Отговори
# 105
Ето още две от сторито на Демет, интересно защо ли ги е споделила?!
Кате, ти си човекът... 😀

Да си призная, че ромкомите ги гледам малко през пръсти и почти не ги довършва докрай, но Стая 309 ми харесваше повече от Ягодките, докъде съм ги гледала, де.
Даже след много време взех, че довърших Стаята. 😀

# 106
Например къщата на Серкан Болат от Почукай на вратата ми, мисля че е същата като на майката на Ферит Аслан от Пълнолуние
Това е и къщата на бабата на Онур от No. 309, която пък играеше майката на Мехди в ДЕК Sunglasses

Пепелче, Демет е добра приятелка с Хазал Кая. Лятото Хазалка ѝ гостуваха със сина си Фико.

Руткай май е близък и с двете. В случая Демет е споделила ролята ѝ на Нихал в "Забранената ябълка", която е написала, че гледа за 16 346 път. Явно е фен на сериала.

Иначе по играта, предложена от Беа, може много да се развихрим и то с най-голямо удоволствие Heart Eyes Само да свърша работа, че вече ще ме бият Satisfied

# 107
  • София
Момичета изумена съм днес попадна на един пост във ТТ как е оплюта Демо и то от българка беше написала, че няма как треторазядна актриса да бъде в ролята на лейди Марияна. И, че акъла и образованието и били малко. Такъв отговори и върнаха на въпросната дама
Просто не им прави чест на тези хора.

# 108
Теди, хора всякакви има Rolling Eyes Нека не си разваляме хубавата градинка с подобни плевели Kissing Face

Ето я и нашата китка шарена Wink

П.С. За който не знае, името на Демет значи точно това Flowers Bouquet

# 109
# 110
  • Бургас
Здравейте почитателки на Демет!
Все още подвласни на ДЕК да не забравяме, че на нашата героиня и предстоят нови терзания, срещи и изненади и да я подкрепим с положителна енергия!            

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 19:38 от Аniksi

# 111
# 112
Демет вече е сама на плаката на DEK Rolling Eyes

# 113
Беа, интересно предложение, но моето трябва да бъде плод на фантазията ми, а не на реално съществуващи връзки по-между им. Такааа. Бих искала Демет да играе заедно с Арас Булут или Чаалар Ертуурул в екшън. Чаалар ми се вижда малко надувко, но като го грабне фурията Демет няма да се усети кога ще се превърнат в превъзходна двойка супергерои. Какъвто е живак Демет, ще се справи прекрасно. За Арас предложението ми по-скоро е свързано с външния му вид, не съм го гледала никъде, гледах няколко епизода от Ямата в началото. И ми дойде в повече мафията. Нашата Демет в моите представи е много близка до Сандра Бълок. Има нещо нестандартно и в двете. Уж са красавици, ама не съвсем. И двете имат широк диапазон на творчески превъплъщения. Сандра я харесвам във всички филми, които съм гледала с нея.
Ами, това е... Yum

# 114
Здравейте момичета Simple Smile
Благодаря Ви за тази тема, обожавам Демет Simple Smile
Който се колебае за Стая 309...Препоръчвам горещо Simple Smile това е първата турска комедия с която се смях с глас... Прекрасна Демет, Фуркан също.... И този сериал, както и Любов под наем изгледах до последната серия... Докато Птичката я зарязах на 2 ри сезон.... Знам какво се случваше... Следях темите, но нямах време и някак желание..... Джан колкото и да го харесвам... Ми идва в повече за много неща... Толкоз за него....

# 115
Добро утро

Миналата пролет изгледах сериалите на Ибо, тази година си правя маратон със сериалите на Демет Blush
Изгледах РП, С аромат на ягоди, сега е ред на 309.
Санем е любимата ми роля, която Демет играе.
Зейнеп още е под въпрос, защото не е свършил сериалът Simple Smile

Демет с роднини Blush

# 116
Мари, чудесни предложения за партньори на Демет.
Даже си я представям и в Чукур, и в Разузнаване.
И в двата филма щеше да е по-успешна от настоящите партньорки на Арас и Чаалар. 😀
А с Чаалар  и в комедия си ги представям.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 08:27 от pepel_ot_rozi

# 117

Днес се навършват две години от получаването на наградата Murex d´Or в Бейрут,  където Демет блестеше в рокля на прочутата Недрет Таджиролу Heart Eyes Моделът е бил вдъхновен от голямата нощна пеперуда Kissing Face

-----------------------------------

И няколко тематични цитата:

"Сигурно толкова много искаш да бъдеш пеперуда, че си готов да се откажеш от това да бъдеш гъсеница."
Тимъти Ферис

"Уви! Единственото цвете, за което се знае, че има крила, е пеперудата; всички останали стоят безпомощни пред унищожителя."
Какудзо Окакура

"Ако искате да запазите блясъка на крилете на пеперуда, не ги късайте."
Пабло Пикасо

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 12:36 от super_katia

# 118
Беше зашеметяваща на тези награди с този тоалет, наистина. 😀

# 119
За фенското творчество няма граници - вече и на гоблен Stuck Out Tongue

Наз е споделила тази снимка с Демет, придружена от мисъл на поета Джемал Сюрея:

"Толкова е пораснала самотата в нас, че докато чакахме да бъдем обичани, заобичахме чакането"

Предполагам, че все пак има предвид историята на Зейнеп и Емине. И още една тъжна Зейнеп.

Общи условия

Активация на акаунт