Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 792
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Фрау забелязала съм че имаш афинитет към сенките 😉

# 466
  • Deutschland
Да. Само купувам и така си стоят 🤣. Чакам хубавите времена, без маски и т. н
Иначе не знам дали продуктите са заредени, като имам излизане ще видя и ще снимам. Вероятно и в България ще ги има

# 467
И Essence имат гелче за вежди между другото. Същата работа може да я свърши и чиста четка от спирала с гел за коса. Също съм чувала за оформяне на вежди с четка и глицеринов сапун, ако някой търси алтернативи.

# 468
Есенс дори имат такъв сапун в кутийка, но четчицата към него е без калъфче/кутийка и нямам представа как да я съхранявам, иначе ефекта е супер.

# 469
Днес бях до два обекта на Дм и от тези намаления на Римел нямаше нищо почти.Да не би да спират да предлагат марката в магазините им?
Ходих и в Елитис(Пловдив),но от там останах разочарована много.Толкова много развалени продукти видях,най-много лакове.Търсих си продукти на Римел от серията "Lasting Radiance" там бяха по-евтини от колкото в Дм,но нямаше номера на фон дьо тена,бяха само 4-ри броя (400 и 070),коректорите повечето бяха развалени.Кутийте на пудрата много надразкани(10лв).Да не я спират тази серия,че не я зареждат.Търся си и подобен фон дьо тен на този на Римел. Бихте ли ми помогнали,днес пробвах сто и нищо не ми допадна.

# 470
healthy mix на Буржоа

# 471
И при нас беше много опоскан регала на Rimmel, но то това е още отпреди намалението. Аз си взех само една очна линия за 2,99. Satisfied

Забелязах, че анти-целулитното кремче на Balea е изчезнало, във вашите филиали има ли го? Thinking

# 472
Ползвали ли сте тези?

# 473
  • София
Христос Воскресе!

Моля, препоръчайте ми измивно на Балеа! В момента им ползвам розовия за суха и чувствителна кожа, но определено не ми допада като усещане. Кожата ми е по-скоро нормална, склонна към образуване на пъпки.

# 474
Днес бях до два обекта на Дм и от тези намаления на Римел нямаше нищо почти.Да не би да спират да предлагат марката в магазините им?

Да, спират ги. На мястото на Римел ще пускат Катрис. Или някаква друга марка, не съм напълно сигурна. Simple Smile

# 475
Христос Воскресе!

Моля, препоръчайте ми измивно на Балеа! В момента им ползвам розовия за суха и чувствителна кожа, но определено не ми допада като усещане. Кожата ми е по-скоро нормална, склонна към образуване на пъпки.

Препоръчвам ти розовия измивен на Нивеа. В момента ползвам новия на Балеа с розова вода и ниацинамид и ми пресушава кожата, а този на Нивеа ми дейтсваше чудесно.

# 476
Катрис има в почти всички филиали от 2-3 г. вече, няма да е тя. Чудя се дали няма да е Rival de Loop, или пък просто Golden Rose на голям щанд, като в Лили.

# 477
Катрис има навсякъде по моловете, но като цяло само 13 от магазините в София предлагат марката. Другите 22 магазина не я предлагат, а клиентите си ги търсят. Мис Спорти също ги спират.

# 478
Тези които ползват ядкови млека пробвали ли са да правят пяна с тях капучино или лате ?

# 479
Тези които ползват ядкови млека пробвали ли са да правят пяна с тях капучино или лате ?
Аз не съм. Но с тях правя палачинки, бисквитена торта, даже сега и за веган козунак. Абе навсякъде замествам прясното мляко

Общи условия

Активация на акаунт