Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 21 907
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
mi_si, 3.01м. вече, спокойни ли сме така? 😆

# 61
Май не са ни измамили, ами по-късно разбира лекаря, че нещо не е наред.
Ох, нашите са толкова сладки, че не мога да спра да се усмихвам на тази любов. Heart Eyes

# 62
Значи познахме, че нашият е невинен Wink

# 63
Тя Гости вече почерпи в баклавата предварително Joy

# 64
Най-голямото наказание за Селин е да продължи да живее така. /вероятно състоянието на Биге си каза думата/

# 65
  • Плевен / София
Очаквахме отмъщение за Селин? Измъкна се с елегантна походка от стаята все едно нищо лошо не е направила в този живот! Бясна съм вече заради ролята на Селин! Вечно се измъква!

Но пък Серкан очаква извинение от Еда! Мисля, че е леко нахално, да не кажа нагло от негова страна, при положение, че той самия не беше сигурен, дали детето не е негово!
Да.....но и Еда си му "отсипа"

# 66
Докторът каза, че положението не било добре и най-вероятно състоянието му не позволявало да се направи операция

# 67
Тя Гости вече почерпи в баклавата предварително Joy

Сега остава Сейфи да раздаде малко айран, че от на Гости баклавата ми стана много сладко 😆😆😆

Дали състоянието, дали прическата... 🧐

# 68
  • София
Аз не виждам никаква логика в това, лекарят да дава медицинския картон на серкан на г-н Атеш (или съм объркала актьорите?!)! Каква е тази практика в Турция, важни за здравето новини да се съобщават на чужди хора?

P.S. Гости, надявах се да ни покажат поне един от двамата - Еда или Серкан как "насмитат" Селин, а те ни спестиха това удоволствие!

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 21:40 от nrgmama

# 69
Еда поръча и храната на Серкан да е много люта
Доколкото разбрах, докторът иска второ мнение от другия лекар, заради катастрофата, която е преживял Серкан
Серкан е приготвил там изненадата, защото знаел, че Еда ще се спре на това място

# 70
2019г

2021г

Нашите работят за джуниър усилено Stuck Out Tongue Winking Eye

# 71
Как ли припадате сега по мокър Серкан? 😆

# 72
Ох мале Nature Fire Това липсваше във фрагманите, ама много добра изненада стана Joy

# 73
Ееее  знаех си, че дъжда ще е дълга сцена... 💜💜💜💜
А и за кекс намекнаха 😁😁

# 74
Разтопих се ! Бебека може да идва.

Общи условия

Активация на акаунт