Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 830
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Кокосовата пак ли на Балея?

Снимката й е в пост #335 ✌

# 346
Днес минах да тествам бб крема на миша. Перфектно ми пасна номер 21. На ръка тествах. Взех го към касата и в последствие се сещам, че си изтеглих наскоро приложение за следене на състава на козметиката и го проверих. Отчете ми не малко не добри съставки, както и рейтинг 0 от 20... Разколебах се и го върнах. Няколко пъпки ми излизат по брадата напоследък една след друга и не искам да влоша положението. Кофти..

# 347
Вече съм на път да се откажа да пазарувам в ДМ. Всеки път, когато отида няма от почти никой вид шампоани на Балеа. Има 1-2 вида максимум и то по 1-2 бройки. Мислех, че е нещо моментно, ама не, всеки път е това. Във вашите магазини как е?

# 348
Последни влизах в два в София и и аше всички видове, както и балсами към сериите.

# 349
При нас са много добре заредени, но мъката ми по кофеиновите продукти от профи серията не минава...Как може от толкова видове да махнат точно тази серия ?? Grinning

# 350
Някой има ли четките Tangle teezer original и wet detangler (за мокра коса и с дръжка) еднакво ли решат суха коса? Не мога да реша коя да взема.

И тази, ако някой има отзиви за нея:
THE ULTIMATE DETANGLER предлага един невероятен завършек. Тази четка стилизира и подрежда косата, когато е суха. Направена е така, че да тупира или изглажда косата, да придава обем и текстура на разпусната коса, а също така може да се използва и с различни видове екстеншъни и допълнителни кичури.

# 351
Имам и Wet detangler, и Tangle teezer в някакъв travel вариант мисля че се води. Доволна съм и от двете. Wet detangler взех в последствие за в банята, защото с малката не е удобно да се реша в банята, причината е че се пързаля от шампоан/балсам, не друго Grinning иначе си бях много доволна от малката за сухо разресване и честно казано не виждам да има супер голяма разлика между двете. И двете са хубави и си заслужават парите.

# 352
Ходих до ДМ, че ми свършва шампоанът и положението е същото. Имат ДПШ, за къдрици, за руса коса, за сива коса и wonderful repair. Collagen power изчезна отдавна, както и този за брюнетки, нямаше и хидратиращия, както и един за плътност май се водеше. И това е така от месеци, даже сега имаха повече видове от обикновено.

# 353
  • Deutschland
И в Германия няма кофеиновия и колагеновия Ш и Б на Балеа. Имат нова маска за лице

# 354
Стринке, при нас в Пловдив има колеген и за брюнетки, от къде си🤗

# 355
Стринке, при нас в Пловдив има колеген и за брюнетки, от къде си🤗
София. Тези дни ще имам път към друг ДМ и ще проверя и там.

# 356
И аз имам и wet detangler и нормалния tangle teezer и на 100% предпочитам wet detаngler. Според мен и двете четки решат еднакво, просто wet detangler си е като нормална четка и ми е по- лесно с нея. Нормалната четка ми се изплъзва от ръката често и само я гоня из банята. Grinning

# 357
И аз имам и двете като wet е в банята, а другата - на тоалетката. Това са най-добрите четки, обожавам ги! Simple Smile)

# 358
А някой има ли оригинален Tangle и от по-евтините варианти, за да каже каква е разликата. Аз нямам оригиналния, но имам на Франк Провост и ми е интересно да чуя сравнение.

# 359
Аз също ги загледах онзи ден в Лили, дали да взема на малката, че е къдрокоска и ѝ се заплита косата. Коя ще ми препоръчате?

Общи условия

Активация на акаунт