Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 135
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Очаквахме отмъщение за Селин? Измъкна се с елегантна походка от стаята все едно нищо лошо не е направила в този живот! Бясна съм вече заради ролята на Селин! Вечно се измъква!

Но пък Серкан очаква извинение от Еда! Мисля, че е леко нахално, да не кажа нагло от негова страна, при положение, че той самия не беше сигурен, дали детето не е негово!
Серкан е прав да иска извинение от Еда.Та тя  която много го обича не му повярва  на половината изречение ,че бебето може и да не е от него.Все пак като истонски кавалер ще почне първо той.да се извинява.1,-След сватбата на Селин не само като приятел я приюти ,но и не обрърна внимание колко наранена е Еда ,че Селин се подвизава като близка,а тяе вън от неприятностите му.2-Допусна Селин да и казва че е само работник,а Селин е акционер,да така е но нали е и любима.3-Благодарение на продадените акции на серкановата приятелка Селин,бабата на Еда влезе в животът и и и динесе достатъчно тревоги.4-Прости и незабелязваше игрите с пресата ,която притеснаваше Еда.5-След ката строфата не само той но и Селин я отхвърляха.6-Виждайки напъните и лъжите с които се опита да открадне животът и на двамата заяеи,че Селин може да продължи работа в агенцията ,с което и даде шанс за продължение на лъжите.7-Селин каза че Серкан е баща  на бебето и ,и тотално разби всичките и надежди.Всички неща се случиха с привързаността на Серкан към Селин,затова е естествено и Еда да и повярва ,нали Серкан винаги е вярвал.След всички извинения на Серкан,след действия които да заздравят сърцето на Еда ,то и Еда ще се извини ,че не повярва че може детето да не е на Серкан.

# 226
Луда работа - тренда се движи от 1,05М до 3,92М..., такова чудо не е било Stuck Out Tongue Winking Eye

# 227
Връщам си думата "Симпатяга", с която я нарекох преди дни... 🤐

Mr. & Mrs. Bolat, но били от Али-то..

# 228
Какъв шел бил Ердем като не можел да уволни никого... и затова реши да уволни себе си Joy

# 229
Луда работа - тренда се движи от 1,05М до 3,92М..., такова чудо не е било Stuck Out Tongue Winking Eye
на второто вярвам аз.

# 230
От MF Yapim са отговорили на една снимка с 3,5 милиона туита. Казали са, че фендъма е съборил и туитър или нещо подобно, гоогле транслейт не превежда много добре.
Ох, ако още някой звънне по телефона не знам как ще измислят кой е. Joy

# 231
  • Плевен / София
Не знам, но  мен това с Ердем не ме кара да се усмихвам....

# 232
Една застрахователна фирма, много шефове 😂😂 Много зациклиха на тия разследвания обаче

# 233
Готино парче

???

# 234
Почти цял епизод Ердем ми идва в повече .... добре, че е трендът Wink
Cupid

# 235
Днес много символика, много нещо.
Представиха Мело като новата шефка, дошла от Бразилия. Според мен беше нещо като благодарност към бразилките, да ги отбележат по някакъв начин. Марката чай май и тя беше закачка

# 236
  • София
Тази пародия с Ердем можеха да я сведат до една сцена, но когато ни показват повече от 30 минути време в един епизод как Ердем се преживява като шеф и началник, просто съсипват целия епизод!

# 237
То няма какво да му се анализира на епизода, момичета... утре няма да е комплект чаршафи, а само долен детски чаршаф сякаш, за кошарка направо, малък-малък. 😂😂

# 238
  • София
Уф, Ердем е дал голяяяяяяяяяям рушвет на сценаристите...

От пернатото се спасихме, но за Ердем няма надежда...

# 239
В момента:
и
... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт