Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 831
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Имала съм две неоригинални тангълки,нищо общо няма.И двете заминаха в коша,неудобни за хващане ,скубят,зъбите им се чупят,абе не е същото,едната даже не ме сресваше и ми оставаха топки колкото кюфте в косата Сегашната ми е от Нотино за 20 лв оригинална и само с нея се сресвам,много лесно се почиства също.
Калина,видях две бройки от твоят шампоан на Балеа,ама далечко ти е,но мисълта ми е че може би не е спрян или изчерпан .

# 361
Имала съм две неоригинални тангълки,нищо общо няма.И двете заминаха в коша,неудобни за хващане ,скубят,зъбите им се чупят,абе не е същото,едната даже не ме сресваше и ми оставаха топки колкото кюфте в косата Сегашната ми е от Нотино за 20 лв оригинална и само с нея се сресвам,много лесно се почиства също.
Калина,видях две бройки от твоят шампоан на Балеа,ама далечко ти е,но мисълта ми е че може би не е спрян или изчерпан .

С къдрава коса ли си? Ако Да, Може ли линк към твоята?

# 362
Не можах да копирам линк,ето я четката,с търсачката в Нотино ще излезе.

С права коса съм,но е гъста и с дебел косъм.

# 363
Абсолютно същата е и моята, само че розова.
Много ама много съм доволна.
Дори при сушене на косата я ползвам и ми е по удобна от кръгла четка за издухване.
Със сигурност ще купя още една като съм си харесала тези с капачетата и тук е момента да попитам дамите, които ги имат - много по-малки ли са като размер от стандартните, защото мисля ги водят travel? 🙂

# 364
Мерси за отзива за четките и за инфото за шампоаните!
Моята, както вече казах, е на Франк Провост. Не ме скубе, не ми къса косата, не ѝ се чупят зъбите,почиства се лесно, но за сметка на това ми наелектризира косата страшно много. И се чудех има ли някаква разлика с оригиналния Tangle.

# 365
Абсолютно същата е и моята, само че розова.
Много ама много съм доволна.
Дори при сушене на косата я ползвам и ми е по удобна от кръгла четка за издухване.
Със сигурност ще купя още една като съм си харесала тези с капачетата и тук е момента да попитам дамите, които ги имат - много по-малки ли са като размер от стандартните, защото мисля ги водят travel? 🙂
+1 , много си я харесвам.

# 366
Момичета, препоръчайте хубав почистващ продукт за лице на маслена основа.😊

# 367
  • Ланкър, планините Овнерог
Момичета, препоръчайте хубав почистващ продукт за лице на маслена основа.😊
Новото почистващо олио на Балеа хич не е зле. Няма мирис, не люти на очите.

# 368
И аз си взех олиото на Balea, препоръчано тук. Вероятно си върши предназначението, проблемът е, че аз не се чувствам измита по същия начин, както с измивен гел примерно.

# 369
Ама аз след него си се мия с гел, не разчитам само на олиото. С него "разкисвам" слънцезащитата и грима на очите.

# 370
Здравейте, може ли снимка на това олио, нещо съм го пропуснала, ще ми бъде интересно да го опитам 🤔
И аз си взех олиото на Balea, препоръчано тук. Вероятно си върши предназначението, проблемът е, че аз не се чувствам измита по същия начин, както с измивен гел примерно.

# 371
# 372
Моето изглежда малко по-различно

# 373
Моята четка на Tangle Teezer е Salon Elite, в началото ми беше странно да я ползвам тъй като няма дръжка. Бях удивена, цял живот съм се скубала като кокошка с какви ли не други четки. Косата ми е гъста, много тънка и дълга, тази четка буквално ми спасява косата постоянно. След около 5г. ползване са ѝ леко закривени зъбчетата, в момента гледам е намалена драстично в Notino. Но съм убедена, че каквато и четка да си вземете на марката няма да останете разочаровани. В Лили е намалена Wet Detangler с дръжка, взех я за дъщеря ми, която е на 3г. с къдрава и винаги заплетена коса. Тя вече спокойно ми дава да я среша, преди беше едно гонене и писъци. Grinning Иначе я пробвах и на моята коса и мисля, че тя ми е фаворит, тъй като с дръжка е още по-лесно за разресване и за мокра, влажна и за суха коса Hands Ok Hand

# 374
Може ли спирали за мигли единствено на Burjois? Моите са средно тъмни, не много дълги и нежни. Искам естествена драма и уау.

Общи условия

Активация на акаунт