Отговори
# 75
  • Плевен / София
Според мен, нов общ проект е възможен само в главата на най-хард феновете, които още вярват, че двамата тайно са заедно Joy

Иначе много харесвам гласа на Демет и винаги се усмихвам на това клипче, в което зад кадър дават как записва вътрешния глас на Санем Heart Eyes Тези монолози винаги бяха хитови Stuck Out Tongue Closed Eyes

Този "вътрешен" глас на Санем толкова пъти ме е карал да се усмихвам...

# 76
Хора, защо клиповете не ми се визуализират, а при предварителния преглед става? Моля, помагайте, че се издразних.. 

Аникси, единственото обяснение е вместо "вмъкни видео" да си натиснала "вмъкни връзка" - за да ти излиза само като активен линк.
Постави линка за видеото, маркирай го цялото и натисни "вмъкни видео"
Мили мои, дайте да не разводняваме темата със сравнения на Демет и Джан, както казва Катето - да се благодарим за магията, която ни подариха с "Ранобудна птичка" и толкоз - пожелавам успех на Джан, но Демет ми е повече като близък човек - все едно я познавам, все едно ми е...сестра.
Вай бе, да не се окаже, че аз съм изгубената Гюлбин

# 77
# 78
  • Бургас
Знам аз, къде  да питам ....
Цитат
Постави линка за видеото, маркирай го цялото и натисни "вмъкни видео"   
а аз до сега правя обратното Joy
Със старите партньори на Деми приключих....ще си чакам нов проект, с нов партньор! А за ДЕК - на другата страница...
Ех, че ми е  кеф....

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 18:28 от Аniksi

# 79
  • Плевен / София
Беа, разбира се, че не е това целта на темата, но аз поне си казах каквото исках, защото досега в коментарите за тази роля на Демет винаги на преден план излизаше партньора и, а не тя самата....
Нещо подобно сега се опитват да направят и хард феновете на Мехди...Сериалът свършил с неговата смърт....
Само, че както и в РП, птичката беше Санем, така и в ДЕК, Зейнеп е тази, която търси своят дом...а не Мехди...Той сам и го каза, когато я отвлече и пътуваха в колата....и тогава тя му каза, че домът който е търсила е в самата нея...т.е. Това не е домът на майките и, не е този  на Мехди, като неин съпруг, а самата тя....

# 80
Гости, така е - всеки ултра фен си дърпа към неговия любимец чергичката.
Не може да се отрече колко великолепен беше Джан в ролята на Дивит, но както вече казахме - Демет във всичките си превъплъщения ми става любимка, не само като Санем - и с това се изчерпва темата за мен. Wink
Затова пък ние създадохме тема специално за Деметка, за да я почетем заслужено

# 81
Днес отново е в черно, но с латексов панталон Kissing Smiling Eyes Не знам дали Руткай продължава да ѝ е стилист в DEK, или беше само за 1-2 епизода Rolling Eyes

# 82
Като в онази стара приказка за момчето, открило вълшебна пътека в гората, водеща до приказно
царство, а на следващия ден като се върнало да търси пътеката - вече нямало и следа, така и смятам, че би се получило, ако някога решат да повторят успеха на Птичката като съберат Джан и Демет в общ проект
.

Достатъчно романтични сериали съм гледала, за да съм обективна за себе си, а и не съм от тези, които лесно се превъзнасят, но никоя фиктивна любовна история не ме е развълнувала така, както тази на Джан и Санем.
Тези двамата имаха магия, невиждана и нечувана дотогава, майсторски уловена от оператори, режисьори, сценаристи, и за това разбира се принос имат цяла съвкупност от фактори, но все ми се струва, че именно Демет беше музата, вдъхновила и завихрила вълшебството в целия творчески процес.

