Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 170
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Вероятно се дължи на факта, че знанията ми по турски език са на базово ниво, но честно казано цялата тази част с детективите Еда и Серкан нещо не ме грабна! Може с превод да се окаже много по-интригуваща, поне се надявам да е така!

# 181
Много ми харесват шлиферчетата на Еда - розовото , сега синьото , много в мой стил Grinning
Аз ли сега забелязах  в началото на епизода , но Ханде малко е скъсила и подравнила косата си . По-добре ,че малко беше прерастла и изглеждаше неподдържана , когато я носеше изправена Smile

# 182
Джерен била в Дания
Съпругата каза, че падналият танцувал, пял и се забавлявал, но капитана отрече такова нещо. Еда каза, че е намерила притпивателно и най-вероятно Джаанан го е сипала в питието на мъжа си

# 183
  • София
Джерен/Мелиса снима реклама

# 184
  • София
Много ми харесват шлиферчетата на Еда - розовото , сега синьото , много в мой стил Grinning
Аз ли сега забелязах  в началото на епизода , но Ханде малко е скъсила и подравнила косата си . По-добре ,че малко беше прерастла и изглеждаше неподдържана , когато я носеше изправена Smile

Фили, коментарите след излизането на втория трейлър са, че Еда е с перука!

# 185
скучни ми са детективските напъни, но пък са ми много хубави
фраг няма, не снимат, да не би тази седмица и епизод да няма

# 186
Кемал и Айдан се познавали с въпросния починал и заедно щели да ходят при съпругата му. Сигурно затова накрая бяха всички на мястото, когато онзи извади пистолета

# 187
И мен детективските истории ме поизгубиха, но аз не съм фен попринцип, така че... наслаждавам се на нашите

# 188
Ердем тъп ли е или да

# 189
И понеже съм на модна тема - и Айдан е подстригала  косата си . А кога ще престанат да обличат Мело с тези къси поли , не знам Cold Sweat . Добре , пълна е , няма лошо , но защо трябва да и показват дебелите крака , маалко по-дълги поли , нали ?
Али Hug , мерси ,че превеждаш . Повечето тук знаем малко сериален турски , но все пак си е друго с подробностите .
Малко ми затъпя епизода , сори , но в началото беше чудесен Flowers Hibiscus

# 190
Ердем бил алергичен към ягоди Unamused
Мело му каза, че не можел и марката на чая да смени без знанието на господин Серкан Joy

# 191
Срещата на Кемал и Айдан с Еда и Серкан беше забавна 😂😂😂

# 192
  • Плевен / София
На вторите реклами....

66 Потребители и 119 Гости+ 12 скрити потребители преглежда(т) тази тема.

# 193
Ии реклама!
Май ще свърши със сцената с пистолета от фрага.

# 194
Аз ли сега забелязах  в началото на епизода , но Ханде малко е скъсила и подравнила косата си . По-добре ,че малко беше прерастла и изглеждаше неподдържана , когато я носеше изправена Smile

Фили, коментарите след излизането на втория трейлър са, че Еда е с перука!
Не говоря за перуката разбира се , просто забелязах ,че мъничко е подравнена дългата и коса и изглежда по добре .Grinning

Общи условия

Активация на акаунт