Лидл 150 - Априлска цветно-веселяшка (надяваме се)

• 130 459
  • 2 485
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
Здравейте, искам да ви питам - гаранцията на обувки от Лидл колко е? Взех си на 04.03 и вчера забелязах, че са се разлепили (не че съм ги скъсала от носене). Дали ще ми ги заменят?

# 2 161
Охооо, лавандулчица Heart ще си взема.

# 2 162
  • На изток от Ада
Здравейте, искам да ви питам - гаранцията на обувки от Лидл колко е? Взех си на 04.03 и вчера забелязах, че са се разлепили (не че съм ги скъсала от носене). Дали ще ми ги заменят?
До 3 месеца можеш да ги върнеш. Гаранцията е 3 г за много неща, но аз не съм я ползвала. За неща като обувки, чадъри, раницу и т. Н., не за Ел уреди.

# 2 163
Фортунче може ли да погледнеш дали ще има средиземноморските подправки в мелнички.

# 2 164
  • В градината...
Ходих само за краставици и нямаше.
Та се прибрах с тениска от цветните (S, доста са уголемени) и клин 3/4. Купих преоценени от Делукс едни такива като тортелини с пълнеж от скариди и раци.

# 2 165
Тези тениски как ги намирате още, при нас няма абсолютно нищо от дрехите от миналата седмица...
Но пък Киндер пингуи наистина имаше в големи количества (взех си).

# 2 166
  • Варна
Тениските са от понеделник, не от миналата седмица. Заринато беше при нас. Аз днес взех една С-ка за проба, но действително са широчки, ще видим дали ще я задържа. Имаше останали два от онези шоколади с мед и бадеми, награбих ги и в последния момент видях, че са солени бадеми. Ужас, добре, че се усетих, ненавиждам такива мешани вкусове, а на купона не пише, че са солени.

# 2 167
А при нас от този вид шоколади си имаше много, както и от Киндер кънтри.
 Много ми харесват шоколадите - отворих един преди малко Simple Smile
Мисля, че пише мед и солен бадем, то е като солен карамел - доста разпространен вкус при десертите.

# 2 168
Тениските са от понеделник, не от миналата седмица. Заринато беше при нас. Аз днес взех една С-ка за проба, но действително са широчки, ще видим дали ще я задържа. Имаше останали два от онези шоколади с мед и бадеми, награбих ги и в последния момент видях, че са солени бадеми. Ужас, добре, че се усетих, ненавиждам такива мешани вкусове, а на купона не пише, че са солени.
Ти опитвала ли си то, че знаеш, че е ужас?

# 2 169
  • Sofia
Ти опитвала ли си то, че знаеш, че е ужас?
"Ужаса" е в друг смисъл според мен. Simple Smile

# 2 170
  • Варна
Опитвала съм подобни и казах, че за МЕН лично са отвратителни всякакви сладко-солени, сладко-кисели, сладко-ментови и подобни мешаници. Не се мъча да убеждавам никого, споделям как за малко не се прецаках, няма нужда да скачаш обидено Laughing

pppqqq
мне, пише "шоколад с мед и бадеми" на купона, сол не се споменава. Да, на етикета на стелажа и на опаковката пише, че бадемите са солени, но можеше и да не забележа Crazy

# 2 171
Ей спортните панталони добре, ама разцветката малко като на пижама го докарва Simple Smile
Аз си купих също коралови панталонки - големички изглеждат Simple Smile и една жълта тениска, обаче щампата й беше залепнала на картона и ще я връщам (стои си на тениската, обаче щом лепне, не съм ок аз). С панталона на цветя и с връзки също не се разбрахме нещо и го върнах (леко крив при джобовете беше).

# 2 172
  • Варна
Сега погледнах, и моята беше залепнала, но не мисля, че е проблем, едва ли ще лепне след това... При мен има едни брандирани текстилни торби и дрехи, ами като дойдат от печатницата са залепнали една за друга от натиска, подръпвам, отлепят се и до там. Никой не се е оплакал от проблем с щампата след това.

# 2 173
Месечино, то пък да не мислиш, че има много бадеми в шоколада-два три, колкото за цвят са. Няма да ти е много солено...Simple Smile

Цветовете на гащурите да, много бозави. Кораловото стои като избеляло. Черно не нося. То и сивото не ме кефи, че винаги съставът е по-калпав. И всяка година от трите им цвята с мъка избирам по един. А, сега се сетих, че имам едни хубаво, наситено розово от тях, не избеляло, а бонбонено. Значи има понякога де...

Взех два буркана с пуешко месо аз. Вода за уста. И от червените насипни ябълки-много вървят вкъщи.

# 2 174
  • Варна
Аз и шоколад с ядки принципно недолюбвам, та тва със солта беше капката дето преля чашата Joy
Виж, пуешкото месо и аз бях набелязала и забравих. Остана за утре.

Общи условия

Активация на акаунт