Лидл 150 - Априлска цветно-веселяшка (надяваме се)

• 130 444
  • 2 485
  •   1
Отговори
# 2 190
Ясно, благодаря.
Зависи колко е висок човекът.

# 2 191
Някой с отзив за биволското  мляко? Ако го похвалите, ще си взема всичкото.

# 2 192
Някой с отзив за биволското  мляко? Ако го похвалите, ще си взема всичкото.
Моя мъж много го хареса, но той си обича такова мляко.
П.п. Дъщеря ми като беше много малка беше в потрес как ще пием мляко от “ мъжа на кравата” да е била на 4-5 год най много. Липсата на село оказва влияние

# 2 193
Здравейте, някой пробвал ли е да върне дреха след повече от месец? Важи ли наистина условието за до три месеца от покупката?

# 2 194
# 2 195
  • Стара Загора
Бонбоните Морски дарове бива ли ги?

Мога ли по някакъв начин да поръчам ролки за електрическа пила Silver Crest?

# 2 196
  • Sofia
Някой с отзив за биволското  мляко? Ако го похвалите, ще си взема всичкото.
Ако не те преварят балконлиите.
Скокнахме и се прибрахме в най-големия дъжд като мокри кокошки... разбира се.
За обичайни неща - любимите черита, фолирани краставици, зелен лук, салата Фелд, млека, моцарели, любимия ми шоколад и на ММ странджанския дядо.
Утре рано ще скокна за ягоди (да видим дали ще са дошли   )

# 2 197
  • Пловдив
Бонбоните Морски дарове бива ли ги?

Мога ли по някакъв начин да поръчам ролки за електрическа пила Silver Crest?

има по-хубави пт техните марки.

# 2 198
  • Стара Загора
Не са им лоши, но аз съм фен на белгийските в кутията на 2 реда и Amidala (имитацията на Ferrero Rocher).

Иначе морските са най-добри на Melbon. Миналата седмица ядохме в офиса, та имам пресен отзив. Simple Smile

Ако обаче ми се яде нещо подобно на вкус, бих смесила черен шоколад с лешников тахан и става невероятно вкусно. Имам силиконови формички, затова съм силна. 😂

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 19:27 от iv4enceto_91

# 2 199
  • София
Още вчера си купих яйца, 2 кори едните са М за варенето , а другите са L за козунаците. Изобщо не погледнах от какви кокошки са, хвърчат свободно, ходят ли бавно, не знам, айца са. Бои си купих най-обикновени с капсула, най-ми харесват, не обичам шарени яйца, най-много обичам червените. Друго ,.. мляко се заредих, масло , и в общи линии е това, дребни работи.

# 2 200
  • Mediterraneo
Любимите ни бонбони от години са Морски дарове/ Морско дъно! Чудесен белгийски шоколад!

# 2 201
  • Стара Загора
Аз харесвам белгийските с черен, млечен и бял шоколад, но питах конкретно за тези Морски дарове, тъй като от утре са намалени и се чудех дали да взимам за почерпка.

# 2 202
Фортунче може ли да погледнеш дали ще има средиземноморските подправки в мелнички.

Не е към мен въпроса,ама да кажа,че има мелнички. Мисля,че 5-6 вида са на снимката.

# 2 203
Анелия, много ти благодаря Simple Smile

# 2 204
  • Mediterraneo
Аз харесвам белгийските с черен, млечен и бял шоколад, но питах конкретно за тези Морски дарове, тъй като от утре са намалени и се чудех дали да взимам за почерпка.

Аз точно за същите говоря, белгийски шоколад, страхотни са.

Общи условия

Активация на акаунт