Азиатска козметика и грим - 21

• 55 842
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
От днес имам това😁 от както Agent го похвали го мисля, мини размер са, но много исках да пробвам нещо на марката

# 616
Grinning от времената на hot deal в джолсе  e моето 44 долара за 60 мл. Купувала съм пак от джолсе за подарък 59 долара за 60мл. Сега гледам и опаковката са пипнали, дали има и промяна в състава.
3 месеца шопинг диета Joy и вече не ми е актуално инфото.

# 617
Момичета , да Ви се похваля с първата ми покупка от Jolse. Дойде за5 дни с Fedex. Отиде на митница и ми звъннаха от ТНТ , че ще ми изпратят имейл , по възможност да отговоря по - бързо. Исканата информация беше имена по ЛК, адрес, телефон и имейл. Вечерта вече беше освободена пратката, като не съм плащала нито ДДС, нито мито. На втората снимка са подаръците към поръчката, знаете ли какво представлява жълтия плик от снимката, кисе за баня ли е ?

# 618
Момичета , да Ви се похваля с първата ми покупка от Jolse. Дойде за5 дни с Fedex. Отиде на митница и ми звъннаха от ТНТ , че ще ми изпратят имейл , по възможност да отговоря по - бързо. Исканата информация беше имена по ЛК, адрес, телефон и имейл. Вечерта вече беше освободена пратката, като не съм плащала нито ДДС, нито мито. На втората снимка са подаръците към поръчката, знаете ли какво представлява жълтия плик от снимката, кисе за баня ли е ?

Ооо, да! Точно от кесетата, за които се чудя, дали да си взема, понеже гледам, че и тук вече ги има. Моля, като го ползвате, кажете как е!

# 619
От днес имам това😁 от както Agent го похвали го мисля, мини размер са, но много исках да пробвам нещо на марката

Задължително сподели после дали ти харесва, Armira! Grinning
Кремът може да ти дойде богат сега в горещините, но като нощен може да бъде ползван винаги според мен!

# 620
  • София
Вероятно е кърпа за първата  фаза на double cleansing-а.

# 621
yana48, ползва си се като класическо кесе за тяло, ръкавица за ексфолиране и всички подобни неща. Целта му е да ексфолира. В банята под душа, само с топла вода, душ гел или с каквото предпочиташ, но нежно, че да не си претъркаш кожата.
Целта е класическо механично ексфолиране. За лице е грубичко.

# 622
Вероятно е кърпа за първата  фаза на double cleansing-а.
Не бих ползвала екстра кърпа за double cleansing-а, имам все още един болезнен спомен от една кърпа от сурова коприна, която я препоръчваха за това.

# 623
  • София
Не я виждам добре на снимката, зависи от материята, да. Аз ползвам микрофибърна и ми е перфектна.

# 624
  • Prismatica Aerie
Значи, мине не мине някакво време и Агент небрежно метне-подметне  дума/снимка на Нещо на Sulwhasoo и аз някак си веднага се оказвам с пълна кошница мостри в ebay.Smiling Imp Мострите са ми мега ненавиждан тип опаковка, 'щото изискват щипчици и кутийка за съхранение, че и дезинфекцийка преди ползване, изобщо ноуфънетол, нооо нека ми, като не ми се дават пари за пълноразмерни продукти.

Тия кърпи от джолсе са много груби и не стават за лице. И за тяло никога не съм ги ползвала, не ме привличат някак. Smile

# 625
Я кажете когато се поъчва от YesStyle.com сайта начислява ли в крайната сума ДДС?

# 626
Вчера поръчвах и ми изписа, че уж е включено в цената, което ми създава следната питанка - приключват ли с връщането му в акаунта като кредит?

# 627
  • Пловдив
Catalano, Агента е агент под прикритие на Sulwhasoo🤣

# 628
Вчера поръчвах и ми изписа, че уж е включено в цената, което ми създава следната питанка - приключват ли с връщането му в акаунта като кредит?
До България ли поръча?

# 629
Lemony, ДДС-то е включено в цената на самите продукти. Ако преди един продукт е бил 10$, сега е 12$ заради включеното ДДС. За страните извън ЕС, продуктът пак си е 10$. Не знам каква е целта на този техен подход, по принцип се начислява в кошницата това ДДС върху цялата сметка, а не се включва в цената на продуктите. И все пак накрая излиза, че в цената е включено и ДДС и не се очаква да се плаща допълнително при доставката на пратката.

Заради това включено ДДС вече не важи и възстановяването на митнически такси и разходи.

Аз направих поръчка преди 3 седмици, още е някъде по трасето, но се надявам да не изникнат допълнителни такси.

Ако някоя от вас е поръчалвала след 01.07, ще св радвам на отзив Flowers Sunflower

По-нагоре някъде беше споменато за поръчка от jolse без допълнителни такси - ДДС-то включват вече при поръчка или някак си е прескочило таксите? Отказва ме това, че на доставчиците таксата за представителство е висока и още не съм поръчвала, но ако така пристигат пратките, директно ще напълня кошницата Joy

Общи условия

Активация на акаунт