Азиатска козметика и грим - 21

• 55 841
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
Jolse-то нещо са се изсипали като за край на седмицата:

Разпродажба

Слънцезащити

Clearance

# 676
  • Den Haag
Здравейте! 🤗
Някой ползвал ли е тези пачове? Отзиви Simple Smile

Бих искала да пробвам от Корейската козметика, като маски за лице или ампули за коса, какво бихте ми препоръчали?
На 42 години съм, кожата ми е нормална към суха(зимните месеци) нямам много силно изразени бръчки. Косата ми малко суха от боядисването, гъста с дебел косъм Simple Smile))

# 677
Диана Лободова, аз съм ползвала 2-3 вида патчове за очи на ДжейДжун, но точно тези - не.  Не са лоши, но нито едни не са ми WOW, но ако трябва да съм честна не мога да се сетя за очни патчове, които много, много са ме впечатлили.

# 678
  • София
И аз пачове за очи с УАУ-ефект не съм ползвала, но тези ги харесвам много, защото не ми дразнят очите. Иначе просто хидратират, това е. Обаче си ги ползвам с кеф и усещане за специална грижа в комбинация с маска на лицето. Grinning

# 679
Здравейте, момичета! Някой ползвал ли е серума на Misha с Витамин С? Искам да си го закупя, че гледам на dm e 50лв🙄Ако има доволни от серума да сподели дали има наистина избелващ ефект, че точно това търся.

# 680
diana какви ампули търсиш,за дължините или за скалпа?
За дължините, ампулите на Ладор са супер.Щом като косата ти е нормална,може би уау ефект няма да видиш,но като поддръжка си заслужават.
https://www.yesstyle.com/de/lador-perfect-hair-fill-up-ampoule-s … ml/pid.1072088008
Като цени не знам къде са най-добри,разгледай сайтовете
Някои други марки имат същите ампули,но съм чела,че всички са ги откраднали от Ладор,затова аз само тях купувам

# 681
Здравейте, момичета! Някой ползвал ли е серума на Misha с Витамин С? Искам да си го закупя, че гледам на dm e 50лв🙄Ако има доволни от серума да сподели дали има наистина избелващ ефект, че точно това търся.

Витамин С изравнява тена и го озарява, за силен избелващ ефект не бих казала. При ползване на азиатска козметика над 1 година независимо каква кожата изсветлява, навсякъде има такива съставки.
Специално този Витамин С на миша не съм ползвала, но в дм цената е добра, щом тепърва прохождаш в азиатската козметика и ще купуваш 1 нещо.

# 682
  • Den Haag
VanessaDE за дължината, сега след лятото я усещам по суха. Благодаря ще ги погледна тези ампули 🤗

# 683
  • Чукарландия
Vanessa и аз си взех по твоите препоръки (благодаря!) ампулите и освен тях цялата серия, както препоръчват да се ползват заедно.

Още не съм стигнала до тях 🤣, зарита съм с продукти. Ще дам отзиви, като ги пробвам! 🤗

# 684
Здравейте! 🤗
Някой ползвал ли е тези пачове? Отзиви Simple Smile

Аз, едни от най-любимите ми, с уговорката, че не вършат друго освен да хидратират, освежават и охлаждат кожата около очите. Но аз си ги ползвам основно за кеф, глезотийка са ми по-скоро за душата, отколкото за кожата. Последно ги гледах в makeup за 32 лв, така че, ако не са убийствено по-евтини в азиатските сайтове, аз бих ги поръчала директно от тук.

# 685
  • Den Haag
За ампулите на Lador €23,65 дали е добра цена за 10 бройки? Търсих по сайтовете, но нещо не открих от тях освен тази цена.

# 686
BBeLLa цялата серия е страхотна,едни от най-често ползваните от мен продукти напоследък.Лепилото е най-често ползвания продукт.Дали залепя връхчета не мога да кажа,но косата ми не е подстригвана от една година и това трудно може да се забележи.Няма проскубано,опърпано,нацъфтяло...Дали се дължи на него не мога да твърдя,но си го ползвам редовно.Знаеш,че косата ми е къдрава и изрусена,та трудно се поддържа

diana сега разгледах сайтовете,в Jolse са 19$,ако ти се рискува с доставките,поръчай от там.Иначе навсякъде са долу-горе на тази цена,+/-2-3 евро

# 687
  • Бургас
Добро утро хубавици, поръчката ми от J от промоцията 1+1 вече пътува към мен. Пуснах я до Габко Германия и след ден два ще ми я доставят със Спиди. За сега не са писали за допълнителни плащания. Така и не се научих да гледам теглото, но може да е ориентир, че поръчах COSRX ADVANCED SNAIL 96 MUCIN POWER ESSENCE 100ml, BLITHE Vital Treatment 5 Energy Roots 150ml и Lador Wonder Hair Oil 10ml, по два броя, а стойността е около 50 долара.

За пачовете, аз установих, че има видима разлика в състоянието на кожата, ако ги ползвам всеки ден. Слагам сутрин преди работа за двайсетина минути и кожата под очите ми е свежа и хидратирана през целия ден. Ако не съм ползвала пачове е малко по-повяхнала и безжизнена. Няма особена разлика с какви пачове съм била, опитах почти всички по-извести марки от различните ценови класове, но не видях осезаеми разлики, но със/без пачове при мен си личи. За конкретните - тези са ми от най-предпочитаните, защото освен да хидратират и освежават и обират лека оточност, но наистина лека. Нямам торбички или тъмни тръгове под очите, но когато съм уморена и без да правя мимика вече се забелязват фини линии.

# 688
  • Prismatica Aerie
Има избелващ ефект и той се дължи освен на трите форми вит.С, и на екстракта от сладък корен, ниацинамид, транекзамова киселина и арбутин. Oколо $18 на разпродажба в jolse.

# 689
Пробвaли ли сте

Общи условия

Активация на акаунт