Лидл 150 - Априлска цветно-веселяшка (надяваме се)

• 127 211
  • 2 485
  •   1
Отговори
# 2 385
Хич не се блазни от цветовата подсветка. Моята работеше точно 3 пускания. Сега свети, когато си реши

# 2 386
  • София
Хич не се блазни от цветовата подсветка. Моята работеше точно 3 пускания. Сега свети, когато си реши
Моята е от поне 5 г. и няма грешка, работи без проблем. Свети си с всички цветове. Всеки ден топля вода с нея.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 01:02 от july1993

# 2 387
  • София
Starrydream, Стъклената кана за вода бих си я купила, ако нямах вече стъклена такава- лидълската има и екстра за цветова подсветка с промяна в зависимост от температурата, а и с тяхната политика има добра гаранция и лесно връщаш - в случай че не я одобриш. Пластмасови елементи сигурно има, поне на капака отгоре и дръжката  като гледам от брошурата са такива.
щях от амазон да поръчвам но тук поне имаш гаранция...
пвц с допир с водата визирах

# 2 388
Не би трябвало да има допир на пластмаса и вода, моята не е лидълска кана, но е подобна визия.
А за цветовата индикация на температурата- намирам го полезно за родители на малки деца, когато им трябва достигане на определена температура напр. за приготвяне на АМ.

# 2 389
Тя и моята работи ама не свети Wink ама и не страдам

# 2 390
  • Somewhere far away
Момичета, има ли в лидл кошничка за яйца?

# 2 391
Коста кафе има, Коста капсули няма!
Едно е да връщаш гащи и панталони, съвсем друго - масло! Трябва да се забрани връщането на храна, освен, ако не е развалена и отива директно за брак!
Така няма гаранция, че това, което купуваме не е върнато и мотано къде ли не!

# 2 392
Прегледах последните 3-4 страници и не открих дали сте коментирали някой хубав козунак, ако може да ми препоръчате нещо пробвано и харесвано.

# 2 393
  • Бургас
Коста кафе има, Коста капсули няма!
Едно е да връщаш гащи и панталони, съвсем друго - масло! Трябва да се забрани връщането на храна, освен, ако не е развалена и отива директно за брак!
Така няма гаранция, че това, което купуваме не е върнато и мотано къде ли не!
  Дишай свободно - каквато и да е храна върната, се бракува задължително Wink Дори видимо да ѝ няма нищо, отива за брак директно Wink

# 2 394
  • София
Прегледах последните 3-4 страници и не открих дали сте коментирали някой хубав козунак, ако може да ми препоръчате нещо пробвано и харесвано.
Козунака от топлата витрина е хубав, има чист, със стафиди и с орехи май.

# 2 395
  • Mediterraneo
На мен и логиката да се връща козметика ми бяга, но е факт. Два пъти съм връщала кремове за лице. Едва ли отиват за брак.

# 2 396
  • Sofia
Аз ходих до Ф за бои, пък и яйца от любимите си взех за козунака.
И в Лилд влязох на връщане и излязаох супер доволна... купих Ревен.
Aко някой се интересува... Simple Smile
Та лудницата е голяма навсякъде...

# 2 397
  • СОФИЯ
Много хора имаше в 11.30 ч. в Младост 2. Основен пазар естествено бях направила дни преди днес. Днес търсих няколко конкретни неща, липсваха повечето. Аспержи имаше. Подправки в саксия само босилек и мента.

# 2 398
  • Буркина Фасо
днес Лидл са доволни  от мен. една стотачка ми отмъкнаха.
нямаше народ, може би заради часа 8-9.  не съм пенсионер, ама не са ме гонили.
бяха ми скрили тирамисуто, но хрътката го откри. Smiley
пак печалба от скреча .... аман. няма да я използвам.

# 2 399
Червеното кадифе на Амбелино се оказа лека на вкус торта. Със спумантето е добра комбинация. Много ни хареса това спуманте, не се усеща алкохолната нотка, балансирано сладко е и ще го купуваме и на редовна цена. Ето какво представлява вътре тортата на Амбелино, ако някой се чуди. Бялото е сметана: 
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт