Азиатска козметика и грим - 21

• 55 873
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
Искам да ви попитам нещо,скоро започнах да ползвам серум с вит С,а хидратиращия ми крем е с ферменти.Интересува ме дали са съвместими в една рутина,защото кожата ми е много чувствителна,лесно се зачервява,и после ми е много трудно да я върна към нормалното й състояние.

# 646
Аз,но още си чакам поръчката от Йес Joy вчера пак им писах,но получих автоматичен отговор че, имат много запитвания и отговорът ще се забави.Явно много се омотаха с това ДДС
Иначе от Али и Ибей вече няколко поръчки пристигнаха,няма проблеми.Но,аз поръчвам умишлено за малко пари и малки пакети,да не се набиват на очи.
Мисля да пусна една поръчка до Jolse,но все още се чудя.С митниците нямам проблем да се занимавам,но ако трябва и с DHL,ще ми дойде в повече.Вече няколко пакета ми омотват и разправиите с тях ми дойдоха до гуша.Добре си беше доставката с Хермес но,няма пълно щастие

Някой може ли да препоръча серум,ампула,тонер...с Astaxanthin? Моят серум свършва,поръчах от Йес един на GRAYMELIN,но явно скоро няма да пристигне Confused

# 647
  • софия
Виноват!:blush: Отчасти заблудих публиката за наличието на geum sul essence. Макар, че въпросът беше за бг сайтове, а там не съм го засичала. Когато съм купувала моята revitalizing ess., в yesstile нямаше booster. Но ето днес го хванах на sale в jolse.
Ха да видим дали ще установя разлика с просто око.Stuck Out Tongue Winking Eye
yesbaby, мисля че всичко зависи от конкретния продукт и от концентрацията на вит С.
Но ако наистина имаш чувствителна кожа, може би  е по-добре да не ги събираш.

# 648
Джолсе пускат прекрасна кутия утре в 10:00 наше време. Смятам да я поръчам до немски адрес. Заслужава си отвсякъде.
https://m.jolse.com/product/jolse-box-35/43972/category/2492/display/1/

# 649
Супер е кутията, аз съм пас, но ще стискам палци някоя съфорумка да се справи с конкуренцията и да успее да я вземе.

VanessaDE, пиши за GRAYMELIN, отдавна ги заглеждам, така и нищо не купих, само отразявам плавното поскъпване на този бранд.

# 650
Зари,аз им ползвам бифида ампулата и съм много доволна,кожата ми забрави какво е сухота.Даже и странният ато крем на PKY ми се отразява добре,преди не го харесвах,но явно кожата ми е била дехидратирана.
До сега ползвах серум с астаксантин на Sidmool,сега реших да пробвам този на Graymelin,ще пиша след време отзиви.Ще им пробвам и тонерите,колагеновата ампула и почистващите крейзи пени...изобщо на целия им асортимент съм хвърлила око Flushed

# 651
Отдавна съм хвърлила око на почистващата кислородна пяна, но пусто все е по сайтове със златни доставки. Много неща добавиха през последната година към асортимента си, явно бурно се развиват.

# 652
https://m.jolse.com/product/list.html?cate_no=1263

Скрита разпродажба.
Има от онези пачове с малките шипчета.

# 653
Докъде да поръчам от jolse за да не се разправям с митница, има ли изобшо такава опция?

# 654
Докъде да поръчам от jolse за да не се разправям с митница, има ли изобшо такава опция?
Немски адрес на превозвач.

# 655
И МД има...

# 656
  • софия
Или до Англия. Ако случайно попадне на митница, плаща се он лайн без никакви усложнения.
Докато за немските митници май сме чели лоши работи. Confused

# 657
  • Бургас
А какво си струва да се звеме от Hidden Sale  и MD?

# 658
Цените са много добри, зависи какво ти трябва и за каква кожа.

Joy напълнена седи една кошница и повтарям омммм, минах 3 месеца диета и си поставих нова цел 6 месеца.

# 659
  • Бургас
zari65 кожата ми е по-скоро суха и чувствителна, с нужда за напомпване ...  за Anti-age.
Доста добри продукти видях, май ще пробвам доставка с GGBG

Общи условия

Активация на акаунт