Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 840
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Обожавам ги и аз балсамите на Апивите, маските им и всичко.
Как ми напомни за маските. Отдавна не съм взимала, а са супер!

# 391
Аз аз питах за пяната на бейбилов в кварталния ми дм не я виждам от известно време и се чудех да не са я спрели ..в списъка ми е този лосион оил лятото ми вървят повече зимата все ми е студено и ме помръзва 😁😜

# 392
Стринке, при нас в Пловдив има колеген и за брюнетки, от къде си🤗
София. Тези дни ще имам път към друг ДМ и ще проверя и там.

И аз останах с такова впечатление, търсейки шампоани в няколко ДМ-а в София. В "Сердика" не открих, каквото търся, както и на още няколко места, но вече забравих къде точно влизах.

# 393
  • Някъде там
Взех си този серум с диня, дано да го харесам, кожата ми е склонна към несъвършенства и малко се притеснявам да го използвам.

# 394
Здравейте! Предлагат ли се освежител/ароматизатори за текстил в ДМ и Лили? Ако предлагат, от кои сте доволни?

# 395
  • София-Младост
Препоръчайте някакъв гланц, моля...ако е със снимка още по-добре.
Свършиха ми и двата на Римел и Есенс и нищо не намирам поне в ДМ.

# 396
Има ли в дм неподсладени кокосово /бадемово мляко?

# 397
  • Deutschland
Препоръчайте някакъв гланц, моля...ако е със снимка още по-добре.
Свършиха ми и двата на Римел и Есенс и нищо не намирам поне в ДМ.

Катрис с две ръце. Няма да сбъркаш

# 398
Има ли в дм неподсладени кокосово /бадемово мляко?
Повече от година пия от тяхното мляко от спелта или овесеното с ванилия и нямат добавена захар. Имат и бадемово и оризово, това намерих от немския им сайт за състава

# 399
Охх, за жалост всички млека са пълен боклук и са пълни с какво ли не.. Аз се родих откакто си правя домашно със сурови ядки.

# 400
Момичета, малко озвън темата, ама домашно ядково мляко се прави много лесно- киснеш 200гр ядки и пускаш в блендера/ булета с 1чаша вода. После добавяш още две чаши вода и прецеждаш. Хем си сигурен, че няма боклуци вътре.

# 401
Имам нужда от спешна помощ! Днес се сдобих със слънчеви петна около очите ,та моля ви за препоръка за крем? Има ли шанс да ги изсветля с нещо с витамин Ц? Ако знаете и домашни маски ,всякакви съвети ще са ми от полза.

# 402
Морковел,слънцезащита задължително ползвай.
Ползвах витС цяло лято вечер само,имах следродилна мелазма,беше отвратителна .Изчезна за няколко месеца,но от слънцето се обостри ужасно.

# 403
Момичета, малко озвън темата, ама домашно ядково мляко се прави много лесно- киснеш 200гр ядки и пускаш в блендера/ булета с 1чаша вода. После добавяш още две чаши вода и прецеждаш. Хем си сигурен, че няма боклуци вътре.
Знам, дъщеря ми беше с алергия и затова,че я кърмих и двете бяхме на диета без млечни дълго време, става много хубав таратор със слънчогледово мляко. Но кафето ми е вкусно с тези млека от ДМ, нямат добавена захар ,преди малко бях да си купя

# 404
Толкова време пазарувам в ДМ и никога, ама никога не съм си купувала от техните млека. Не знам защо... А си купувам от Била, Кауфланд. Каква им е цената в ДМ?

Общи условия

Активация на акаунт