Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 088
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Админът и той е много ентусиазиран, обаче всички други мълчат... толкова ни подгряват за тия рекорди, а когато са факт всички мълчат. Само Сарп го отбеляза с туит.

Неслиха също, а Керем коментира.

SCK NEWS
@SenCalKapimiOFC
Apr 4
On the set: Hande, Kerem, Alican, Elcin - confirmed.

От стори на Ханде

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 13:06 от midnight__sun

# 406
Здравейте и от мен!
Епизодът ще го изгледам с превод и тогава ще размишлявам, но от моментите, които гледах, ми хареса!
Във ФБ има информация, че днес вече снимат, били са заснели някаква малка част от 39ти епизод преди и Хакан имал някакъв ангажимент, затова вчера не са снимали.
Нови снимки от предстоящата реклама на Керем за Lipton 😊😊

# 407
Прекрасен двор! Браво на всички постарали се за уюта му
Лъха на удоволствие както си е в нашата темичка
А рейтинга кучета го яли каквото такова и все пак излезнах права за тумора Satisfied

# 408
Диди, значи ни одобрявяш общата работа по темата, най - голяма заслуга има Марги 💜
Няколко възможни шапчици и от мен:

Ще видя и за шапка от сутрешната сцена в леглото, гифчета ще пускам през деня така или иначе...
Сега отивам да гледам епизода отново със субтитри вече 😁
Чаршафът е по-късно.

# 409
  • София
На сета са - има стори от Алиджан с Елчин. Wink

# 410
Магийка, чудесно е когато нсе работи в екип нещо.Всеки допринася години наред сме били така и когато видя,че това продължава очите ми се пълнят от щастие.

# 411
  • София
На мен ми се иска в някоя от следващите теми да разнообразим и да имаме посветена специално на Керем. Не на сериала и двойката ЕдСер / ХанКер. Иска ми се и същото за Ханде, но знам, че темата не е за нея, затова не го предлагам. Но Керем напълно заслужава - една тема, посветена на Серкан Болат. Heart

# 412
На мен ми се иска в някоя от следващите теми да разнообразим и да имаме посветена специално на Керем. Не на сериала и двойката ЕдСер / ХанКер. Иска ми се и същото за Ханде, но знам, че темата не е за нея, затова не го предлагам. Но Керем напълно заслужава - една тема, посветена на Серкан Болат. Heart

А защо не всички образи на Керем? Бях пуснала анкета  по случай Керем и Ози в туитър точно за всички проекти и видео по тях,но не нсе случи,но някой ден ще го направя определено. Може да направим кът както правех преди има много идеи.Стига да съм свободна ще се отзова някак!

# 413
# 414
Хората си работят:

Ако нещо не се обърка в понеделник, най-късно във вторник ще имаме фраг Wink

# 415
  • София
Блек Роуз,
предлагам да е специално за Серкан, защото това е последната му и най-актуална роля. Спечели сърцата на повечето момичета в темата именно с нея. Разбира се, че една тема с всичките роли на Керем до момента е страхотна идея и, ако питаш мен, е задължително да имаме такава. Но можем да я направим и по-нататък. Сега, докато Серкан е на гребена на вълната, е идеален моментът за тема, посветена на него. Като имам идеи как да я оформим. Simple Smile Споделям само част от тях - да направим секция с: жената до Серкан Болат; родителите му (майка, баща и доведен баща); Серкан Болат, ако го поръчате от Али Експрес (Ердем, като се правеше на него); колата на Серкан; моторът на Серкан; кучето; най-добрият му приятел; и т.н. Ще има доза хумор и ще се получи приятно. Момичето, което ще прави темата, може да ми пише на ЛС за помощ. Ще потърся подходящи гифчета, шрифтове, ще помогна с формулировката и с каквото друго мога. Heart

# 416
Толкова съм била заблеяна снощи, че не съм последвала темата. И чак сега видях.. Joy
Много съм щастлива за 5те милиона и от това, което Керем е написал, че и той само тези данни вижда. Само това трябва на всички и другият път може и да са 8 и да има нов световен рекорд. Smile
В туитър продуцентите опитват да успокоят нещата. Феновете на Чудо доктора недоволстват, че ни подкрепят. Пък те и тях така подкрепят. 🤷🏼‍♀️
Не разбирам цялото това хулене на определен сериал, в случая нашия. Не е състезание.
Едит: Какво казваме всички за рейтинговата система?

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 13:55 от hopexx

# 417
А може посветените теми да ги оставим след края на сериала, когато вече няма как темите да са посветени на епизодите..

# 418
  • Плевен / София
А може посветените теми да ги оставим след края на сериала, когато вече няма как темите да са посветени на епизодите..
+1

В туитър продуцентите опитват да успокоят нещата. Феновете на Чудо доктора недоволстват, че ни подкрепят. Пък те и тях така подкрепят. 🤷🏼‍♀️
Не разбирам цялото това хулене на определен сериал, в случая нашия. Не е състезание.
Още повече, че цитираният сериал не е в зоната на застрашените от изпадане....

# 419
Питали са Асена ще има ли финал , преди 1ч тя е отговорила "какъв финал?"... да видим другата седмица какво ще кажат фокс - мокс Joy

Общи условия

Активация на акаунт