Лидл 150 - Априлска цветно-веселяшка (надяваме се)

• 130 394
  • 2 485
  •   1
Отговори
# 2 295
Има нещо, но и аз не знам какво и защо.
Не съм компетентна там.

# 2 296
Да ви питам нещо. Видях гауда на Милбона в новата брошура. Хубава ли е? Редовен асортимент ли е? Има ли Едам в редовен също?

Ако е зряла същото време, 16 месеца като другата, е страхотна. И аз ще я погледна на място.

# 2 297
  • София
И аз съм запланувала да направя седмичния пазар утре сутрин в 7.30. Преди магазинът ни отваряше в 7.00, хич не ми пречи ранния час, така или иначе ставам рано и се пазарува супер спокойно. Дано има всичко, което съм си набелязала.
Ние пък много обичаме бутеркезето.

# 2 298
  • София
Със сигурност тази гауда не е зряла 16 месеца, изискуеми по регламент на ЕС за гауда Холанд са 28 дни. 16-месечната би била делукс продукт, на друга цена и вероятно за насъргване би била подходяща.

# 2 299
И аз съм 100% сигурна , че това с таксуването на редовна цена над лимит не го е имало никога -освен при офертите/купоните - заради което винаги гледам дали е на бр. или на бройка от вид - и мога да взема различни видове x3.
Да- наистина го пише, но е хубаво това да го знаят и касиерите , и да предупреждават и когато някоя калинка като мен не го е видяла , да я предупредят или да и кажат учтиво, че на следващото пазаруване може да си вземе още 5 на тази цена.
Както и да е - мен ме спешиха да ходя пак, така или иначе-  да купувам зехтин,кашкавал, олио и още масло за маминка .....та набарах и бели яйца  10 бр от българските кокошки Simple Smile Simple Smile за 2.19 Simple Smile Ако някой държи на тях - в Ринг Мол-а има и май една баба каза , че и в Студентски също. В Младост 3 сутринта не видях.

# 2 300
Като стана дума пак за яйцата- от полските бели имам само 3-4 леко пукнати след варене (от 3 кори това).

# 2 301
От 1 май, събота, отпада изискването магазините за хранителни стоки да осигуряват „коридор“ за пазаруване на възрастни хора в часовия диапазон от 8.30 ч. до 10.30 ч. Това нарежда министърът на здравеопазването със своя заповед, издадена днес, 29 април.

# 2 302
От 1 май, събота, отпада изискването магазините за хранителни стоки да осигуряват „коридор“ за пазаруване на възрастни хора в часовия диапазон от 8.30 ч. до 10.30 ч. Това нарежда министърът на здравеопазването със своя заповед, издадена днес, 29 април.

Алелуя..

# 2 303
Със сигурност тази гауда не е зряла 16 месеца, изискуеми по регламент на ЕС за гауда Холанд са 28 дни. 16-месечната би била делукс продукт, на друга цена и вероятно за насъргване би била подходяща.

Дано не заблуждавам, но мисля че нещо такова четох. Парчето е 450гр. и е с оранжев парафин отвън. Колкото и да е зряла, явно й е точно. Simple Smile

П. п Според някаква снимка са 16 седмици.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 15:02 от Бг-леля

# 2 304
  • Mediterraneo
Тази трябва да е дълго зряла, другата не. То и с просто око се вижда разликата в узряването на сиренето.

# 2 305
Коридора отпада, урааааа.

# 2 306
  • Асеновград
Конти, лятото пак ще пуснат. Да знаеш, че сивите не са хубави, ще ги връщам..съставът им е различен и стоят лигави, не ме кефи трикото. Те сивите цветове са все така де..

Мда, ето стара брошура от 2016. Отдолу пише, че се продават до 5 бр. на клиент. НЕ пише, че горницата се таксува на редовна цена.
Това в днешната брошура е НОВО допълнение, според мен.
https://issuu.com/promooferti/docs/lidl_b149709b4da258
Тета не го пишеше изрично, но на каса излизаше редовна цена над определените бройки.Визирам намаления от петък примерно както бяха преди купоните. Стока в редовния асортимент се намаля , примерно до 5 бр. Ако купя 6 последната ми я таксуват на редовна цена.И излизаха на отделни редове на бележката, намалените и тези на редовна цена. Най често съм го засичала когато намалят шоколади, до 10 бр. минава на намалена, ако искам повече разделям на две бележки. На въпроса каква е логиката да е до толкова бр. ми бяха казали че се визирало количество за едно семейство.  Сега с Лидл + и купоните стана още по голяма каша да следи човек кое по колко и на каква цена.

# 2 307
  • Бургас
Разгеле! Най-накрая да махнат безумния коридор!

Да докладвам с бързи "сурови" снимки на боядисаните яйца от двата вида бели, дето имам:
Скрит текст:

Кората вляво е с белите полски яйца от Лидл и боя на капсулки за бисерни яйца на Метма. Вмириса ми се душата с тях, защото едва преди боядисването прочетох, че освен оцет, се слага и спирт или ракия. И поради липса на спирт, ползвах ракия, а аз я мразя като мирис... Но пък боята е ОК, леко перлена преди да се лъсне с олио и цветовете са ярки.

Кората вдясно е с яйца от подово гледани кокошки (от Била, които намерих) и с течната боя за пастелни яйца от Лидл. Става доста бързо и лесно, макар и да има какво да се желае. Малко ми бяха останали яйцата и боята отиде зян Simple Smile

Отзад са прекрасните червени яйца варени с корени брош - наситен плътен червен цвят за първи път!

И от двата вида яйца нямаше много "жертви", така че отчитам успешно боядисване тази година Blush

# 2 308
  • Асеновград
Прекрасни са ти яйцата.Моите бели от Лидл -полски станаха много бледи, красив цвят но блед.За сметка на това кафявите станаха наситени.Боядисвах с една и съща боя от най простата от Лидл- кутийка с четири цвята прахчета.  Нито едно спукано при варенето с яйцеварка, едно аз изпуснах та не е без жертви. В общи линии съм доволна Simple Smile

# 2 309
Зависи от боята. Моите бели полски от Лидл хванаха много добре, с обикновена на капсули боядисвах.

Общи условия

Активация на акаунт