Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 898
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
  • Асеновград
Синия шампоан на Матрикс го изхвълих почти цял. Трябва с ръкавици да се ползва, защото яко оцветява кожата. Не съм руса, та не мога да кажа дали върши работа, бях го взела да убива топлите отенъци на кестенявото ми - нищо не направи, че и трябва да се стои с него.

Аз съм го ползвала в салона където работех (не на моята коса, а на клиентки) и беше добър резултата, да трябва да се седи малко повече с него, но и моите колежки са много доволни, и не помня да ми е оцветявал кожата на ръцете или на клиентките, но аз няма да го ползвам от корена така или иначе. Ще пробвам все пак на моята коса не се знае как ще подейства.

# 166
Момичета, моля ви да ми припомните в някое от Лилитата в центъра има ли стелаж  на Никс?

# 167
Момичета, моля ви да ми припомните в някое от Лилитата в центъра има ли стелаж  на Никс?
Ммммм..., не се сещам, само в моловете май има

# 168
И извън моловете има,в наш'то село има.

# 169
И на бул. България има, но хич не ми е на път... Надявах се някъде в центъра да има все пак.

# 170
Ариа, в Студенски град има, ако ти е удобно

# 171
Имате ли впечатления от слънчевите очила, които се продават в ДМ?
Чудесни са за цената си

# 172
  • Пловдив
Да препоръчате някакви перли или руж, ползвала съм преди перлите на Avon и бях доволна, след това на Golden Rose, но не бях очарована.

Аз ползвам на Oriflame - Giordani gold, прасковения нюанс, много нежно стоят, дават дискретен блясък, без да са силни. Напоследък предпочитам хайлайтър или перлите, особено в ежедневието.
Препоръчвам и течншя хайлайтър нй L'oreal за озаряване.

# 173
много отдавна не съм ползвала руж и не съм купувала скоро, но любимите ми бюджетни дрогериини бяха на катрис

# 174
  • in Wonderland
Dee dee,ще бъде ли удобно да мацнеш малко на ръката и да качиш снимка?
Ами не се вижда нищо от снимката, за съжаление.
Но както някой писа по-горе, товa е руж, за акцент, а не пудра за цялото лице.

# 175
Как носите грим с тези маски? Някакъв кошмар е, след това цялата ми маска е във ФДТ.

# 176
  • Асеновград
И аз много се дразня на маските, и не само че са цапат ами ми изтриват грима от носа и устата... после ги пера маските с това нямам проблем, нищо не може да ме спре да си нося грим!😂😂😂

# 177
Как носите грим с тези маски? Някакъв кошмар е, след това цялата ми маска е във ФДТ.
И преди не носех кой знае колко много грим в ежедневието ама с тия маски пък съвсем... Любимите ми червила не са от типа трайни дето засъхват на устните и не мърдат по цял ден, така че те отпадат и съм на оцветени балсами. Оцветени кремове, ФДТ, че дори и коректор, остават по маската. И ми е грозно, те на места са изтрити, нагледах се край мен как ходят така. Имам нужда от коректор под очите че съм все с тъмни кръгове, обаче горния край на маската се отърква там и резултатът хич не ми харесва. Тези със суха кожа може би са малко по-добре но ако се омазнява през деня, съвсем не си е работа, още по-лесно се изтрива.
И постепенно почнах все по-натурална да се разхождам, че не мога цял ден това да мисля, дали маската не ми е направила грима смешен. Изглеждам по-добре с грим, естествено... обаче ако няма и да се чувствам по-добре ами напротив, по-добре да го пропусна.

# 178
Аз се гримирам яката...маската се цапа, но не ми отнема грима.Не съм забелязала да е на петна или размазан.Изключително мазна кожа имам и всичко се трансферира, но винаги така е било при мен.

# 179
Гримирам се като стой та гледай,но и слагам маска ако вляза на закрито
Сега има много маск френдли продукти,между другото мисля,че калър стей на Ревлон малко трансферира.Аз съм като болна без грим,моля ви се с това бозаво лице не мърдам навън.

Общи условия

Активация на акаунт