Не ме е срам да си кажа, че гледайки историята между тях, може би особено заради това, че изгледах всичко на един дъх без едноседмични паузи, събуди нещо в мен, нещо което отдавна не бях чувствала, изживях влюбването в Джан Дивит наравно със Санем, изстрадах несправедливостите и недоразуменията заедно с тях, изписах цяла тетрадка с цитати и фрази от монолозите им...
След абстиненцията от края на сериала, се пробвах да гледам другите сериали на Джан - но никога не почувствах същото, някак ми бледнееха.
За сметка на това, приятно се изненадах, че в останалите участия на Демет намирам същите нотки на финес, богата емоционалност, заразителна харизма, каквито открих в ролята ѝ на Санем, като се има предвид, че аз Ранобудна птичка подхванах първоначално единствено заради Джан - защото ми залепнаха очите по визията му там...

Напълно подкрепям.. Гледах по бтв С аромат на ягоди и Ранобудна птичка,и Демет и Джан много ме разтърсиха,и аз бях тъжна след края на филма,на скоро го изгледах пак,гледах и Джан в Пълнолуние и  Мистър грешен и по някоя серия с партньорката на име Дефне,не мога да се сетя името на филма,все тая,аз също гледах и не видях магията като със Санем,не ме грабна толкова,чела съм интервюто му относно птичката,много много красиви неща е казал за Демет,имаше някаква интрига с тях,ако не се бъркам,мнението ми за него се промени особено сега с тази мадама Дилетта,много надут ми идва,имах други впечатления,разочаровах се честно казано,докато Демет е невероятнаааа,харизмата и е неописуема,както на екран,така и в живота по снимките и всичко,което публикува,смятам я за много естествена!
ПС:Може и да сте коментирали,аз все пак скоро се появих.. Как ви се струва има ли лека корекция в бюста,аз мисля,че да,още по-красива е! ❤❤❤

# 83
Diana66, разликата в бюста на Демет от края на Птичката и началото на Дома е очевидна. На какво се дължи, само тя си знае. Важното е, че както си отбелязала, изглежда добре.

И за да си отговоря сама на въпроса дали Руткай продължава да я стилизира в DEK - да, посочила го е в сторито си с текст "Добре, добре, последна" Joy Явно много си го е харесала това костюмче Pensive

Това, което е истински важно относно Демет обаче е следващото ѝ стори, в което е споделила снимка от училището в Африка, направено от нейни фенове и кръстено на нея. Написала е много мил текст Heart, в който казва, че това е най-хубавият подарък, който е получавала. Изпълнили са я с надежда. Разчувствали са я много. Гордее се с феновете, които са го направили, не защото са я обикнали толкова (че да кръстят училището Демет Йоздемир), а защото макар и много млади, са направили нещо, което може да служи за пример, включително и на нея.

Хубаво е, когато звездите вдъхновявят по този начин.

Написала е, че когато отново може да се пътува, иска да отиде при децата и заедно да танцуват.

# 84
  • Бургас

Дано тази чаровна усмивка ви стопли в сивия, дъждовен следобед!

# 85
Италианските фенове не спират да изненадват Демет Sparkling Heart Споделили са поредния подарък, който са ѝ подготвили.

"Остави ме да стоя на краката си, аз съм свободен дух." Зейнеп Гьоксу

На жената, която ни помогна да разберем колко важно е да бъдеш свободен и да отстояваш себе си. Каквото и да се случва в този живот, не се отказвай от себе си и от радостта си."

Италианските ти пеперуди  

# 86
  • София
Здравейте момичета видях колко прекрасна тема сте направили за едно невероятно момиче. За пръв път пиша тук. Фенка съм на Демет и следя всичко свързано с нея.

# 87
Добре дошла, Теди Flowers Hibiscus Пожелавам ти приятни минути в темата Simple Smile

Ново от Демет за Pantene:

# 88
  • София
Благодаря, момичета💗

# 89
Добро утро, момичета и спорна седмица Flowers Tulip

Попитали са блогъра Токио кога ще разберем кой ще е партньорът на Демет за летния ѝ филм. Отговорил е, че кога трябва да чуем.

Преди време същият твърдеше, че е ясно вече с кого ще играе Демет. Вчера в турската преса се появи друга информация - че са в процес на търсене на партньор. Не знам кое е вярното Rolling Eyes Твърди се, че продуцентите са 03 Medya, които имат доста сериозни проекти зад гърба си:

Явно ще трябва да си чакаме търпеливо Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт