Отговори
# 90
От фейсбук

# 91
Пепелче, точно за тази статия ставаше дума Kissing Face Не знам кой ѝ е автор. Журналистката Бирсен Алтунташ е отговорила в социалните мрежи, че още не се знаело кой ще е партньорът на Демет, може и тя да я е писала.

И въпреки, че не съм най-големият привърженик на цифрите, да отбележим, че от вчера Демет е с 12,7 млн. последователи в инстаграм, с които изпреварва певицата Хадисе (12,5 млн.) и е втората най-следвана туркиня в тази мрежа, след Ханде Ерчел (20,4 млн.).

# 92
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Мрачно е...вали, но това е ....зимата трудно се дава на пролетта...

Ти промени живота ми

# 93
Катя, правя следващия коментар с цялото ми уважение към теб, твоите постове и богатството от информация, която ни носиш тук и в другите теми.
Преди година Джан Яман се изказа във в-к Хюриет по следния начин, цитирам от БГ статия:
"На въпроса кой от двамата е истинската звезда - той или господин Бардем, Джан отговаря: “Любопитно е, че не турската, а испанската преса написа, че Хавиер Бардем се е срещнал с Джан Яман. Влязох в неговия инстаграм и видях, че има 300 хиляди абонати. Аз имам много повече. Но не подчертавам това, за да кажа, че съм по-добър!”
 За това не ми допада да сравняваме броя последователи на несравними по своята същност артисти.
Демет си има своите верни фенове, които я харесват и гледат. Ние я харесваме и гледаме и това е напълно достатъчно.

# 94
Дари, абсолютно съм съгласна, че не цифрите правят артиста, затова и писах, че не съм им голям привърженик Wink Като цяло на мен състезателния елемент в изкуството ми е много неприятен. Едно произведение или ти въздейства, или - не. Същото е и с актьорите Hands V

Между другото, Фуркан Палалъ, партньорът на Демет от No. 309 е диагностициран с ковид. Доста актьори в последно време се разболяха. Дано се оправят бързо, а на останалите - да се пазят и да са здрави!

# 95
  • Плевен / София
Бих искала да я гледам повече в тази и роля и да видя успеха и....

# 96
Ще ме прощавате, че днес съм на всяка манджа мерудия Animal See No Evil Но се зачудих защо изведнъж всички започнаха да публикуват снимки на Зейнеп Гьоксу в тога, а то на 5 април се отбелязвал денят на адвоката в Турция Wear Mortar Board Наистина не можахме да я видим много като действащ юрист, но пък речта на дипломирането ѝ ще се запомни Hands Clap

# 97
# 98
Пак съм аз Nerd

Снимки зад кадър от една и съща жена (явно играе статистка в сериалите). Първата е от епизода на ДЕК, който ще гледаме в сряда, а другата е от 2018 г., от времето на "Птичката" Kissing Smiling Eyes

И още фенско творчество на тема - денят на адвоката в Турция

# 99
Този е май единственият сериал на Демет, който не съм гледала. Започнах го, но нещо друго ме привлече и го изоставих. Но винаги, когато гледам кадри с Демет от този филм, имам чувството, че това е "най-затворената" Демет от всички образи, които е създала. Не знам дали се дължи на нейното самочувствие, дали на самочувствието на героинята, дали на партньорът  - незнам. Но е някак дистанцирана и носталгично нежна. Нежна - това е определение, което не използвам за Демет, защото я намирам за много витален и устремен човек. Но същевременно, гледайки тези снимки, това е най-интелигентният образ, в който съм виждала Демет.

Blush Кой знае дали въобще се доближавам до истината,  като не съм изгледала сериала , просто споделям... Flowers Hibiscus

# 100
Този е май единственият сериал на Демет, който не съм гледала. Започнах го, но нещо друго ме привлече и го изоставих. Но винаги, когато гледам кадри с Демет от този филм, имам чувството, че това е "най-затворената" Демет от всички образи, които е създала.
Мари, и аз не съм гледала Стая 309, но в момента наваксвам с Ягодките - в началото ми се стори твърде наивен и глуповат, но сега така се пристрастих - голям кеф е да гледаш приключил сериал и да разполагаш с всички епизоди наведнъж - гледаш колкото ти душа иска.
А моята е алчна.

Да гледам Демет в главната роля ми доставя истинско удоволствие, независимо в какво превъплъщение влиза, все имам чувството, че дава частица от душата си наистина.

# 101
Мари, No. 309 е най-дългият сериал на Демет (65 еп.) и като цяло е вторият най-дълго задържал се на екран турски ром-ком, след Любов под наем (69 еп.). За толкова епизоди доста неща се случват, така че виждаме героинята ѝ Лале в най-различни светлини. Според мен си партнираха много добре с Фуркан Палалъ, без той да блести с някакъв кой знае какъв актьорски талант (все пак човекът започва като модел). Той беше по-обран откъм емоции, но пък играеше естествено, а тя на моменти си избухваше доста People Dancer

Интересното е, че с много от колегите ѝ от този сериал продължи и в "Ранобудната птичка" и всички имаха съвсем различни роли Heart

Беа, аз също си харесвам "Ягодките" Flowers Strawberry Много готини сцени има там Heart Eyes

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 12:56 от super_katia

# 102
  • Плевен / София
Беа, честито ново аватарче
Относно " №309" имах чувството, че 99% от каста се прехвърли в РП... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 103
Гости, като цяло Демет си е партнирала с доста от колегите си по повече от веднъж Wink Когато имам повече време ще се опитам да направя един ориентировъчен списък Kissing Face

Иначе вчера беше споделила стори, че тази седмица се е изморила доста.

А днес вече усмихната до ушите рекламира италиански онлайн магазин Satisfied

# 104
Стая 309 ми изглежда интересен, ама главният мъжки образ - хич. Не ми е симпатичен, затова се чудя дали изобщо да подхващам да гледам, като няма да се вълнувам от развитието на отношенията им...

Иначе много се забавлявам като разпозная актьор, който съм гледала в друг сериал, да се изявява в нова роля, както и да познавам къщите, които използват. Ако някой знае, с удоволствие бих прочела и такъв списък..Например къщата на Серкан Болат от Почукай на вратата ми, мисля че е същата като на майката на Ферит Аслан от Пълнолуние; Луксозната къща от мафиотския период на Мехди в ДЕК, е същата като вилата, която Еда трябваше да подготви в Почукай на вратата ми и т.н.

И друг път съм го предлагала, но много-много не са ме отразявали, затова ще предложа и друга "игра" -
Представете си, че световете във всички романтични комедии, които сте гледали, се сливат в едно дизи -
кой с кого щеше да се влюби/мрази, кой с кого да стане приятел, кой къде щеше да живее?
Примерно в моите представи, Санем от РП би била добра приятелка с Дефне от Любов под наем. Ясемин от Любов под наем, би се сдружила с Дерен от РП. Корай от Любов под наем щеше да е голям образ ако срещне Джей-джей и Музо от РП и т.н...
Ако ви е забавно, чакам предположенията ви!

Общи условия

Активация на акаунт