Лидл 150 - Априлска цветно-веселяшка (надяваме се)

• 127 223
  • 2 485
  •   1
Отговори
# 2 400
На мен и логиката да се връща козметика ми бяга, но е факт. Два пъти съм връщала кремове за лице. Едва ли отиват за брак.

Мисля, че те логиката си я знаят и са си я сметнали. Обмислено решение е тази им политика, подкрепена с финансови разчети. Така че няма нужда аз, ти и госпожа Пенка да го мъдрят...
Това не е към теб, а по повод предишен коментар да нямало връщане. Grinning

Мен лидл все още ме очакват.
Не сме препарвали тия дни, честно казано...страх ме е от навалиците. Вероятно рано сутрин в 8 ще атакуваме..

# 2 401
При нас цяла седмица не се появи това спуманте, а исках да взема.
Ядосах се и им писах.

# 2 402
  • Sofia
Ядосах се и им писах.
При нас пък ананаса го няма, a четох, че някой си беше купил. 
Няма да пиша, щото ваучери не ми вършат работа, не търся пари, искам си ананаса. 

# 2 403
Ще им пиша не заради ваучера, а се надявам да се обърне внимание на отговорните във филиала как да си правят заявките за зареждане.
Похвалвам крушите! Страхотни са! Взех днес на 1,60лв/кг. Утре ще си взема още.

# 2 404
  • Варна
Ядосах се и им писах.
И при нас го няма, и биволско мляко нямаше, разбира се, и пуешкото в буркан, изобщо което е на промоция липсва. Тва е положението.

# 2 405
В кои дни ще е затворен магазина...

# 2 406
В кои дни ще е затворен магазина...
2.5

# 2 407
  • София
Аз като ви чета и лошо ми става. Въобще бях забравила, че идват празници и голямо пазаруване и сега се чудя кога да идем да направим седмичния пазар без да луднем. Яд ме е на мен си!

# 2 408
  • Somewhere far away
Аз като ви чета и лошо ми става. Въобще бях забравила, че идват празници и голямо пазаруване и сега се чудя кога да идем да направим седмичния пазар без да луднем. Яд ме е на мен си!
Днес половината София се изнася, така че няма да е толкова лошо.

# 2 409
  • София
Аз отидох в 7.30, имаше си хора, въпреки ранния час, но се пазаруваше спокойно. 08.00 бях приключила, а си напазарувах доволно.

# 2 410
  • Sofia
Ще им пиша не заради ваучера, а се надявам да се обърне внимание на отговорните във филиала как да си правят заявките за зареждане.
Нямам такива надежди... Те и да заявят, не знаят после какво ще дойде - оправдание, което немалко съм чувала.

# 2 411
Вече няма коридор, да напомня..
Сутрин предполагам има по-малко хора.

# 2 412
  • Sofia
Да, от утре няма.

# 2 413
  • Мадрид / София
Прави ми впечатление, че прекалено използвате формата за контакт за да се жалвате. И преди да сте скокнали готови за бой, да кажа, че не винаги вината е в служителите. Поръчва се и не идва или идва друго нещо. И при нас няма неща от промоциите. Не съм тръгнала да ги гълча. Знам как е положението и това е. Подадоха ви пръст - хванахте ръката.

# 2 414
Днес половината София се изнася, така че няма да е толкова лошо.
В същото време половин България се е навряла с колите в центъра на София Sad.
На обяд половин час въртях с колата из квартала, докато намеря къде да паркирам. Отнесах сумата бибипкания и псувни от някакви от майната си, които явно не знаят правото на дясностоящия по задръстените с коли квартални улички. Празничен ден, синята зона не работи и е пълен кошмар.
Боядисаните снощи бели яйца от свободни кокошки от Лидл, с бои от там и сварени  в голямата тенджера от последното пускане.

Едноцветните са с бои, всеки цвят в отделно пакетче. Шарените са със седефената и перлената бои. Само кристалите не струват - направих няколко яйца с тях, останаха бели точици след боядисването, а кристалите почти не личат

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 16:14 от Недоволна

Общи условия

Активация на акаунт