Лидл 150 - Априлска цветно-веселяшка (надяваме се)

• 130 395
  • 2 485
  •   1
Отговори
# 2 280
  • софия
Кое да оправдава бе, Бонго?
Никой не пише за оправдания, а за коректност.
На мен ми е все едно. Нямам проблем с пазаруването, но хора, за които има значение, ще връщат и/или ще се ядостват. Това означава, допълнителна работа и нерви за персонала и клиентите.

# 2 281
Много пъти сме обсъждали, че има такива ограничения

# 2 282
  • София

Смятам, че са единствената верига, която мога да нарека коректна. Нито съм служител на Лидл, нито ще бъда, от позицията на клиент говоря. Толкова толерантна политика, толкова прилична стока на отлични цени до която преди Лидл в България просто нямахме достъп и все някой ще стане накриво и ще се захване за нещо ... ОК, изборът си е твой, бойкотирай, нахокай и като ти мине пак в Лидл ще отидеш, убеден съм.

# 2 283
  • софия
Хахахахаха, твърде много действия и думи слагаш на моята клавиатура. Няма ги там.
Винаги ще ходя в Лидл, когато има нещо, което ми харесва. Никога не съм писала за бойкот. Айде стига непоискан акъл!
Липсата на критичност не е води до позитивни резултати.

# 2 284
Непознаването на закона не извинява никого. това е така, да. В случая и нечетенето не извинява клиента.
Но на всички ни е ясно, че изписано с дребен шрифт, забутано най-отдолу на страницата, е търгашки номер тип да минем клиента, нали.
Още повече че е нововъведение, което преди го нямаше. Има го само за продукти с купон или оферта, но не и за нещата от брошурата.
За мен е тип калташки номер, ако и да е законно.

Ако уважават клиентите си, както се рекламират, щяха да го напишат с по-големичък шрифт, мисля си аз и си разсъждавам.

Тия дни ще е навалица, и няма да припарвам до лидл аз.

# 2 285
  • в кукувиче гнездо

Смятам, че са единствената верига, която мога да нарека коректна. Нито съм служител на Лидл, нито ще бъда, от позицията на клиент говоря. Толкова толерантна политика, толкова прилична стока на отлични цени до която преди Лидл в България просто нямахме достъп и все някой ще стане накриво и ще се захване за нещо ... ОК, изборът си е твой, бойкотирай, нахокай и като ти мине пак в Лидл ще отидеш, убеден съм.
Не можеш да го разбереш, но има дни, когато жените се събуждат с цикъл. Simple Smile

# 2 286
  • Sofia
...Но на всички ни е ясно, че изписано с дребен шрифт, забутано най-отдолу на страницата, е търгашки номер тип да минем клиента, нали.
Още повече че е нововъведение, което преди го нямаше. Има го само за продукти с купон или оферта, но не и за нещата от брошурата.

Ако уважават клиентите си, както се рекламират, щяха да го напишат с по-големичък шрифт, мисля си аз и си разсъждавам.
А! Баш!

Изобщо не го бях забелязала този текст.  И то за всичко се отнася 5бр или 5кг. Пък колко пъти съм виждала незачитане...
Агнешко ние ще ядем за Гергьовден. Ще пропуснем за Великден, понеже не ми е кеф да купя месо годно до деня на готвенето му.

# 2 287
Купих тортата червено кадифе от брошурата. Имаше само 4 торти, след малко като се върнах на витрината нямаше нито една. Joy
Вкусна е, даже не е изобщо толкова сладка, колкото тази на сладкарница Неделя.

# 2 288
  • Асеновград
...Но на всички ни е ясно, че изписано с дребен шрифт, забутано най-отдолу на страницата, е търгашки номер тип да минем клиента, нали.

А! Баш!

Изобщо не го бях забелязала този текст.  И то за всичко се отнася 5бр или 5кг. Пък колко пъти съм виждала незачитане...
Агнешко ние ще ядем за Гергьовден. Ще пропуснем за Великден, понеже не ми е кеф да купя месо годно до деня на готвенето му.
Ограничението за бр. при промоционално намаление е от години. Преди до 10 бр. се маркираха на ниска цена и от там нагоре на редовна. Питаш на касата и разделяш ако трябва на 5 бележки, така са ми предлагали служителки. С купоните вече е друго там използваш ли купона втори няма Simple Smile .  Но преди до колко броя важи намалението го изписваха долу на съответната страница.

# 2 289
Аз защо си мисля, че да, имаше ограничение за бройки, и разделяха на отделни бележки. Но то не включваше условието, че горницата се таксува на редовна цена?
Просто не ти даваха да вземеш, на една бележка, бройки над упоменатите. И как така са ги таксували горницата на друга цена, като то изначално на една бележка не даваха да ги купиш.
Такива са ми спомените, ще търся стари брошури да видя дребния текст.
Възможно е и да се бъркам, но не мисля.

# 2 290
Ех, Тета, Тета, останах без къси гащЯ... Cry Само дето те подкокоросах да снимаш, описваш и т.н. Ще чакам с надежда по-нататък да пуснат такъв тип пак.
От новата брошура си харесах най-много неща от секцията с джунджурийките на ниски цени. Smiley
Първоначално се издразних, че са само къси клиновете другата седмица, обаче се сдобих с къс от предишните и като го сложиииих... Heart Eyes Мале, мале, като стегна разни месца и сланинки и съм сУща фиданка гладка и Убава! Joy Май ще ходя за още един. Grin А и на късичките като мен тази дължина идва по-скоро 7/8, отколкото 3/4.
Да ви питам нещо. Видях гауда на Милбона в новата брошура. Хубава ли е? Редовен асортимент ли е? Има ли Едам в редовен също?

# 2 291
  • Mediterraneo
Гаудата при нас е редовен асортимент, но е в по- малка опаковка. Само такъв кашкавал ядем вкъщи.

# 2 292
Конти, лятото пак ще пуснат. Да знаеш, че сивите не са хубави, ще ги връщам..съставът им е различен и стоят лигави, не ме кефи трикото. Те сивите цветове са все така де..

Мда, ето стара брошура от 2016. Отдолу пише, че се продават до 5 бр. на клиент. НЕ пише, че горницата се таксува на редовна цена.
Това в днешната брошура е НОВО допълнение, според мен.
https://issuu.com/promooferti/docs/lidl_b149709b4da258

# 2 293
  • София

Да ви питам нещо. Видях гауда на Милбона в новата брошура. Хубава ли е? Редовен асортимент ли е? Има ли Едам в редовен също?

И гауда, и едам има повече от един вид като редовен асортимент. Всички са хубави, но ако пише производител, немските са още по-хубави от полските.

# 2 294
Конти, лятото пак ще пуснат. Да знаеш, че сивите не са хубави, ще ги връщам..съставът им е различен и стоят лигави, не ме кефи трикото. Те сивите цветове са все така де..
Добре повдигаш темата. Не знам защо са решили почти всички сиви дрехи, които пускат, да са с намален състав на памука. Обожавам сиво и ми е много неприятно, че трябва да избирам дали материята да е добра или външният вид. Чудя се дали има нещо, свързано с изработката и оцветяването, или са го хванали за ушите това сиво и така си влачат години наред. Не ме кефи така... Sad

Общи условия

Активация на акаунт