Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 048
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро ,къзларррррр,пожелавам хубав и усмихнат ден,болните бързо да оздравяват ,а днес Керемчо се е извинил и е обещал две изненади........🤗🤍

Явно още спя,не видях ,че сте качили новината🤦🏼♀

# 616
С тази изненада на Кереме се сещам за един случай на наши приятели. 8-ми март наближава, мъжът все подгрява жена си, че ще има голяма изненада. Идва деня и изненадата се оказва, че подарък няма. И Керем, вчера една, днес две изненади и накрая може да е нищо. Иначе за изненада прием снимка на спящата Ханде направена лично от него, като се вижда част от бицепс или баклава . Вай, как се размечтах рано-рано... Иначе, добро утро!

# 617
А да питам Марги и някой друг ако знае:

Скрит текст:
Как се сваля видеоклип от фейсбук - напр. в mp4  или не знам какво друго - да се отвори от компютър
[/quote]

За сваляне на клипчета аз използвам това приложение.

https://www.downvids.net/download-facebook-videos

Усмихнат ден на всички вас!  Бъдете здрави!

# 618

Този клип е страхотен! 💜

# 619
Наистина е страхотен!
И понеже много често говорим за погледите между тях, аз мисля, че
всъщност това е, което създава връзката между тях!
Погледът на Серкан винаги е  възхитен, леко примижал с отенък на почти невярващ, че тази любов му се случва!
Погледът на Еда -  широко отворени очи, предан, твоя съм завинаги!
Когато те се гледат, светът са само те , двамата! Revolving Hearts

И когато дадат в някой клип зад кадър  целия народ, който е около тях, честно казано, си мисля, че клипът е нереален.... Rolling Eyes

# 620
# 621
  • София
Flowers Tulip Гюнайдън! Flowers Tulip

Споделям с вас нещо, което написах просто ей така, в момент на емоция и от сърце. Надявам се да ви хареса. Simple Smile

Времето не стига

Времето не стига, когато обичаш.
Всеки ден е ново начало. Още един шанс да изживееш нещо красиво.
Събуждаш се, усмихваш се, поглеждаш към любимия, пак се усмихваш...
Денят ви започва заедно. Отново.
Променило ли се е нещо? Чудиш се.
Уютът на дома е твоето най-любимо чувство. Сигурна си в това.
Докато правиш закуска за двама ви, не спираш да мислиш колко много го обичаш...
Усмихваш се. Лицето ти грее, защото мислиш за него. Сърцето ти е пълно с любов.
Изненада - целувка!
Той те вдига на ръце, завърта те и отново те целува.
Потъваш в него. Цялата.
Гледате се влюбено в очите и искате отново да се сгушите под завивките. Заедно. Завинаги.
Денят започва, но няма да го прекараш с него. Копнееш за този ден, в който всяка секунда ще е споделена с него.
Дори да мълчиш е приятно, стига да си в неговата компания. Нали?
Любов ли е? Много повече е!
Смееш се, защото знаеш, че е споделено. Истинско. Всепоглъщащо. Единствено по рода си. От типа “не мога да живея без теб”.
Денят е приключил, нощта е ваша.
Тя е винаги по-красива, когато си с него.
Заспиваш в обятията му и отново си мислиш: “Да идва утре, искам още моменти, споделени с него. Още мигове заедно. Още спомени. Още и още...”
Времето никога не стига, когато обичаш.

# 622
Добро утро, момичета ! ☺❤🌷

Flowers Hibiscus Мари  наистина погледите на Еда и Серкан/ Ханде и Керем / са много впечатляващи. Ето един такъв поглед :

Flowers Hibiscus Интересен беше и момента с татусите -
на безименния пръст Според мен символ на вечната любов ❤

Flowers Hibiscus От снощния фраг сигурно ще видим в новата серия  още изпълнени желания - двамата влюбени на излет,разходка сред природата... Романтика, усмивки ,нежност,любов ,влюбени погледи, щастие, безвремие... Ех, все пак животът е един , нали Робот Болат ? Но в повечето случаи стари истини и простички неща се разбират все по трудния начин....

Момичета, бъдете здрави и много щастливи с ежедневните ,истинските и малките радости в живота! ☺❤

# 623
  • Пришълец
”Дори да мълчиш е приятно, стига да си в неговата компания. Нали?
Любов ли е? Много повече е!
Смееш се, защото знаеш, че е споделено.”
- самата истина. Много хубави мисли си споделила с нас, Бърборанке! Heart

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 10:51 от Маргарита Н.

# 624
Бро , много ми харесва "Времето не стига"☺❤ Понякога животът не стига да  се обича безпределно, ,защото много често човек се разпилява в много други уж съществени ,важни, неотложни  задължения и неща  в ежедневието.....
Един живот не стига, за да се научи човек безусловно да обича, да цени и пази любовта. ❤

# 625
Здравейте, момичета!
Щом сме се събудили философно-романтични да добавя и аз:
Дори да се карам с някого, искам ти да си тази с която го правя!
За погледите на Керем и Ханде, ми то обикновено нашите чувства са изписани на лицата ни! Вижда се кога сме щастливи, доволни, тъжни, наранени! Колкото по-силно е едно чувство, толкова по-трудно е да се скрие!
Дори да отричат, Ханде и Керем се обичат!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

# 626
Здравейте и от мен,момичета!
Според мен също много им личи и нямам търпение да си го признаят,сигурно ще стане световен ден на Ханкер,когато го направят и Туитър ще избухне Grinning
Просто не мога да си помисля,че тази искрена любов,тези погледи,докосвания и искри,които прехвърчат между тях са само приятелски или за пред камерата.Ще видим,дано да ни изненадат приятно,когато решат Heart

За фрага,четох,че заради Рамадан в Турция от 13.04 до 12.05 явно един вид като пости ще бъде и Еда затова му забранява физическия контакт GrinningGrinning Изглежда,че ще бъде забавен епизод,надявам се да е така,а тази новата"дразнителка" изглежда по-скоро комично,отколкото притеснително,особено като знаем Еда на какво е способна.Hands MuscleHands Muscle

# 627
Снимки те продължават на същото място

# 628
Момичета, едва ви настигнах (задъхано кученце) Grinning

Не съм гледала още целия епизод, но като ви чета, сигурно ще съм критична.

И пак съм ядосана на продуцентите и сценаристите. Имам чувството, че не разбират какво искат феновете (включително турските, защото ако съдим по туитовете от Турция и другите рейтинзи, не на дизилах, явно и там се вълнуват за нашичките). Ние искаме романтика, вълнение, ЕдСер, а те май си мислят, че искаме Ердем. Напоследък доста често наричаме епизода преходен. Преход към какво? Условията на работа не са оправдание. Всички сериали работят така и всички в тази индустрия са наясно как стават нещата. А продуцентите, вместу да връщат стари безидейни сценаристи, да вземат да пробват някакви нови. Ние доказахме, че всичко сме готови да изтърпим.

А фрага...това е най-безинтересния и глупав фраг, който сме имали от началото. Дори си знаем, че новата няма да може да ни ядоса.

Ако са назад, нека починат една седмица, всички го заслужават.

Хубав ден! Наслаждавайте се на прекрасната пролет наоколо Heart Eyes

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 15:29 от paterina

# 629

Общи условия

Активация на акаунт