Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 887
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз мажа, не съм за пред хора без грим. Остава по маската, но не забелязвам да е кофти на лицето. Само червила не ползвам, но аз и преди не слагах.

# 181
Маските за еднократна употреба почти не влияят в/у грима, дори червилото.

# 182
  • София
Гримирам се и излизам. Маска слагам само когато влизам в магзаин или съм на опашка навън / например за сръбска скара/ Червилата които позлвам напоследък са дълготрайни. Маската после я пера, а ако е за еднократна употреба - в коша.

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 18:46 от Amiamo

# 183
  • Чукарландия
Не се гримирам напоследък. Не обичам маските ми да са омазани с фдт и др.подобни.
Слагай, сваляй... И като я погледна, лошо ми става. Слагам единствено прозрачна, матираща пудра и спирала от време на време, да пърхам с мигли над маската евентуално. 🤣

# 184
И аз нямам проблем с маските, но слагам само ако ще влизам в магазин или някъде с много народ. Но и не слагам много грим, ползвам коректор за под очите, понякога и ББ крем, руж и спирала. Напоследък съм с червилото на Катрис и не остават много следи по маската.

# 185
Момичета купували ли ли сте в ДМ слънцезащита на HIPP?

# 186
Големият ужас с тия маски, чак отвикнах да се гримирам толкова. Една приятелка ми сподели, че ползвала спрей за запечатване на грима и ѝ вършел работа. Някой да има опит? Мисля, че този на Essence беше, който ми препоръча тя, въпреки, че се води матиращ 🤔

# 187
  • Light of Zartha
Аз го имам. Не е особено матиращ, нито запечатващ. Остава си фдт по маската, няма как.

# 188
А от кое за запечатване на грима сте доволни ?

# 189
Когато се налага от време на време да слагате маска, не пречи чак толкова на грима. Но аз ходя на работа и работя с хора, така че маската е повече време на лицето ми. Маски ни раздават от работа, многократни и бели са. Имам колежки, които се гримират и да не ви казвам на какво приличат маските им, а и ми е някак гадно сякаш маска, омазана с ФДТ да си я лепна на носа, тя се мести все пак. Освен да почна да се гримирам от носа нагоре само. 😅😅😅😅

# 190
Момичета, каква термозащита бихте препоръчали от професионалната козметика( извинете, че е извън темата). А също може ли да ми кажете точно как се води темата за професионалната козметика за коса?
Здравей! Аз съм много доволна от тази на Виталитис. Ползвала съм на Тресеме от Лили, но никаква работа не вършеше.

# 191
Аз съм нонстоп 7-8 ч. с маска и без грим не мога. Правя го за себе си.

# 192
За фиксиращ спрей за ГРИМ взех един на Aura..и чак след като го ползвах се загледах в състава, понеже ми миришеше на лак за коса..еми то състава същия като лака ми за коса. Според мен това не е нормално 😂

# 193
  • Пловдив
В гримовата тема хвалеха фик.спрей на Римел за грим. Повечето момичета ползват него.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт