Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 017
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Нека да си припомним как започна любимият ни сериал и какъв рейтинг имаше в началото

А Ханде и Керем ни казват довиждане, засега

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 19:39 от БлагаВест

# 721
Ох, нещо и в Туитър настроението е леко подтискащо, сигурно и снимката на Ханде от вчера с розовата рокля и надписа mood е била заради това.
Сега като се замислих, събота е само след 4 дни. Не съм готова да се разделя с Аманъмите! 😢😢😢

# 722
  • София
    Две изненади от Керем?  е явно са .
изнанада 1 .
Керем-Скъпи фенове много държа на вас ,но трябва да подобряваме рекорди,затова временно няма да отговарям в соц.мрежи а ще се заема с професионална подготовка за още по задълбочени погледи на любов предадена чрез очите ми.
изненада 2.
Керем--Вие скъпи фенове също както и ние артистите имате нужда от почивка,затова временно докато е паузата аз ще охранявам Ханде ,за да не и нарушават личното пространство и пишат разни глупости за Муратовци,кешке други звучни турски имена като Керем,Серкан,Керем....няма.Бъдете спокойни ще се видим на лятото.

# 723
  • София
Ето как ще изглежда Керем когато се завърне след почивката   

Не е никак зле.  И така му отива    

# 724
Благодаря за фрага и неговия превод момичета. От него не стана много ясно какво да очакваме. Ще има май поредната Селин или Балджа ама катоя виждам май не е много в час надявам се Еда този път да си държи за своето за своя любом и да не им се дава много много и да се надявам да е само за един епизод.
Разбрах от вашите коментари че ще имаме финал на сезон тази събота , много стисках палци това да не се случи. Какво щеправим без сериала и Ханде и Керем до лятото. Надявам се обаче че тази дълггааааа  пауза да не изиграе лоща шега на продуцентите и да спадне рейтинга.
Може по време на тази пауза Ханде и Керем да се усамотят някъде да си починат но ще бъдат много внимателни за да не ги засекат папараците. Смятам че ще крият връзката си до края на самия сериал. Ще е хубаво ако имат ново общ проект за платформата за която споменавате в предишните постове.
За новата снимка Ханде е очарователна като я гледам ми става едно пролетно, топло и усмихнато.
За лайфа на Керем който коментирате име ли видео някъде.?

# 725
Има нов тренд в туитър #ThankYouSÇKEkibi Hug

# 726
  • Пришълец

Значи, правим финал на сезона. И лятото нови емоции ни очакват. Дано е за добро.
Дано! Smirk

Цитат
Ханде и Керем - както винаги много сладки. Не могат да ме убедят, че няма нищо между тях. Щом и Керем лайква в Туитър постове (днес ми изскочи), където е тагнат,  със снимки на племеничката на Ханде и пише „енище“ / зет, това също го приемам като знак, че са заедно.
И това го казва човек, който следи Керем от по-рано и си е съставил някакво мнение въз основа на наблюденията си през годините. Wink Склонна съм да повярвам.

Цитат
Симпатична ми е Ханде, най-важното е да са щастливи. Heart
И на мен. Колкото ми е симпатична Ханде, толкова и Керем. Ако действително са заедно дано са щастливи, така като ги гледам сякаш взаимно се допълват. Revolving Hearts

# 727
#ThankYouSÇKEkibi  е в тренда с 130К

Wink
https://twitter.com/i/status/1379426471794647040
Усеща се в соц. мрежи едно минорно настроение, ентусиазмът от сутринта го няма .... (за рекорда), публикуват се някакви тъжни и плачещи човечета и gif-чета...
Wink

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 20:15 от mi_si

# 728
  • София
Аз се надявам да не ни забравят през тази почивка и да ни пускат по нещичко - малко, но от сърце. Вече ми липсват! Но и нямам търпение за новия сезон. Ще се завърнем по-силни отвсякога, сигурна съм! Hands Muscle

# 729
И тук е доста минорно, всички пишат, но се усеща разликата..

# 730
# 731
  • София
А не трябва да е минорно настроението! Всички успешни сериали имат повече сезони. Екипът има нужда от тази почивка. Освен това нека се радваме, че не ни приключват, а ни дават шанс да продължим през новия летен сезон. Кой друг сериал е получавал толкова шансове като нас - първо ни смениха деня, после ни държаха толкова време на екран въпреки Dizilah рейтинга, сега ни дават възможност да продължим с втори сезон през лятото. Нека се радваме, че съвсем скоро ще гледаме отново нашите любимци. Нека благодарим на Ханде и Керем, защото благодарение на тях този сериал е това, което е. Не се натъжавайте. Носталгия нека има, но не и тъга. Лютвааан! Kissing Heart

# 732
Фокс: (Обичат си ни Stuck Out Tongue Winking Eye)

Конкуренцията мрънка, че повече днес са рекламирали нас в канала си, отколкото Baraj

# 733
  • София
Да носталгично и тъжно е настроението на феновете. 
А от сета ни изпращат  с едно  "Good bye"  и плачещо човече, което си бърше сълзите с кърпичка и оптимистичното  *don’t cry, don’t cry, don’t cry*

Не плачете, не плачете...  но на всички нас ни се плаче. Толкова свикнахме с тях, че тази временна раздяла ни натъжава много.  Оптимистичното е, че след два месеца ще ги видим отново.  Ей го къде е лятото...

# 734
Тези дни феновете на всички останали сериали мрънкат за нещо относно нашия. Не знам какво биха постигнали за своя сериал, като наддават глас против Почукай на вратата ми, ама и внимание не им обръщам.
Радвам се, че продължаваме лятото. Разбира се, носталгия има, че 2 месеца няма да ги гледаме, но сега 1 месец имам ангажименти в университета и се очертава да съм заета, така че се надявам да мине бързо времето. Всеки ден ще съм и в темата, ще пишем и ще споделяме новините около нашите. Hug
За оправяне на настроението:

Добре, че темата е 18+, че тези хора са огън, когато са заедно! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт