Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 836
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Аз вчера пак търсих ампулите на Алверде в друг ДМ и нямаше, както и нищо от серията им с бадем и арган за коса, дано не са ги спрели, а просто не ги нацелвам. Иначе си взех тази маска и този део стик. Стика има аромат на лимонена трева, малко остро, но като се нанесе и аромата постепенно става много лек.

# 331
  • Стара Загора

Взех тези две балсамчета за устни с 50-ти фактор с цвят са, много приятно ухае и се усеща много леко на устните, само за цвета не съм сигурна дали ми харесва, можеха по-неутрален да го направят, има перлен/блестящ оттенък, и това не ми харесва в него.
Балсамчетата са от миналата година. На мен лично цветът не ми допада.

# 332
  • Асеновград

Взех тези две балсамчета за устни с 50-ти фактор с цвят са, много приятно ухае и се усеща много леко на устните, само за цвета не съм сигурна дали ми харесва, можеха по-неутрален да го направят, има перлен/блестящ оттенък, и това не ми харесва в него.
Балсамчетата са от миналата година. На мен лично цветът не ми допада.

Да и на мен нещо не ми допада, но нямаше безцветен с 50 фактор и затова взех тези, но не очаквах да е такъв цвета😄😄 Като заредят и от безцветните ще си взема, а този цвят много ще го хареса майка ми, при нея ще отиде.

# 333
Какво ви е мнението за шампоаните на Ив Роше?

# 334
Момичета, имате ли идея дали е пусната новата серия на Алверде ?

# 335
  • София
Новата sheet маска с кокос е много хубава!

Обаче забелязах, че любимите ми ампули на Alverde  ги няма. 😭

# 336
kashmir, за ампулите за лице ли говориш?
По-напред и аз писах, че в два ДМ проверявам и ги няма.

# 337
  • София
Да, тези които за са 7 дена и са 3 различни вида в опаковката. Искам си ги! 😭

# 338
Да, тези които за са 7 дена и са 3 различни вида в опаковката. Искам си ги! 😭
И аз много ги харесвам и се надявам да ги заредят

# 339
  • in Wonderland
Новата sheet маска с кокос е много хубава!

И на мен много ми допадна тази маска.
Скоро взех и някаква нова ( за мен поне) маска на Балея, дозички,  не шийт, Тропикал вайбс. Много приятна беше, лека формула, попи почти изцяло за 15тина мин и ми освежи кожата.
Имаше няколко вида от тази серия, ще ги пробвам всички.

# 340
И аз съм доволна от кокосовото мляко, Прилепва перфектно към лицето и не се свлича. Достатъчно напоена е, но не прекалено.

# 341
Кокосовата пак ли на Балея?

Някой може ли да ми помогне да открия асортимента на био-продуктите в сайта на ДМ?

# 342
  • София
Кокосовата пак ли на Балея?

Някой може ли да ми помогне да открия асортимента на био-продуктите в сайта на ДМ?

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/marki-v-dm/dmbio

Абсолютно безполезен е за мен, за абсолютно нищо не разчитам на сайта им. Направо отидете - нито ще намерите всичко потенциално налично на сайта, нито цени, нито опция за проверка на наличност. Изобщо голяма излагация за пазарно-ориентиран лидер е сайта им. Фейсбук профилът им - тоже.

# 343
И аз до там стигнах, мислих, че нещо в мен е грешката и не мога да намеря нужното. Благодаря ти! Исках да видя състав, но явно трябва да се разходя за проучването.

# 344
  • Deutschland
Виж в немския сайт

Общи условия

Активация на акаунт