Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 759
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
  • Light of Zartha
Този на революшън къде го намирате? Предполагам, че в много големите клонове на Лили?

# 556
Да кажа за чист дом и аз. Пазарувам от тях от години, цените са осезаемо по-ниски отколкото по другите магазини. Стоката е паралелен внос. Толкова бях доволна от тях, че ги препоръчах на съфорумка, която поръча от сайта им. После ми се оплака, че почти всичко е било с изтекла годност. Стана ми страшно тъпо, все едно съм я подвела и се почувствах доста неловко. Така че си имайте едно наум с тях и гледайте сроковете.

# 557
Този ниацинамид с цинк къде го намирате? Искам нещо добро.

# 558
  • София
Douglas. ✌

# 559
# 560
  • Ланкър, планините Овнерог
Замъкнах се до Чист дом, обаче всичката козметика стои зад щанда, а пък аз обичам да си зяпам. Сигурно са си прави, де - да не пипа и пробва всеки, ама със сигурност щях да си взема повече неща, ако имах шанс да разгледам. Награбих палитричка сенки на Nyx, крем за ръце и ампули за лице на Дъглас  за обща сума 22 и нещо лв. Да не съм капО.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 13:55 от Гита Ог

# 561
Дайте предложения за продукти с пилинг ефект ( ВНА- АНА).

# 562
  • in Wonderland
Този ниацинамид с цинк къде го намирате? Искам нещо добро.
На The ordinary от Дъглас
https://douglas.bg/the-ordinary-niacinamide-10-zinc-1-050576

На Revolution от нотино

https://www.notino.bg/makeup-revolution/skincare-10-niacinamide- … -problemna-kozha/

# 563
  • Deutschland
Какво мислите за кремовете за лице на Нивеа? Одеве пробвах от тестер дневен крем Q10 power, ами хареса ми. Богат, плътен, мазен, лицето ми светна направо.  Точно такава консистенция ми харесва, плътна и се чудя дали да не взема в пълен размер. Нивеа все ги подминавам, освен измиващите им гелове и олио.

# 564
Има един гел на Балеа с ниацинамид.
Съфорумка го беше показала
Хубав е, но има ужасна консистенция, като на сперма, лигава и с текстура на сперма, много гадно. Инак върши работа, но ми е гадно да си го мажа по лицето. Е, прежалвам се, но пак ми е гадно заради асоциацията.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 05:16 от Джаста Праста

# 565
  • Ланкър, планините Овнерог
Какво мислите за кремовете за лице на Нивеа? Одеве пробвах от тестер дневен крем Q10 power, ами хареса ми. Богат, плътен, мазен, лицето ми светна направо.  Точно такава консистенция ми харесва, плътна и се чудя дали да не взема в пълен размер. Нивеа все ги подминавам, освен измиващите им гелове и олио.
Нямам опит с тях, но незнайно защо ги отбягвам като марка. Никога не ги и заглеждам Нивеа.

# 566
  • София
И аз стоя далеч от продукти на Нивеа.

# 567
  • София
И аз. Но пак да кажа, слънцезащитният с Q10 се оказа много хубав.✌

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 19:17 от kashmir

# 568
  • Deutschland
Има един гел на Балеа с ниацанамид.
Съфорумка го беше показала
Хубав е, но има ужасна консистенция, като на сперма, лигава и с текстура на сперма, много гадно. Инак върши работа, но ми е гадно да си го мажа по лицето. Е, прежалвам се, но пак ми е гадно заради асоциацията.

Lovely rose ли, новия? Консистенцията е точно като описаното от теб. Ужасна!

# 569
Идвам да похваля мицеларния гел на Velnea - https://shop.lillydrogerie.bg/velnea-micelaren-gel-za-pochistvan … -na-liceto-250-ml

Икономичен е, не дразни на очите, а съставът му е изчистен. Като за цената си е чудесен и може да се сравнява с продукти от по-висок клас. Свалих спирала и очна линия доста лесно, като на сутринта липсваше онзи "панда" ефект. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт