Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 841
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
Мисля, че от трите нюанса, които има в дм, 27 е най-тъмен.

# 316
  • Някъде там
Днес ходих до ДМ за тонираните кремове на Миша и греда, няма тестери! Кой е най-тъмният, ако реша да купувам на сляпо?
Заради липсата на тестери и аз не си купих, как да разбера за кой цвят съм Blush

# 317
  • Light of Zartha
27 е най-тъмен, но масово по дрогериите зареждат до 25 и мислят, че това е най-тъмният възможен. Аз също търсих миша и си говорих с едно от момичетата в Лили и тя точно това ми сподели - зареждат до 25 номер.

# 318
  • Пловдив
Аз съм с 27, с матова кожа съм, моята приятелка е с бяла кожа и тя е с 27 , просто се адаптира, само изглежда тъмен

# 319
Суочвала съм ги и двата и 25, и 27, според мен 25ми беше по-тъмен от 27.

# 320

Аз вчера си купих абсолютно същия крем на Лореал и го ползвах вече 2 пъти.Харесва ми това,че попива бързо и оставя кожата мека.Моята кожа е чувствителна и съм червенее на бузите през деня,доволна съм от крема и аз го препоръчвам.

# 321
27 е най-тъмен, но масово по дрогериите зареждат до 25 и мислят, че това е най-тъмният възможен. Аз също търсих миша и си говорих с едно от момичетата в Лили и тя точно това ми сподели - зареждат до 25 номер.

В ДМ със сигурност зареждат и 27 номер.

# 322
Благодаря. Ще отстрелям един 27 и ще видя дали ще се спогодим😉

# 323
От колко време се каня да споделя за една гъбичка за грим от sinsay... Беше около 3 лв. по спомени. Много, много е хубава. Чисти се лесно, а продуктите се нанасят много равномерно и бързо.

# 324
  • Пловдив
Да ви попитам нещо, което май не е много за тук Simple Smile, интересувам се тези балсами за устни на Нивеа, след като им е изтекъл срокока на годност дали е проблем да се ползват?

# 325
Нямате наваксване 😃
Някой беше питал за Доори, аз от златната серия използвам шампоапа, тоника за коса и маската, другите любимци са ми червения шампоан и розовите кристали. Мисля да пробвам и черната серия.
Някой може ли да направи съпоставка между ББ Миша и СС Лумене? Много си харесвам Мишата, но скоро ми е за сменяне и се изкушавам с този Лумене.😃 А иначе гледам в моятакозметика има 50% намаление на фдт блър на Лумене, което си е доста. Някой ползва ли го и може ли да изкаже мнение?
Иначе си взех няколко маски на марката, три пъти съм използвала тази с активния въглен..нещо не мога още да коментирам, но ми прави впечатление, че след нея пъпките избиват после 1,2 дни лицето ми се чисти, след което е ок. 🤷‍♀️

# 326
Да ви попитам нещо, което май не е много за тук Simple Smile, интересувам се тези балсами за устни на Нивеа, след като им е изтекъл срокока на годност дали е проблем да се ползват?
Ползвала съм точно от техните и след срока им, стана така че се бях запасила с цвят който видях че го спират. Нямаха промяна на вид и мирис, бяха съхранявани на тъмно и хладно, сметнах че няма какво да им се развали и това да не си личи. Говоря за неотваряни обаче, ако е бил отворен, ползван (съответно вече замърсен от околна среда) и е стоял до след срока, тогава не бих. Неслучайно имат срок след отваряне, а основният след произвеждането им дори не на всички продукти го дават с точност.

# 327

Този измивен гел нямаше ли вариант като пяна от известно време не го виждам ?

# 328
  • Стара Загора
Предвид пандемията има ли промяна в ДМ относно връщането на продукт с касова бележка?

# 329
  • Асеновград

Взех тези две балсамчета за устни с 50-ти фактор с цвят са, много приятно ухае и се усеща много леко на устните, само за цвета не съм сигурна дали ми харесва, можеха по-неутрален да го направят, има перлен/блестящ оттенък, и това не ми харесва в него.

Общи условия

Активация на акаунт