Азиатска козметика и грим - 21

• 56 345
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
От слънцезащитите
https://m.jolse.com/product/hidden-logically-skin-hydro-multi-sh … y/1263/display/1/
https://m.jolse.com/product/hidden-dalba-waterfull-mild-sun-crea … y/1263/display/1/
Хиалуронова киселина на rovectin,
Torriden, успокояващата маска на  rovectin.
Прословутото бабчи в темата на 23 years я има разпръсната серията по различните секции.
На manyo точно тези неща не съм ползвала, но харесвам бранда.
А аз съм напълнила кошница с неща, които не познавам, така че не ги препоръчвам.
По- добре питай за конкретни неща, на които съм си спряла. Написала съм неща, които са харесвани от повече хора в темата.

# 661
  • Бургас
Много хвалихте бифидата и се спрях на - MANYO FACTORY Bifida Cica Herb серум и тонер,
само крем не откривам подходящ.
Слънцезащити имам в изобилие, живея в Бургас и без UV не излизам - целогодишно.
Търся хубави почистващи оли-а .

# 662
  • Prismatica Aerie
MANYO FACTORY Bifida Cica Herb серията е насочена към склонна към акне кожа, регулира себума, успокоява раздразнения, действа противовъзпалително.
Олио - PURITO From Green Cleansing Oil от MD. Аз харесвам COSRX Pure Fit Cica Clear Cleansing Oil,  Dr.G pH Cleansing Oil, MISSHA Super Off Cleansing Oil Dryness Off - не са в разпродажбите в момента.

# 663
Някой пускал ли е поръчка до Испания и как стои въпроса с митницата там?

# 664
  • Бургас
MANYO FACTORY Bifida Cica Herb серията е насочена към склонна към акне кожа, регулира себума, успокоява раздразнения, действа противовъзпалително.
Олио - PURITO From Green Cleansing Oil от MD. Аз харесвам COSRX Pure Fit Cica Clear Cleansing Oil,  Dr.G pH Cleansing Oil, MISSHA Super Off Cleansing Oil Dryness Off - не са в разпродажбите в момента.

Чудесно, че ги поръчах  MANYO FACTORY Bifida Cica Herb  серията за дъщеря ми, която ще бори последствията от лятото. Поръчах точно PURITO From Green Cleansing Oil, че имам в предвид и другите предложения.
Благодаря Catalano

# 665
  • Чукарландия

Аз пък не зная какво е МД?!? Що е то и има ли почва у нас? 🤣

# 666
  • Бургас

Аз пък не зная какво е МД?!? Що е то и има ли почва у нас? 🤣

MEGA DEAL  в край на всеки месец има този вид сделки, с по-големи отстъпки от цената на продуктите

# 667
Привет, ето и обещаното ревю на известната Kao Biore UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+. Ами, много е добре. Честно казано, нямам идея как е откъм състав. На опаковката пише само на японски и не съм си правила труда да търся инфо в нета. Помня, че писаха за сменена формула, филтри и т.н, но не се тревожа. Японците имат много строги закони по отношение на козметиката и каквито и промени да има, вероятно пак са по-добри от много европейски и американски слънцезащити.

Иначе като консистенция, наистина е като вода - гел, който се разтапя веднага по кожата. Изключително лека и немазна, попива бързо, не оставя следи след себе си. Идеална за смесена кожа през лятото. Съвсем леко ароматизирана. За мен е попадение.

# 668
  • софия
Хубавици, беше ми минала подобна мисъл, но сега и Reddish ме подсети. Би било добре да, отчетем "слънцезащитния сезон ". Кой какво е открил, от кое е доеолен,  от кое не? Съгласни?

# 669
Нови открития нямам - единствената нова слънцезащита е брезичката на round lab  по отзив на catalano  и също я харесах.За нея директор пи казва в едно от видеата си, че не трябвало да се ползва повече от 6 месеца без прекъсване, но не обясни защо, но така или иначе ми е на привършване.
Балмовете ми взеха да свършвах със застрашителна скорост откакто мъжете в къщата откриеха миещите им свойства. Малкия си беше оправял колелото и не може да си измие ръцете от маслото и за да не  е с обезмаслител, че е с проблемна кожа му дадох да се измие с балм. Той да се похвали на баща си - как хубаво мие кремчето на мама и сега двамцата ми ги подкарали като сапун за миене на ръце.  Joy Докъде ме докараха сега отворих един и имам само един резерва и си го прибрах от банята.
Сега ще ровя да им купя някакъв бюджетен, бюджетен,  но не се сещам за нищо на някаква цена от която да не ме боли сърцето, че ще го ползват за сапун за ръце. Открих колко съм свидлива като стане въпрос за азиатска козметика.

# 670
Zari, ако не държиш твоите да ползват корейско, в нотино и мейкъп има няколко евтини варианта. Примерно:
https://www.notino.bg/physicians-formula/the-perfect-matcha-bals … -kozha-na-liceto/
https://www.notino.bg/the-saem/natural-condition-rice-dlbokopoch … e-i-khidratacija/

Аз също нямам нови открития - ползвам азиатски слънцезащити от доста време вече, но въртя все едни и същи.

# 671
  • Prismatica Aerie
Сега ще ровя да им купя някакъв бюджетен, бюджетен,  но не се сещам за нищо на някаква цена от която да не ме боли сърцето, че ще го ползват за сапун за ръце.
Mожеш да купиш каша за ръце, за механици и да им я пресипеш в опаковка от балм.Grinning
Бе как ще си мият ръцете с балм Persevere
Или  нещо такова . Слагаш във фенси опаковка от течен сапун, а ако идеята е да е корейско - в шише от тонер или измивен гел или нещо подобно с корейски йероглифи. И небрежно подмяташ, че това е новия хит в измиването на ръце, много-по-най от балм.

Слънцезащити ползвах/м Krave, Make prem, Shiseido Anessa, Kao Biore UV Athlizm, Round Lab...Много искам да пробвам Be Plain.

# 672
  • София
Стандартния шипинг от Йес до БГ, колко години отнема? 😂🙃. Че чакам аз месец, пък бях останала с впечатление, че са по-бързи.

# 673
  • Prismatica Aerie
Че чакам аз месец, пък бях останала с впечатление, че са по-бързи.
Никак не са. Може би имаш продукт с по-бавен шипинг, 21 дни примерно.

директор пи казва в едно от видеата си, че не трябвало да се ползва повече от 6 месеца без прекъсване, но не обясни защо, но така или иначе ми е на привършване.
Пропуснах да коментирам снощи - директорката препоръчва да се използва в рамките на 3-6 месеца, защото спада потентността на филтрите, или поне аз така го разбирам.
Скрит текст:

# 674
Благодаря момичета за идеите за бюджетни варианти. Тези 300 гр на saem добре ми изглеждат.
Не държа да е корейско - ще им го бутна, че е специално за мъже, да ми оставят моите съкровища на мира.

Grinning И аз съм си виновна донякъде. Заради сухите кожи ги свикнах да си мият ръцете с олио за къпане - купувам от литровите опаковки, в зависимост какво е на промоция - юсерин, а дерма  и т.н. и понеже свикнаха  и им се пооправиха ръцете, пък не се налага да се мажат с крем, нещо, което и двамата мразят и сега ми нападнаха балмовете.

Общи условия

Активация на акаунт