според вас такъв е модела или..в мм е грешката?

# 2 188
На моят му харесаха- бермуди са все пак и са му  малко над колената.Той е 183 см

# 2 189
Късите гащи ги гледах и ми се сториха уголемени и дълги,някак ще стоят на никъде ,така ми се стори.Поне като знам на моят мъж  колко къси му седят гащите де .Иска да са му малко над коляното,190 е .

Общи условия

Активация на акаунт