Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 858
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Аз се извинявам ако на някой му се стори глупав въпроса ми,  но за колко долу горе време ви стига един серум? Имам усещането, че много бързо ги хабя.
Едва вървят при мен, а мажа всяка вечер. В момента съм с аква серума на Балеа вече два месеца и едва е мръднал.

# 286
Аз използвах активно 2 месеца сутрин и вечер на Revolution серум с ниацинамид и цинк, беше стигнал маалко под половината. Слагам по 3/4 капки, той е много воднист и се разнася добре.

# 287
Докато сте на вълна серуми бих искала да попитам дали сте ползвали серумите с витамин Ц на Дева и на Балеа и от кой от двата сте доволни? Също така проблем ли е да се използва през това време от годината, ако се нанася само вечер? Чела съм, че някои хора преустановяват използването му през топлите сезони. Досега не съм ползвала продукти с витамин Ц и съм в чуденка дали да започна да използвам сега или да изчакам до есента. Ако има значение ще го използвам с цел леко изравняване на тена.

Аз съм доволна от серума с витамин ц на Revox , бързо попива и нямам никакви забележки към него. Състава е приличен , спрямо този на Дева , защото има алкохол в състава , които може да не се понася на някого. Също така аз го държа в хладилника на тъмно , за да не се окислява.

# 288
  • София
Revox продава ли се в Лили или ДМ?

# 289
# 290
Не , виждала съм го засега в Дъглас, но е на прилична цена. Ще излъжа на каква цена е , но със сигурност е под 15 лв.

# 291
Относно серумите - според мен зависи каква е консистенцията на серума, каква е кожата. Аз ползвам няколко в момента. Тези, които са по-воднисти по-бавно ги изразходвам, кремообразните ми вървят по-бързо. В момента ползвам 2 ретинолови вечер, 2 хидратиращи и 1 с витамин ц (този на Балеа) сутрин предимно. А, и един околоочен имам на Ревюел ама май нищо не върши + адски пресушава и без това сухият ми контур.
Кожата ми е по-скоро суха и доста си попива. Без проблем наслагвам по няколко продукта.
За серума на Балеа съм писала вече - много ми харесва като консистенция и усещане върху кожата след това, не я пресушава ( идея нямам какъв е и % на  витамин Ц в него). Да си призная честно не знам дали има някакъв друг ефект. Ползвам го превантивно, в момента нямам пигментация. От любимите ми СВР ползвах концентрат с 20% витамин Ц, пак кремообразен и много ми изсушаваше кожата. И въпреки това изхабих за има няма месец и нещо опаковка от 30мл.

# 292
От серумите кои препоръчвате, на Balea или Velnea? Бях гледала и серумите на Catrice, до сега не съм ползвала серум и се чудя какъв точно да взема. С мазна кожа съм, трудно попиват кремовете по кожата ми, със серумите как е?

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 21:28 от Амбър

# 293
Аз си взех ВЕЛНЕА с хиалуронова киселина миналата седмица. Харесва ми, аромата е много приятен, но нещо бързо ми върви, явно слагам по много. А той е доста воднист.

# 294
  • Deutschland
Само трупам шийт маски и нямам време да ги пробвам. Взех и Тресеме с кератин, защото само май аз в темата не съм ги пробвала

# 295
Днес отскочих до столицата и веднага се забих в Лили на Б-я. Нямах много време и взех само тези. Някой има ли впечатления от ружа на Ревлон ?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 296
  • Някъде там
Здравейте, може ли да ми кажете коя от двете четки е по добра

# 297
Вземи си ултразвукова на Филипс и не се занимавай с тези измислени марки. Често ги пускат в Билла с точки.

# 298
  • Ланкър, планините Овнерог
И Филипс не са най-доброто, като нищо тези на ДМ може да са по-добри. Предишната ми четка беше Филипс, оралният душ на дъщеря ми беше Филипс - един и същ проблем - в някакъв момент батерията се бъгва и няма спиране. Вибрират без възможност за спиране.

# 299
Здравейте, може ли да ми кажете коя от двете четки е по добра
Sonic power заради по-голямата глава.

Общи условия

Активация на акаунт