Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 122
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
освен и Ердем да забременее и да се изнесе някъде из Европа

# 241
Значи... заметоха под килима тумора и Селин с бебето, обаче оставиха Ердем и това разследване ..

# 242
  • Пришълец
Едвам ви настигнах, булкиии Joy Али, златна си.
Идвам с почерпката, Гости се постара на два пъти задето поставихме под съмнение, че Серкан е останал верен на Еда. Мой ред е. Налбантова, поръчката ти не е изпълнена, още сладичко нося. По парче торта за всички вас, които се разписахте в темата тази вечер, че да се затрудня максимално заради проявеното недоверие Joy
Миси Cake Магия Cake Вадим Ермолицкий (мъжко присъствие не за пръв път при това) Cake Деси Cake Катя Cake Дефне Cake Гугутка Cake Слънцето Cake Алекс Cake Гости Cake Хоуп Cake Ина Cake Бро Cake nrgmama Cake Налбантова Cake Вай Cake Еди-коя си Cake Тесето Cake Златна'72 Cake Мики Cake Славена Cake Ирка Cake Ели Cake Martss Cake Али Cake s...v Cake Гали_вики Cake Емилия Cake Мъри Cake Лаура Cake Линдето Cake Елинор Cake Сезария Cake Leddel Cake .... Предавам се, сигурно пропуснах някого Joy

# 243
Къде този късмет Simple Smile
освен и Ердем да забременее и да се изнесе някъде из Европа
Неофициално:

# 244
  • София
Два въпроса имам:

1. Какво стана със Селин? Онова в болницата ли беше финалната й сцена?! “Бъдете щастливи!” Така ли приключи всичко?? Grinning

2. Къде е истинската фирма-застраховател? Flushed

Марги, гоУема си! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 245
  • София
Ако епизодът продължи в тази посока - Ердем шеф и детективи Еда и Серкан, може и да не стигнем до заветните 4 млн туита!

# 246
Еда: Страх ме е! Притеснявам се да не ти се случи нещо.
Серкан: Нищо няма да ми стане. На теб също,защото няма да го позволя

# 247
Бро, първият ти въпрос и мен много ме тормози...

# 248
  • Плевен / София
Значи... заметоха под килима тумора и Селин с бебето, обаче оставиха Ердем и това разследване ..

И после се чудим на ниският рейтинг...

# 249
Не знам мога ли да поздравя, не мога ли, какво отчита този туитър. Виждам това, виждам и на някои 1,55 им отчита..

# 250
този епизод от новите сц ли е писан или е извадки от фенски мераци събрани в нещо като сцени, които правят нещо като епизод...силно начало и накрая се окъкаха

# 251
  • София
Магия,
мисля, че “да” е отговорът... Селин вече е история. Спестиха ни Серкан, който й казва нещата в очите. Confused Явно решиха, че речта, която й държа първия път, и това, че отново я зарязаха, че отново Серкан избра Еда, й е достатъчно. И с Дениз не се разбра какво стана. Предполагам, че няма да го видим и чуем повече. Нали и Сарп Джан е с Ковид...

# 252
Според повечето фенове рекордът е паднал Wink
Честито Champagne
Дано и Адба да мисли същото ... Wink
От продуцентите:

# 253
Браво! 4 милиона! ❤4️⃣
Дано и утре статистиките покажат същото!
И страниците в инстаграм споделят, че са се достигнали 4 милиона

# 254
ако е вярно за 4 млн, хората не гледат ами туитват

Общи условия

Активация на акаунт