Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 842
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
  • София
От няколко месеца имам Sonic power, след като Филипса ми се развали на втората година.
Не мисля, че се различават особено.

# 301
  • Някъде там
Имах Филипс, но и моята Филипс се развали.
Не ми се дават отново 300 лева за четка за зъби.

# 302
  • Light of Zartha
С МП си взехме Филипс с точки от Билла. Развали се след изтичането на гаранцията естествено. Честно казано не ми се даваха пари за нова(моята се развали), а пък МП не беше толкова очарован от нея и просто си взех нова глава и ползвам "неговата". На мен ми харесва иначе.

# 303
И Филипс не са най-доброто, като нищо тези на ДМ може да са по-добри. Предишната ми четка беше Филипс, оралният душ на дъщеря ми беше Филипс - един и същ проблем - в някакъв момент батерията се бъгва и няма спиране. Вибрират без възможност за спиране.
От години ползваме само ултразвуковите им четки, не сме имали проблем, затова си позволих препоръката. За душивете нямам наблюдение.

# 304
И нашите две на Филипс се счупиха.Едната беше още в гаранция, смениха я с нова и пак се счупи 😄 Другата малко след нея.

# 305
Купих машинка за подстригване на Филипс с точки от Била. Сдаде багажа за норматив, батерията се прецака, а не знам къде заврях бележката. Та не е гаранция, че тази четка е по-лоша, защото не е марка.

# 306
Много странно. У дома 85% от техниката е Филипс. Никога с нищо не сме имали проблеми. Кафеатомат, прахосмукачка, шварц машина, четки за зъби, машинка за подстригване, дори и ТВ😁

# 307
Много красиви цветове има в този руж на Ревлон. Имам добър опит с подобни многоцветни руж/хайлайт продукти, стоят страхотно на лицето.

# 308
Имали сме преди от ДМските четки, бяхме доволни. В момента имам ОралБ, много съм доволна, но ДМските също бе бяха никак лоши, особено за цената си.

# 309

Някой ползвал ли е това червило?Днес го сложих за пръв път и след час беше на петна,много зле.

# 310
Преди време питах за няколко продукта на Лореал,  от седмица ползвам този флуид и крем, за суха кожа са. Ползвам ги сутрин и кожата ми се чувства много добре няколко часа, което за мен е супер (с много суха кожа на лицето съм).
Скрит текст:

Днес ходих с идеята да си взема ампулите на Алверде за 7 дневна терапия и шампоан или балсам пак на Алверде с бадем и арган, но и 2те неща ги нямаше, затова взех балсама с авокадо и тези дозички. А другите неща ще ги търся в друг ДМ. Грабнах и това олио за коса, защото всеки път го заглеждам. Пробвах го, както и балсама и ми допадат. Косата ми е мека, въпреки балеажа, който я изсуши в краищата.
Скрит текст:

Преди време си взех и този шампоан на Балеа за дълбоко почистване, допада ми.
Скрит текст:
Дълъг пост стана, но може да съм полезна на някого Simple Smile

# 311

Някой ползвал ли е това червило?Днес го сложих за пръв път и след час беше на петна,много зле.
Аз не го харесах.
От дрогерията са най-добри на Макс Фактор Липфинити. Няма мърдане.

# 312
Момичета, бихте ли ми препоръчали лосион за тяло с дълготраен аромат? За момента най-трайни и силни са ми тези на Виктория Сикрет. Не държа да е от дрогерийните магазини.

# 313
Момичета, бихте ли ми препоръчали лосион за тяло с дълготраен аромат? За момента най-трайни и силни са ми тези на Виктория Сикрет. Не държа да е от дрогерийните магазини.
Лосионите на Seventeen с цветните триъгълничета са с много траен аромат.

Аз пък да попитам Балеа имат ли хидратиращ шампоан и ако да, добър ли е?

# 314
Днес ходих до ДМ за тонираните кремове на Миша и греда, няма тестери! Кой е най-тъмният, ако реша да купувам на сляпо?

Общи условия

Активация на акаунт