Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 106
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Миси, нещо ново покрай Туитър има ли?
Аз мисля да поработя малко още, имах други настройки за епизода и сега ми е малко трудно да го приема видяното. .

# 316
От продуцентите
https://twitter.com/mfyapimtv/status/1378451014794280963

Имаме 4 милиона.

# 317
  • Dupnica
Очаквах "бомба" епизод , а то крими-сага. Шашардъ ....
Силно начало с много любов и след това Ердем - пълнеж.
Благодаря за компанията и приятните минути на споделяне:revolving_hearts:
Лека нощ и приатни сънища:hibiscus:

# 318
Миси, нещо ново покрай Туитър има ли?
Аз мисля да поработя малко още, имах други настройки за епизода и сега ми е малко трудно да го приема видяното. .
И аз така, не знам какво точно очаквах , но не го получих , хвърлям кошницата през прозореца вече Joy

# 319
Брей, и така в нищото свърши, поне можеше да гръмне този пистолет. Странен финал, явно нещо е станало и се е наложило да измислят това, може да е имало още болни, щом и не снимат тези дни.
Благодаря на Али за преводите и на репортерките с инфо от Туитър, интересно беше и там, и в темата.
Ще търся сега да видя началото на епизода, да им се порадвам.

# 320
Някой е питал дали можем да очакваме нещо в замяна по случай 4-те милиона и продуцентите са написали, че ще направят всичко възможно този труд с туитовете да не е бил напразно

# 321
Някой е питал дали можем да очакваме нещо в замяна по случай 4-те милиона и продуцентите са написали, че ще направят всичко възможно този труд с туитовете да не е бил напразно
Освен да получим нов епизод, или поне друг финал, друго не знам какво може да е...

# 322
  • Монтана
Освен да получим нов епизод, или поне друг финал, друго не знам какво може да е...

Дано не е само нова порция тъпотии на Ердем!...Никак, ама никак не ми е смешно!

Между впрочем , заслужаваше си да се гледа дори само тази сцена да беше...
https://www.youtube.com/watch?v=SMjIpfla8VU&list=RDCMUC_o475 … 5vdA&index=18
Страхотно изпълнение на Керем! Невероятно!

# 323
Феновете искат в замяна ,,İnternete özel" на тази сцена:

Аз също не бих отказала Smile

# 324
  • София
Тамам...

Благодаря ви за компанията тази вечер, къзларки!

Беше красив, романтичен и емоционален епизод. До един момент... После бяхме заимствали малко от Касъл, от Скорпион и от ЗЯ. Аз се насладих на макс на сцените с Керем и Ханде. Сега лягам и се надявам да сънувам нашите сладури и тяхната приказна любов. На Еда и Серкан де... Wink

Честити 4 млн и стискам палци да имаме повишение в рейтинга утре.

# 325
Благодаря за компанията и на Али за преводите!
За мен има причина епизода да започне по един начин и после нещата да преминат на друго ниво. Не знам дали е ситуацията около Биге или заболяването на Дениз, но както казват в Досиетата Х " истината е някъде там."

Хубава вечер!

# 326
Тук можем да видим демонстрация на реакцията на турския зрител, когато дават целувка по телевизията Joy Съответно Серкан играе ролята на турското СЕМ, готово веднага да наложи глоба за тези ,,извращения" Joy

# 327
Единственото оправдание за тоя миш маш може да бъде само заболявания и напускания на актьори. Просто си личи, че в серията има две серии. Не знам дали турската публика е склонна да преглътне показаното тая вечер.
Извинете за рязката оценка, но и турския зрител не може да се подценява.
Лека нощ, розови очила, но истината помоему, че  кампанията с туитърите по света е Керем и Ханде да бъдат заедно. Това е положението.

# 328
Али, благодаря за преводите Heart мисля, че разбрахме съществените неща, които не бяха толкова много Joy
Animal Snake Селин си тръгна като корумпиран политик , предаде властта и се изниза безнаказано...
Thinking Серкан има тумор, който бил толкова странен , че докторът не е виждал такъв случай и няма да го лекува, защото нямало лечение Joy
И ние трябва да повярваме , че Робот Болат, хипохондрикът Болат ще си стои така с тумор в главата без лечение и без да отиде при поне още 1-2-5ма лекари Thinking

# 329
Благодаря на всички за компанията. Денят ми беше наситен с емоции.  Relaxed Flowers Hibiscus

Това е картата от днес. Друг турски сериал не би постигнал такива резултати. Не беше най-добрият епизод, но не съм и разочарована. Не знам дали са ми малки очакванията или просто каквото и да ми пуснат с Еда и Серкан ще ми стигне да ми замажат очите за сцените с Ердем. Надявам се да гледаме Едсер и на лято. Не мога да си представя да свършим след 2-3 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт