Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 024
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета, честно не съм вярвала, че такава новина за прекъсване на сериала ще ми подейства носталгично.
За да си запълня времето ще започна да го гледам отначалото. Така ще си припомня всичко и ще съм готова за лятото. Нали ще се явяваме на изпит кой какво е запомнил. После да няма някои, които имат пропуски. Ще се изпитваме.
Иначи наистина имат нужда всички от почивка. Не са спирали от лятото. Освен това има и доста болни от коронавирус. Това пречи на сценаристите да си заснемат първоначалните идеи и се налага да се правят промени в движение. То пък от своя страна води до скалъпени ситуации. Затова нека си отдъхнат, да съберат сили и на лято да продължим от там откъдето сме спрели.
Нашите гълъбчета не ги мисля. Убедена съм, че ще са заедно. Дали ще се включат в нов порект или ще си почиват някъде ще разберем. Но знам, че ще са заедно.
В повечето време ще релаксират ето така...

# 706
  • София
Дефне,
страхотно предположение! И на мен ми се иска, но Керем не ми изглежда като човек, който ще пуска такива изненади... Според мен няма да афишират връзка, дори да имат такава. Много земни и тактични хора са. Пазят си личния живот неприкосновен, доколкото това е възможно в техните среди. Wink

Чакаме турското лято тогава! Керем да се стяга и да почва отново тренировки. Да взима и Ханде със себе си. Очакваме ги по бански лятото. Керем специално - само по Speedo гащета, без бял потник. Grinning

# 707
# 708
  • Пришълец
Мисля си (мечтая си) дали изненадата на Керем е, да си признаят, че са заедно с Ханде и за това вчера нямаше изненада, защото не бяха казали, че 39 епизод е финал на сезона.
Дано!
Марги, мисля, че скоро ще имаме нужда от нова къщичка 🏠💜
Магия, на линия съм и съм в готовност (достатъчно ме улеснявате с шапка и гифчета), но ако иска някой друг преотстъпвам ви възможността Kissing Heart

За финала на сезона съм малко със смесени чувства, няма да изпадам в подробности защо, Joy но те знаят какво правят. Имат нужда да презаредят малко, болните да се възстановят, те също са хора.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 18:17 от Маргарита Н.

# 709
  • София
Марги,
предлагам отново ти да пуснеш темата. Имаш си всичко, така ли?

Предлагам също да помислим за някаква готина тематика на следващата тема - нещо в чест на финала на сезона. Нещо като "best of"... Simple Smile

# 710
  • Пришълец
Да, всичко е точно, Бърборанке Kissing Heart Харесах си една от твоите шапки, на Магия гифчетата от една конкретна сцена,  Purple Heart Габи ми достави такива на Керем... /Втората, първата Габи, която наричам ”вечният оптимист” скоро не съм я виждала.../

Приемам предложения за подзаглавието, аз си бях харесала от анализа на Аквамарин ”Светът е за двама”, но ако искате може и друго...

# 711
Светът е за двама е идеално подзаглавие, следващата трябва да е нещо свързано с края на сезона и после може да започнем с best of...

# 712
Мисля си (мечтая си) дали изненадата на Керем е, да си признаят, че са заедно с Ханде и за това вчера нямаше изненада, защото не бяха казали, че 39 епизод е финал на сезона.

И аз си го помислих, но не ми се вярва. Много ми се иска някога да го чуем от тях. Направо си живея за този момент. Smile

За март месец. Wink

# 713
№ 1 Sunglasses

Скрит текст:

# 714
В топ 10 освен нас и Son Yaz, който изостава цели 5 пъти, Фокс друг сериал няма. Smirk Не че нещо, но къде са първенците според дизи-мизи ? Trollface

# 715
"Войници" започва на наше място от 17 април.
И това означава, че когато започне 2 сезон юни месец на "Почукай на вратата ми" няма да е в събота.

# 716
  • София
По-добре да не сме в събота лятото. Не знам как ще е това лято. Ще има ли пак локдауни. Но уикенда хората излизат вечер, не гледат сериали. Така че по-добре да сме си отново в сряда - предполагам, че Невинност ще почиват през лятото. Със сигурност петък и събота са най-куците дни за сериал лятото. Wink

П. П. Малко се издразних, че веднага започват с Войниците на наше място...

# 717
Аз се надявам лятото да няма локдауни, но петък - събота и неделя не са добри дни през лятото. Хората излизат, стоят навън до късно или не са си вкъщи по цял ден. У нас лятото телевизия почти не се гледа - постоянно сме насън, вечер също.
Вторник-сряда са добри дни - след работа или дълъг ден да си изгледаш сериала и да се зареждаш за следващия ден. Аз така правих миналото лято.
Бро, не се дразни, и войниците чакат своя ред отдавна.

# 718
  • София
Да, всичко е точно, Бърборанке Kissing Heart Харесах си една от твоите шапки, на Магия гифчетата от една конкретна сцена,  Purple Heart Габи ми достави такива на Керем... /Втората, първата Габи, която наричам ”вечният оптимист” скоро не съм я виждала.../

Приемам предложения за подзаглавието, аз си бях харесала от анализа на Аквамарин ”Светът е за двама”, но ако искате може и друго...

Марги, може само да добавиш към информацията за сценаристите на първата страница последните два епизода, т.е.:

Гюнсу Текер и екип (епизоди 22, 23, 25-30 вкл., 38 и 39)

Хубав ден от мен! Sunglasses

P.S. Vai1 честит празник на твоя син! Да бъде здрав, успешен и щастлив! И да ви дава много и различни поводи да се гордеете с него!

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 19:26 от nrgmama

# 719
Здравейте! Blush
Както винаги сте писали доста, но успях да ви изчета.

Значи, правим финал на сезона. И лятото нови емоции ни очакват. Дано е за добро.

Ханде и Керем - както винаги много сладки. Не могат да ме убедят, че няма нищо между тях. Щом и Керем лайква в Туитър постове (днес ми изскочи), където е тагнат,  със снимки на племеничката на Ханде и пише „енище“ / зет, това също го приемам като знак, че са заедно. Симпатична ми е Ханде, най-важното е да са щастливи. Heart

Да честитя на празнуващите днес, както и с огромно закъснение, за което се извинявам, на празнуващите през изминалите дни. Heart
Както и да пожелая скорошно оздравяване на болните, прочетох, че една от съфорумките е с Ковид - дано е леко, знам колко е гадно, бях в твоето положение, но всичко ще отмине! Heart

Скрит текст:
Момичета, ако някоя от вас желае да си разменим Туитър профилите, може да ме последва, че да го направя и аз  - @gabriellavirgo е моят.

Приятна вечер от мен!

Общи условия

Активация на акаунт