Азиатска козметика и грим - 21

• 55 839
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
Да, директно дотук си ги пускам в повечето случаи.

# 631
До Германия не е ли по изгодно, до адрес на фирма посредник? Май над 50 долара доставката до там е безплатна..... Всичко ми свършва и спешно трябва да поръчвам и се чудя откъде и как.... 🙄

# 632
Моята  поръчка беше за около 100 долара и пак излезе безплатна, но ако поръчвам 1-2 неща предпочитам jolse до Германия.

# 633
  • Чукарландия
Ernestina, това си е точно кесийка за баня, аз я ползвам и като ексфолиираща ръкавица с душ гел и като обикновена изтривалка. Страхотно почиства кожата! Говоря за ползване върху тялото.

# 634
Благодаря на всички за разяснението за ексфолиращата ръкавица.Да, плата е груб за лице, за тяло е подходяща.
Поръчката ми беше за 123 долара и ми начисли такса 19 долара, доставка до БГ директно.

# 635
От Jolse поръчвам само до Германия, освен ако поръчката ми не е над 150 долара, за да ми излезе безплатна доставката до България. С тия 19 долара няма шанс да им ги дам 😁

# 636
Моята  поръчка беше за около 100 долара и пак излезе безплатна, но ако поръчвам 1-2 неща предпочитам jolse до Германия.
Коя куриерска фирма ги доставя и плаща ли се нещо при получаване?

# 637
С Fedex(ТНТ) идват до БГ, нищо не се плаща.
Как докарвате безплатна доставка над 50 долара , до БГ?

# 638
yana48, ползва си се като класическо кесе за тяло, ръкавица за ексфолиране и всички подобни неща. Целта му е да ексфолира. В банята под душа, само с топла вода, душ гел или с каквото предпочиташ, но нежно, че да не си претъркаш кожата.
Целта е класическо механично ексфолиране. За лице е грубичко.

Zari, благодаря за разясненията! Да, четох че за лице не е много подходяща, но пък аз и без това мисля да я ползвам за местата с по-дебела кожа - крака, гръб, ръце. Даже из амазонските коментари споменаваха, че действа добре при леки форми на кератоза пиларис. Заинтересовах се покрай клипчета за корейски масажи. Там даже, за най-голям ефект, я ползват върху влажна, леко подсушена кожа, без душ-гелове, за да може с лек натиск да се създаде достатъчно триене, което да смъкне цялата мъртва кожа. Много се колебаех, понеже съм натрупала доста - турски, люфи, какво ли не. Само още една ми липсваше, но дано тази е онова, което търся.

# 639
От корейските неща на сина ми, който е с гъша кожа по ръцете му взимам скрабта та елизавека с морска сол и какаово масло. Писала съм преди доста за нея. Добре ексфолира механично без да пресушава. Ползва се самостоятелно без кесета.

# 640
Това е първата ми поръчка след 01.07. Ще пиша, когато пристигне, а за безплатна доставка над 50 долара и на мен ще ми бъде интересно да разбера, защото не ми се е случвало досега.
Коя куриерска фирма ги доставя и плаща ли се нещо при получаване?

# 641
БД над 50$ до БГ има в определени моменти, обявяват си ги на сайта.

# 642
  • софия
БД над 50$ до БГ има в определени моменти, обявяват си ги на сайта.
Но не е ли стандартна, а не с fedex?

# 643
До България е само един вид.

# 644
  • Бургас
До Германия някой поръчвал ли е след 01,07,21?

Общи условия

Активация на акаунт