Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 164
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
И отново ... тъкмо стигнахме 3,03М и пак ни върна на 2,72М .... побъркахме системата тази вечер Stuck Out Tongue Winking Eye
Сарп:
"Erdem is the new Bolat"

# 196
  • Плевен / София
И отново ... тъкмо стигнахме 3,03М и пак ни върна на 2,72М .... побъркахме системата тази вечер Stuck Out Tongue Winking Eye
Сарп:
"Erdem is the new Bolat"
Дали накрая ще ги стигнем тези 4 млн.....

# 197
Момичета,
                            Вие какво правите, аз се загледах в руската озвучка, а вие сте изписали 12 страници,
                             направо ме разбихте.

# 198
Айдан: Какво правите тук?
Серкан: Всъщност, госпожо Айдан, какво правите тук заедно с господин Кемал?
 Серкан представи Айдан като дългогодишна клиентка.

Като пуснат сцените след това в Ютуб ще ги преведа целите, сега ми е малко трудно, защото сайта на Фокс ми забива и гледам в такъв, където не може да се връща назад. Та тъкмо почвам да превеждам една сцена и тя започнала друга. Ако имам възможност на по-интересните и субтитри ще сложа

# 199
  • София
Хубаво, направиха си татуси...а какво стана с колието с пръстена-цвете?

А може би навсякъде има бури, гръмотевици и проливен дъжда, както в София...и нета е нестабилен...

# 200
Ние ще ги стигнем. Колко ще отчета Adba утре най ме интересува.

Епизодът върви добре, за момента всичко ми харесва. На сцените с Ердем ви чета и туитвам, а разследването не ми е толкова лошо. Радвам се на нашите.

# 201
Хубаво, нправиха си татуси...а какво стана с колието с пръстена-цвете?
И аз си мислех наскоро за него. След като го намери на яхтата май не ѝ го върна после

# 202
Утре сутрин към 11 часа ще стане ясно, като публикуват официалната информация Simple Smile
Сарп:
"Erdem is the new Bolat"
Дали накрая ще ги стигнем тези 4 млн.....

# 203
  • Монтана
Ердем тъп ли е или да
Много, много тъп!...Сцените с него са направо извращения!
Серкан е голям оптимист ако смята, че може да промени съдбата на такъв човек!...Кауза пердутта!

# 204
имам същия шлифер,който си бях купила през далечната 19 95 год. от Атина и ми кисне в долапа,тъй като тук не е модерно....дали да го извадя ,за да се пробвам на улицата утре дали,ще ме оглеждат или ....

# 205
Хубаво, нправиха си татуси...а какво стана с колието с пръстена-цвете?
И аз си мислех наскоро за него. След като го намери на яхтата май не ѝ го върна после
по-добре да не го връща, че носеше само нещастия..

# 206
  • Плевен / София
Момичета,
                            Вие какво правите, аз се загледах в руската озвучка, а вие сте изписали 12 страници,
                             направо ме разбихте.
Коментираме и се чудим ще поставим ли нов рекорд....

# 207
  • София
И аз се смях много, като се събраха 4-мата. Въпреки че разбирам само отделни думи, сцената беше 100% комична. И Керем с неговите физиономии ме довърши. Grinning

На мен нещо не ми е интересно, изгубиха ме от мотора нататък... Може би, защото не разбирам езика, а само картинки гледам. Ама пък са красиви картинки! Heart Eyes А и това са си сцени пълнеж за мен. Интригата с бременността се разкри. Еда не замина. Разбрахме за болестта на Серкан. Тези сцени са малко глътка въздух, така е, но трябва да разбираш езика, за да те грабнат, предполагам. Силно се надявам утре да сме си повишили рейтинга поне с 1 пункт. Знам, сме по друга “схема”, ама докога така? Thinking

# 208
Испанките пишат, че сме около 3,7М

Обаче при мен е 2,61М ... Sad
При някой тренда минава ли 3М ?

# 209
Здравейте и от мен,мили момичетя!
Благодаря за новата тема,бързах да се запиша в рекламата!
Благодаря на Али за превода!
До тук е прекрасно ,малко детективските им изпълнения са излишни,но филм да става!
Но пък нашите любимци са прекрасни и любпвта им е чок гюзел!
е толкова в рекламите,после пак!
Приятно да ви е!

Общи условия

Активация на акаунт