Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 808
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Precious girl с цялото ми уважение това е съвсем друга категория четки и става въпрос не просто за разресване.
Четките с косъм от глиган се ползват за блясък и приглаждане, тоест определено не са същите като Tangle Teezer освен че е и очевидно на пръв поглед.

# 451
А с тези топчета отгоре не ви ли скубят косите в краищата?

# 452
Коректора и фон дьо тена Rimmel Lasting Radiance на каква цена са в Дм с това намаление сега?Обърна ли някой внимание?

# 453
# 454
  • Варна
Коректора и фон дьо тена Rimmel Lasting Radiance на каква цена са в Дм с това намаление сега?Обърна ли някой внимание?

Ех, защо не попита по-рано, че да обърна Simple Smile

Аз имам 3 различни на тази марка в момента, включително и този, затова като видях цени над 12-13 лв на разпродажба, просто спрях изобщо да гледам по-натам.

# 455
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз взех коректор на Римел днес, но е Wake Me Up. Цени не знам и не знам дали е голямата далавера, за 7.99лв го взех.

# 456
Прешъс, пробвай на sinsay бюти блендер, ако имаш обект около теб. Много е качествен, аз го използвам от ноември месец пера го постоянно и е непокътнат. Нанася всичко много гладко.
Аз много харесвах фдт на Римел ( wake me up). Мисля, че този коректор ще ти хареса, Гита.

# 457
Вчера си взех BB- крем на Misha. Много съм доволна. Препоръчвам 👍 Бихте ли ми препоръчали дълготрайно червило, което не изсушава устните. Не държа да е мат ☺

# 458
Creme legend и power stay на Ейвън. Напоследък използвам основно тях и са трайни, предвид факта, че пия кафе и вода постоянно, подновявам само веднъж.

# 459
Аз отдавна не съм разглеждала журнала им, ама нещо не разбирам- няма намалени продукти, а само такива, на които цената им не е увеличена, така ли? Голям келепир Joy

# 460
Аз отдавна не съм разглеждала журнала им, ама нещо не разбирам- няма намалени продукти, а само такива, на които цената им не е увеличена, така ли? Голям келепир Joy
Не, цената е намалена за дълъг период, не само на акции и промоции.

# 461
  • Deutschland
Ново от Балеа и Катрис. Сенките са интересни

# 462
На мен хайлайтерите ми харесаха Simple Smile) в златисто.

# 463
Тази нова серия на Балеа има ли я в БГ? Изглежда добре.

# 464
Аз хвърлих око на гелчето за вежди, нещата за коса със сигурност ще ги пробвам, на моята коса каквото и дам го "изпива" - никога не и е в повече🤣😁

Общи условия

Активация на акаунт