Лидл 150 - Априлска цветно-веселяшка (надяваме се)

• 130 373
  • 2 485
  •   1
Отговори
# 2 340
  • софия
Сибил, лесно можеш да се поправиш.

# 2 341
  • Sofia
От понеделик,  душа. Simple Smile Малко почивка имаш. Grinning
Така като ви чета с боите... май ще мръдна на Разпети петък до Ф да си взема обичайните.
Аз в събота и козунака, и яйцата правя, за да са максимално пресни за Великден и дните след това.

# 2 342
Моите бои от Лидл са горе-долу добре. Вълшебният флумастер, както написах - не става. В началото боите ми се сториха бледички и разтворих втората опаковка (прахосничество)- в крайна сметка яйцата станаха, но бяха кафяви, а не бели и затова жълтото, оранжевото и синьото сега изглеждат странно.

# 2 343
И аз се уредих с гащури (черно и корал, с-ки). Доволна. Исках и тениски, но с-ките бяха големи.

# 2 344
Сега пробвах пилоското прясно сирене, което се хвалеше. Хубаво е, но не прилича на дунавията, както се твърдеше.

# 2 345
И моите полски бели яйца издържаха, от 40 - 3 спукани. С боята и аз видях зор, нещо не боядисваше, сложих още една опаковка капсули.

# 2 346
  • София
От понеделик,  душа. Simple Smile Малко почивка имаш. Grinning
Така като ви чета с боите... май ще мръдна на Разпети петък до Ф да си взема обичайните.
Аз в събота и козунака, и яйцата правя, за да са максимално пресни за Великден и дните след това.
Благодапря ти! Почивка казваш......ми от утре вечерта нали знаеш, какво започваме с теб.....Smile

# 2 347
Сибил, лесно можеш да се поправиш.

Чудесна идея, благодаря ти, звънче Hug
Взела съм си една червена боя, за да си боядисам ЕДНО яйце и останалите ще ги направя така.

# 2 348
Ходих аз. Заредих масло. Ама пак съм сърдита. Ни кекс, ни шоколад от ваучерите.
Скрит текст:

# 2 349
  • Sofia
... Докато не започне италианската седмица няма да стъпвам в Лидл, а тя от кога беше..., благодаря.
Ааа от Лидл, душа. Simple Smile
Пък и утре нали миксерите ще работят. Simple Smile

# 2 350
Има различни видове течна боя в кутия. Тази която избрах се разтваряше със 150мл вода. Преди да се сложи в боята се минава с тампон със ,, закрепител,,. Следвах инструкциите а и сложих по две опаковки боя, като видях че стават бледи. И с втората не се получи. Не е в мен грешката, щом розовото ще ми избоде очите, а другите цветове не стават.
Здраве да е.

# 2 351
Аз ползвам тяхната Седефена и перлена боя. Пак взех от тях.

# 2 352
ra4oni_binboni..,ако аз се бях прецакала с 5, а не с 1 ..със сигурност щях да ида и да им ги върна 5-те и да кажа например,че със съпруга ми не сме се разбрали и той взел , и аз съм взела ...и станали много. Може дори да кажеш ,че не си доволна от цената на точно тези масла ....в крайна сметка това е истината и дори да е твой пропуска, пак си в правото си да го върнеш продукта. Ще ми е инересно как ще направят сторнирането дори Wink  Хем ако не знаят да разберат и да се научат да предупреждават хората..ама ха
Може в това време да пуснеш мъжа ти да вземе отново 4-5 .

# 2 353
  • при моите любими
Скрити кодове няма ли в новата брошура?

# 2 354
Скрити кодове няма ли в новата брошура?

Не, яйцата за сканиране бяха само за Великденските празници.
Евентуално ако измислят нещо за сканиране пак..

Общи условия

Активация на акаунт