Пазаруване от Amazon - тема №95

• 55 245
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Сф
Тези от линка на silversublime супер много приличат на китайските от алиекспрес. Just saying...

# 646
Благодаря ви, аз имах предвид, че това са някакви пак сребърни бижута, подобие на Пандора. Даже май пише, че са съвместими с нея. Но ценово са по-достъпни, а пак изглеждат добре, поне на снимки. И затова се чудя дали няма да е добра идея, за да може после тя спокойно да си допълва колекции...
Или викате Пандора си е Пандора Grinning да си заложа на марката.

Тези от линка на silversublime супер много приличат на китайските от алиекспрес. Just saying...
о, ако е така, се отказвам ... Скъпи са за Али-то. По-добре оригинал.

# 647
  • софия
По-добре едно, но истинско, отколкото 3 като. Особено за подарък. Тя може да прецени с какво ще допълва.

# 648
Така е. Simple Smile
Тета, благодаря за линка Flowers Hibiscus

# 649
Какво да ти кажа... Скъпа гривна на Пандора се скъса след няма и 6м посене. Толкова за Пандора си е Пандора.

# 650
В амазон продават и китайци.
Не разбрах..в амазон е намерена евтина, или..защо се държи да е от амазон точно?

# 651
  • на Мелмак
Дъщеря ми направи алергия към Пандора. Не съм им фен, принципно, но девойките ги тачат.
Да дам отчет - банския на Зогс получих 12 ук, отговаря на М, доволна, още повече от цената Grinning И една чанта на Десигюал получих, малко ми е малка, но тъкмо няма да я тъпча Wink Иначе ми пасва на новите обувки.
Чакам сега дънките на G-Star. Някой получи ли ги?

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0876VGXTZ/ref=ox_sc_act_image_1?s … R8XB7XF&psc=1
Боти на Камел, 39н 39 евра. Ако някой ги хареса Simple Smile

# 652
Защото помня, че май точно в тази тема се обсъждаха Пандора и подобен тип бижута и затова реших, че на вас имам повече доверие за съвет. Hug
В амазон продават и китайци.
Не разбрах..в амазон е намерена евтина, или..защо се държи да е от амазон точно?
И моята Десижуал ми малее, но й махнах хартиите, а не съм я носила. Много е хубава, но не знам дали ще я сложа. Аз трябва да поръчам куфар Laughing

# 653
Моята Пандора е купувана от физически магазин в САЩ. Не съм впечатлена.

# 654
  • софия
То няма нещо много впечатляващо. Хубавото е, че можеш да допълваш и моделираш по собствен вкус. Всички имат едно и също, което е различно.

# 655
  • Sofia
Като идея за подаръци да споделя, че напоследък си купувам от тези бижута, пак не са евтини за позлатено сребро, но са красиви и съм диволна от качеството (по принцип съм алергична към доста бижута, тези не). Идват в хубави кутийки, с несесер и стават за подарък:
https://www.pdpaola.com/collections/necklaces/gold

Иначе за дънките g-star да кажа, че сестра ми получи 26 номер, стават й, доста са скини, горе-долу отговарят на 36 манго. Талия около 32см, в разпънато състояние около 35см. Чакам моите да видим.

# 656
Исках да й купя злато, то си вечно и си държи цена, но тя не иска. Сега било модерно Пандора Grinning. Щом предпочита тип сребро, такова ще е. Държа да е нещо желано и да се носи с мерак.

# 657
  • Бургас
В немската Пандора https://de.pandora.net/de/schmuck/ има до 9.05 три за цената на две. Аз предимно от там си купувам чармове и пръстени. Стандартната Пандора ми идва малко тежка, но имам и Пандора МЕ.

# 658
о, ако е така, се отказвам ... Скъпи са за Али-то. По-добре оригинал.
Мислиш, че себестойността на Pandora е по-висока от китайските? Thinking
Тези в silversublime са китайски, но от хубавите. Във Facebook групата Aliexpress Bulgaria има много отзиви за bamoer и все положителни.
В OLX сигурно ги продават на по-добри цени от този сайт silversublime.
Скрит текст:

# 659
  • Сф
Моята гривна и всички талисмани са от алиекспрес- сребърни, от проверени продавачи. Никой няма да се навира да ги гледа дали са истински (а повечето имат дори печат ALE), не ги мисля дали ще потъмнеят от постоянното носене, но за 18-годишна девойка сигурно ще й е по- важно да са оригинални, от колкото каквото и друго да е.
Виж в сайта на Пандора има много нежни обици, стига да са в стила й. Това ми е единственото оригинално пандорско бижу, ама за 2 месеца доста потъмняха. 

Общи условия

Активация на акаунт