Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 052
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Аааа ето я нашата Берен Саат , че те като 2 капки вода , как да не се обърка човек Joy

# 586
  • Плевен / София
Аааа ето я нашата Берен Саат , че те като 2 капки вода , как да не се обърка човек Joy

# 587
  • София
Тази дори не мога да я намеря как се казва. Като караваната поеме в едната посока, тя ще е в другата. Един епизод макс й давам. Grinning

# 588
А на Керем бей изненадата беше фрага, нали? 😂

# 589
  • Кърджали
А ще се позадържи известно време. Да дразни Еда. Щото наш келешчо го знаем че отчита като зло куче налипието на мъже, привлечени от Еда, ама към жени, привлечвни от него е малоумно сляп... Тъй де, той не ги отчита ксто заплаха за връзката му, ама и натрапницага не отпита че я приемат като натрапница

Магийке, че то има ли някой, който се връзва на обещанията на Керем... Те неговите, неизпълнени обещания са повчее от сериите на сериала в който играе...

# 590
Алекс, права си. Аз се бях настроила за лайф, нали обещаваха,че ще има, а то... не, че не се радвам на фрага, обаче един лайф още повече щеше да ме зарадва 😂
За фрага самия какво да кажа, нищо не казва, нищо не показва. Ще имаме нов дразнител, но за разлика от Балджа и Селин, тази ми е смешна. В момента връзката на Серкан и Еда е доста здрава и стабилна и не мисля, че ще ин повлияе тази, а при Балджа те бяха разделени. Може и да се закачали и т.н, но си бяха разделени, а сега татуси, звънчета, кексове и танци.. заедно са си. Еда ще я хване за косата и ще я изкара от картинката бързо. ✌🏻😂

# 591
Морето, караваната и ние. Щастието за което мечтаех бе факт. Отидох до края на брега. Вълните се разбиваха с бясна сила в скалите. Всичко в мен бушуваше. Някъде в далечината проблясваха последните слънчеви лъчи.  Обичах я, но…исках да забравя онези думи „Имате тумор в главата“. Не й казах. Толкова любов струеше от очите й. Исках само нея. Сега. Днес и завинаги. Дали щях да остана спомен? Дали времето за мен нямаше да спре ненадейно? Дори не можех да заплача. За първи път не потърсих второ мнение. Щях да го направя, но сега исках само нея. Исках времето да спре. Исках да усещам топлината на тялото и в нощта. Исках косите й да се разпиляват по тялото ми. Исках да обхождам с целувки тялото й. Исках толкова малко в мрака, а през деня ми стигаше смехът и усмивката й. Чух името си. Погледнах играта на вълните, звездите скоро щяха да превземат небето. Знаех, че идва моето време – нощта. Исках я… непокорна, страстна и сияеща…
P. s. За да съобщиш такава диагноза трябва да си го преживял. Разкъсваща болка и за теб и за хората, които обичаш. Минава време, стъпваш си на крака и тогава продължаваш. Разбирам защо постъпи така. Преживяно. /D.I./ Ще се справи. А аз, аз върнах времето. Обичам го този сериал заради всички актьори, които му дават живот и носят усмивки.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 22:47 от st_ina

# 592
Морето, караваната и ние. Щастието за което мечтаех бе факт. Отидох до края на брега. Вълните се разбиваха с бясна сила в скалите. Всичко в мен бушуваше. Някъде в далечината проблясваха последните слънчеви лъчи.  Обичах я, но…исках да забравя онези думи „Имате тумор в главата“. Не й казах. Толкова любов струеше от очите й. Исках само нея. Сега. Днес и завинаги. Дали щях да остана спомен? Дали времето за мен нямаше да спре ненадейно? Дори не можех да заплача. За първи път не потърсих второ мнение. Щях да го направя, но сега исках само нея. Исках времето да спре. Исках да усещам топлината на тялото и в нощта. Исках косите й да се разпиляват по тялото ми. Исках да обхождам с целувки тялото й. Исках толкова малко в мрака, а през деня ми стигаше смехът и усмивката й. Чух името си. Погледнах играта на вълните, звездите скоро щяха да превземат небето. Знаех, че идва моето време – нощта. Исках я… непокорна, страстна и сияеща…
P. s. За да съобщиш такава диагноза трябва да си го преживял. Разкъсваща болка и за теб и за хората, които обичаш. Минава време, стъпваш си на крака и тогава продължаваш. Разбирам защо постъпи така. Преживяно. /D.I./ Ще се справи. А аз, аз върнах времето. Обичам го този сериал заради всички актьори, които му дават живот и носят усмивки.

Прекрасно! Невероятен талант! Останах безмълвна! 👏🏻👏🏻👏🏻

# 593
Новата дразнителка е Пелин Улуксар. И аз съм я гледала в No. 309. Не е кой знае каква актриса, но пък е хубавичка. Дано не ни образува много нерви.

И така като гледам раничката с листчетата, докато преминат през всички "мисии", може и до нова година да откара сериалът Kissing Серкан да беше взел сак за по-сигурно. Можеше и някое бурканче лютеница от нашия колет да скатае вътре Sunglasses

# 594
Ама симпатяга е новата, някъде четох, че е само за един епизод така или иначе.

# 595
  • Плевен / София
Новата дразнителка е Пелин Улуксар. И аз съм я гледала в No. 309. Не е кой знае каква актриса, но пък е хубавичка. Дано не ни образува много нерви.

Скрит текст:
И така като гледам раничката с листчетата, докато преминат през всички "мисии", може и до нова година да откара сериалът Kissing Серкан да беше взел сак за по-сигурно. Можеше и някое бурканче лютеница от нашия колет да скатае вътре Sunglasses
И там го играеше недоволна от статуса си и мечтаеше за принца на бял кон....

# 596
  • Пришълец
Алекс, Али, без вас наистина нямаше да е същото Kissing Heart Kissing Heart

Принкс,
Скрит текст:
сега не ми се ще да включвам лаптопа, но мисля, че този линк ще свърши работа независимо през компютър или мобилно устройство.

https://www.getfvid.com/
В полето поставяш линка на желаното от теб видео, избираш Download, излизат ти няколко досадни реклами, но под тях пак имаш надпис за сваляне в зелено поле. И последната стъпка е като се появи видеото кликвайки върху трите точки една под друга най-вдясно да започнеш самото изтегляне.

Друг, много по-лесен вариант през мобилно устройство беше като задържиш продължително пръст върху видеото да ти излезе надпис изтегляне, но сега гледам не става.

При нужда питай, насреща съм, макар да обяснявам по начин такъв, че човек трудно ми схваща мисълта Joy

Ина, страхотно наистина, разчувства ме истински Hands Clap

# 597
  • София
Тайничко се надявах да вземат Дилара Аксюйек в нашия сериал. Тя в момента не снима нищо, мисля. Много я харесвам на външност и много щеше да й отива да се бута между Серкан и Еда. Въпреки че ми се иска да я гледам в главна роля, доста добре й пасват ролите на писличка. Wink

# 598
Hands Clap

Прекрасно! Невероятен талант! Останах безмълвна! 👏🏻👏🏻👏🏻

Аз също!:clap:Hands ClapHands Clap

# 599
Ина, нямам думи, страхотно е!!! 💜
Аз нося гифчетата на фрагмана, разбира се:

Гледката от първия гиф е спираща дъха! 🏞

Добавям и две снимки на нашичките, защото много ми харесаха:

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 23:28 от Есенна магия*

Общи условия

Активация на акаунт