Лидл 150 - Априлска цветно-веселяшка (надяваме се)

• 130 418
  • 2 485
  •   1
Отговори
# 2 235
Мляното кафе хубаво ли е? Аз ще си взема топинг балсамико, някакви сладки и от видовете паста. Много бързо се сваряват и са вкусни.

# 2 236
Мен счупеното яйце ме разочарова. Ако някой иска, да пише да му пратя моя лидл плюс за въпросните сладоледи.

Брошурата ми харесва. Хем повечето неща, които харесах, са от сряда, когато ще мога да пазарувам, хем не са чак толкова много, че да се доразоря след празниците. Клиновете този път ги пропускам, не обичам къси.

Сутринта подраних пред Лидл на Раковски и чаках няколко минути да отворят. За 3те минути дори избухна скандал (още преди да се влезе в магазина), а с мен чакащите бяха 17, явно и на тези празници ще е лудница. Вътре не мога да кажа за какво беше интересът, май за дрешки, аз си действах по списъка и в 7:10 излязох от магазина. Да докладвам - свободните яйца Л размер в зелена опаковка на Раковски все още са бели, цената им все още е 2,19. Изненада ме, че само аз се втурнах към маслото. При нас бяха две партиди - едната със срок на годност до 27.05, другата - до 6.06. Взех и гевгир, става на огромната ни мивка, доволна съм!

# 2 237
  • софия
Следващата седмица подправките в саксия ще бъдат по-евтини от тези с купон от тази седмица.
Брошурата е безкрайно безинтересна за мен. Нищо не ми трябва.
Днес взех див лук и босилек. Имаше само една саксия лук в цялата тарелка. Не знам за какво ще го ползвам, ще ходя да чета. Мента не мога да отгледам вкъщи и не се напъвам да купувам.

# 2 238
  • Варна
Голям майтап съм.
Направих списък на ММ да напазарува по обяд. Обаче, имах притеснение, че дотогава маслото може да е свършило и минах преди работа. Сега ще го возя напред - назад, ама поне съм осигурена с два броя. Joy

# 2 239
  • Пловдив
Някой да е опитал семейното смути от днес дето е на промо?

# 2 240
Мен ме впечатли грамажа на това семвйно смути. 750 мл , за кого по- напред Wink
Някой го беше хвалил в ИГ

# 2 241
  • София
Ще взема да забравя още два дни да купя яйца,  кората пак е с нова цена. До четвъртък може и да ги подаряват 😂 Днес М размер са 3, 79.

Да се самоцитирам - 3,39 лв. са яйцата днес.Grin
Голяма лудница още в 7,30, предимно пенсионери.

# 2 242
Да, на мен ми е вкусно смутито. Опитвала съм и двата вида, но състав не съм гледала.

От брошурата ще видя панталонките за бременни, надявах се и на топове, но..

# 2 243
  • Варна
Момичета,хубаво ли е агнешкото месо в Лидл?

# 2 244
Някой търсеше детска дървена закачалка с мечета. В нашия филиал има.

# 2 245
  • Варна
Понеже тук съм срещала, че някои държат масло във фризера. Никога не съм практикувала този начин. Запазва ли се същият вкус?

# 2 246
  • София
Момичета,хубаво ли е агнешкото месо в Лидл?

От откриването на Лидл само от там купуваме агнешко.
Избирам по-малко парче, най-често задно бутче или комплект за дробсърма.
Доволни сме, за нас е вкусно и сигурно. Все пак и дата има, сама си го избирам.
Не е като в месарницата - да ми го пробутват със скрита под месото опашка.

# 2 247
  • Буркина Фасо
Понеже тук съм срещала, че някои държат масло във фризера. Никога не съм практикувала този начин. Запазва ли се същият вкус?
нищо му няма. и в момента имам 2 пакета във фризера и 1 в хладилника.

# 2 248
нищо му няма. и в момента имам 2 пакета във фризера и 1 в хладилника.

Ок си е; редовно купувам по 2кг от Турция, режа го на парчета по около 200гр и съхранявам във фризера.

# 2 249
Ще взема да забравя още два дни да купя яйца,  кората пак е с нова цена. До четвъртък може и да ги подаряват 😂 Днес М размер са 3, 79.

Да се самоцитирам - 3,39 лв. са яйцата днес.Grin
Голяма лудница още в 7,30, предимно пенсионери.

3.39..ама стояли колко дена на топло..
Да, да, знам че може и извън хладилник, в мазето като на село...ама нито е мазе, нито е хладно в лидл....та не съжалявам че в неделя взех две кори...

Общи условия

Активация на акаунт